Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Yorkies napisał(a):Daguś pozdrowię, tylko ty lepiej uważaj bo ja chcę mieć nadal obydowje rodziców... 8) :lol: a pamiętaj jeszcze o tym meczu WISŁY bo inaczej tata nie przyjedzie 8) :lol: Malwi haha o tych 2 rodziców to Ty się nie bój, ja nie bede grozna ani pazerna :P:P a o Wisle iLegi pamietam. Trzeba ustawic w tabeli ze maja grac 26go na krakowskim stadionie :lol:
rzaba Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 ja jeszcze raz chciałam serdecznie was pozdrowić i pogratulować. pogratulować i uścisnąć łapki nie tylko psiakom, które zajęły wyrożnienia i nagrody bardzo dobre, ale i wytrwałym yorkomaniakom, którzy sprytem (patrz maciek) jak i ogromną cierpliwością rewelacyjnie się popisali. ściskam was mocno i pozdrawiam! rzaba :multi: (i werter :Dog_run:)
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Yorkies napisał(a):Daga to trzymam za słowo... 8) :lol: Malwinko tak jak dzisiaj dotrzymałam słowa tak i w krakowie słowo będzie dotrzymane :) Nie zawiedziesz sie, tylko jaka nastepna wystawe bedziemy załatiac i negojowac z tata :lol:
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No to dobra Daguś to sprawdź w kalendarzu co siękroi blisko ceibie po krakowei bo masz na mojego tatę duży wpływ! :lol: 8)
Magdalena1 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 oki powiem jakie wyniki choć nie pełne,bo nie wiem kto rasę,ani porownanie mlodziezy,ale reszte jako tako mam :wink: a zdjątka obiecuję,że wkleję jutro :wink: bo padam na pyszczek.. było super i moge się jednym wydarzeniem podzielić,które jestdla mnie najważniejsze :D o to one: chyba nawet widać łzy wzruszenia :wink: a tu są wyniki :wink: PSY klasa młodzieży: I. COSMOPOLITAN Yorex II.GIPSY KING Clarus III.OLI Akcent klasa pośrednia: I.Camparis IB MR MAGIC II.MOVIE STAR of Padawi's III.HONEY BOY Yorex IV.UKAIALI de la Pam'Pommeraie klasa otwarta: I.cwc dla NIL-SILVER Orida 8) ( mój najukochańszy misio skończył championat Polski :D ) II.ELWIS Greisi III.KING OF BLUES Herbu Bawaria klasa championów: I.ROCKFELLER du Domaine de Monderlay II.CHAMPION LAFIT Bohemia Platina III.De Majodian MAGIC DREAM IV.DEUS LIMELIGHT Joreta SUKI klasa szczeniat(przyznam sie ze wiem,ze z 3 były dwie,ale nic więcęj :oops: ) klasa młodzieży: I.XTRA FANTASY Yorex II.De Majodian DOUX DELICE III.? :oops: iIV.BIANKA Truskaweczka klasa pośrednia: I.MISS YORK Bakarat II.MONA LISA Akcent III.GLORIA Yorex IV.OLEŃKA NASZA DAMA Herbu Bawaria klasa otwarta: I.YANICKA Inn Yoki go II.ARIADNA Truskaweczka III.PRISCILLA LAVLI LADY Bielska Elita IV.SISI II Z Muchowieckiego Igloo klasa championów I.HIGHLIFE of New Deal (piękna sunia :oops: ) II.ROMANTICA Bakarat III.Aisha Pro Amare ufff,tyle mam i jeszcze raz przepraszam,że nie wszystko,ale rozumiecie jaka byłam szczęśliwa i już nawet nie myślałam o pilnowaniu
waldek2 Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Cóż można powiedzieć ratulacje, gratulacje, gratulacje i jeszcze więcej osiągnięć.
Alka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Udało mi się zrobić kilka zdjęć.Mam nadzieję ,że nie macie nic przeciwko temu ,abym je wkleiła. Maciek ze swoją Tolką. to ja i słodka Tolka a tu Agata ,Daga, Lena z Bijou i Klaudia. a tego zdjęcia nie powinnam pokazywac ,ze względu na mój wygląd jako maszkary , ale jest to jedyna fotka "grupowa".Proszę wybaczcie ... a więc od lewej ja, Agatka,Lena,Dagusia,Klaudia i poniżej Marcelka.
