Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dagusiu, cieszę się bardzo że poznałam Oskarka - jestem pod wrażeniem jego kolorków, fryzurki i grzeczności. A zakoczhany w swojej pańci jest, mówię Wam, jak sznureczek wszędzie biega za Dagusią !

Lenko, dziękuje za takie miłe słowa. Dzisiaj nasłuchałam się tyle tych pochwał na temat Oskarka, że bujałam w obłokach i pewnie co chwila się rumieniłam z zachwytu! Oskarek mreda do waszej 4 ogonkiem, a Biżuni buziaczki przesyła

Daguś, swietna robota! Bardzo obszerna fotorecja.

Aluś, pierwszy raz się bawiłam w fotografa (pomijając, że zrobiłam Oskarkowi już kilka tys fot) i muszę przyznać, że to cholernie męczący zawód, ale jakże fajny :D Jesczez tylko odpowiedni sprzęcik do tego i można focić wsyztsko co się napotka na drodze :D

Pozdrawiam i z piesiem na spacerek uciekam ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mariolu,

Skrobnij jak poszlo Iwonce :-) Widzialam Ja na jednej z fot :-) Mam nadzieje, ze serdecznie Ja ode mnie pozdrowilas :-)

Daga,

Pieknie na zdjeciach prezentuje sie Oskarek :-) Mam slabosc do takich cudnych, zlotych glowek! Kolorek wzorcowy :-) Jestem zachwycona :-)

Piekna na foteczkach jest tez Ofra :-) Slicznie wybarwiony plaszczyk i piekna linia grzbietu :D

Wszystkim Wystawcom gratuluje lokat i zajetych miejsc :-)

Posted

kolejne zdjątka, może teraz będzie je widać :roll:
były takie suczki yorki...

takie...
" class="ipsImage" alt="">
i wreszcie takie... :D

Posted

Czesc
Zdjecia i relacje na wysokim poziomie. Naprawde jest co ogladac i podziwiac. Ale jesli ktos ma sposane wyniki to prosze je zamiescic :-)

Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych.

A kto wybiera sie do Wrocławia??????

Pozdrawiam

Agga

Posted

Wow dziewczyny ale foteczek! Aż miło popatzreć na tyle yorków na raz :wink: :D mam nadzieje ze z kolejnych wystaw reż będą tak liczne fotorelacje bo to świetna pamiątka dla tych którzy byli i pociecha dla tych którzy dotrzec nie mogli! 8)

Wszystkim lokatowym pieskom i ich właścielom składma wielkie gratulacje!
:wink: :D

pozdrawiam :fadein:

Posted

Daga,

Pieknie na zdjeciach prezentuje sie Oskarek Mam slabosc do takich cudnych, zlotych glowek! Kolorek wzorcowy Jestem zachwycona

Och Beatko :oops: :oops: już się czerwienie od tych wszytskich pochwał i bardzo serdecznie dziękuję. To coś wpsaniałego słyszeć takie miłe słowa od osób które się na tym znają ... Dziękuje ślicznie

Posted

Magdalena1 napisał(a):
herbinko zdjęcia boskie.. ale na drugiej fotce to nie jest moja suczka Droghida SUNRISE tylko piękna UNCJA Top Ten,która wygrała kasę otwartą suczek :wink:

Upss... :oops: Sorry, nie miałam katalogu tylko wydrukowaną liste psiaków z internetu ze strony Związku Kynologicznego i sama wpisywałam numerki, musiało mi się więc coś pomylić przy tym. Jak byłaś ubrana? i jaki miałaś numer, może mam fotkę z Twoją sunią, to ją wstawię. :P

Pozdrowionka

Posted

A ja chciałam tylko dodać, że psiaki są boskie.

Żałuję tylko, że nie wyrobiłam się, żeby odwiedzić niedzielną wystawę, a taki miałam zamiar.

Posted

Madziu,

Ja już wiele razy pisałam ze grzecznosc Toyeczki i jej prezentacja na ringu jest wprost niewyobrażalnie boska! Kto by nie chciał mieć psiaka z takim wystawowym bakcylem :wink: :D

pozdrawiam :fadein:

Posted

Malwinko :oops: przestań bo normalnie się już czerwienię :wink:
dziękuję Ci ślicznie..strałam się ją wychowywac pod tym właśnie katem i chyba troszkę mi się to udało.Piesek lubi wystawy tak jak ja :D

Posted

A, to Ciebie i Twoja kruszynkę opstrykałam troszkę i mam chyba króciutki filmik z międzynarodowej warszawskiej, ale niestety z kamery nie potrafię przełożyć filmiku do internetu, a szkoda :cry:
a teraz fotka z kruszynką, pozostałe mam na razie nie zmniejszone, może przy okazji...

Posted

Magdalenko! Ale Toyeczka świetnie się prezentuje na wystawie! Strasznie słodki i dzielny z niej "lilipucik" :wink: :iloveyou: !

Dziewczyny, a wyniki z Warszawy można prosic? A z Chorzowa i Świerklanca ktoś pisał??? Itka biedna się starała, w katalogu wszystko zaznaczała, a pod koniec wystawy niestety on gdzieś przepadł :( Ja mam tylko częściowe wyniki z Chorzowa.

Posted

NNikka napisał(a):
YORAGGA Ja jadę do Wrocławia...

Witam

Nnikka suuper ze bedziesz. A kogo wystawiasz???

Noo kto jeszcze bedzie we wrocławiu??
Raczki w góre:o)

Pozdrawiam

Agga

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...