Księżycowa_Pyza Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Alka fajnie, że wstwiłaś fotki, wszyscy fajnie wygladacie, miło Was sie oglada :D
rzaba Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 dziewczyny, wyglądałyście cudnie. ja wiem, że zazdrość to bardzo brzydka cecha, ale tak bardzo wam zazdroszczę spotkania i w ogóle. i tej wystawy. i gratuluję jeszcze raz nagród! trzymajcie się ciepło i mam nadzieję, że w lecie zawitacie do wrocławia na wystawę! i że się spotkamy (jeśli będziecie chciały!) pozdrawiam was bardzo serdecznie! rzabka (i werter)
Gosiek Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Alka napisał(a): a tego zdjęcia nie powinnam pokazywac ,ze względu na mój wygląd jako maszkary , ale jest to jedyna fotka "grupowa".Proszę wybaczcie ... Ala :nono: no wiesz... cóż Ty masz znowu do swojego wyglądu, co? To ze oczka zamknęłaś? No wiesz? Śliczna z Ciebie kobieta więc nie marudź 8) Bardzo sie cieszę że wstawiłaś te grupowe zdjątka - chociaż Ty pstryknęłaś takie :wink:
grygy Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 A ja jak UFo wyszedłedłem :lol: bo kompletnie nie spodziewałem się zdjęcia, myślałem, że to ma być tylko zdjęcie TOli :oops: bym się chcociaż uśmiechnał :lol: :lol:
Marca_Besi Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 No właśnie Alka, przecież świetnie wyglądasz. Ja oczka też zamknęłam hih.
Yorkies Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Dziewczyny fotki super!!! A grupowe fotki rewelacja! Szkoda że mnie na nich nie ma ... :roll:
elena Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Hi-hi, każdy ma coś do swojego wyglądu :wink: . No nie mogę nie powiedzieć o swoich koszmarnych włosach, niestety przed wystawą byłam taka zabiegana ,ze do fryzjera nie doszłam :wink: ! Alka, a Ty świetnie wyglądasz, cieszę się że Ciebie poznałam :D ! W ogóle to ja przepraszam, że tak mało z Wami porozmawiałam, może kiedyś jak będę w roli widza, to urządzimy jakieś dłuższe spotkanko. :D Do Bytomia też chyba pojadę, więc liczę na wsparcie kochanych yorkofiołków :D Maciek, a ja nie widziałam Twojej słodkiej Tolusi :cry: , ale fajnie że w Bytomiu ją zobaczę :D . Samanta, a jak mnie sobie wyobrażałaś (jestem ciekawa :wink: ), no i szkoda że się nie ujawniłaś :( .
grygy Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 NO włąsnie [b[Elenko[/b] chyba się jakoś mineliśmy niestety :( :( szkoda
Alka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 grygy napisał(a):A ja jak UFo wyszedłedłem :lol: bo kompletnie nie spodziewałem się zdjęcia, myślałem, że to ma być tylko zdjęcie TOli :oops: bym się chcociaż uśmiechnał :lol: :lol: Maćku , przepraszam , powinnam najpierw zapytać o zgode na wstawienie fotki .A co do twojego wyglądu to nie masz racji bo fajnie wyglądasz .A powiem ci ,że wszyscy patrzą na twoją Tolkę , taka śliczna.
grygy Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 No cos ty Alko jasne, ze mogłaś wstawić zdjęcie 8) tylko śmieje sie z siebie, bo naprawdę komicznie wyglądam na tym zdjęciu :lol:
tygrysek-kr Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Alka super fotki wyszły (muszę się pochwalić robił -te grupowe- moj chłopak domagał się by o nim wspomniec to to czynię hi hi :wink: ). I nie przesadzaj z tym wyglądem wszystkie wyglądamy super, nio i oczywiście ty Maciek z Tolą :). Madziu gratuluję wygranej !!!!!!
Magdalena1 Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Dziękuję wszystkim,bardzo liczyłam,że tatuś dzieci da sobie radę,jest pięknym psem i zasługiwał na to :wink: gratulację należą się jego właścicielom :D ASIU,TOMKU GRATULUJĘ TAK WSPANIAŁEGO PSA :wink: A co do zdjęć grupowych i ogólnie spotkań to są super,szkoda,że tak mało ludzi poznałam,ale przyznam,że nawet czasu nie było :oops: tu trzeba było pieski przygotować,zaraz jeszcze robić fotki i tak się zeszło. powstawiam moje zdjęcia,ale to chyba będzie dopiero w niedzielę albo w poniedziałek,bo dziś mnie w domku nie będzie do jutra. Jednak bardzo miło wspominam poznane osoby :wink:
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Magda to i ja pogratuluje Tomkowi i Kasi za slicznego pieska ... ach chcialabym kiedys dowiedziec sie jakie to uczucie kiedy Twoj pies wygrywa :) To jest pewnie cos wspanialego, juz na sama mysl lezki mi leca hihih :) GRATULACJE Macius swietnie wygladacie razem z Toleczka, a ona naprawde jest sliczniutka, nikt nie mógł oderwac od niej wzroku !!! Alka no co Ty nam tutaj za głupoty wygadujesz co?? Cieszmy sie ze chociaz takie grupowe zdjecie udało nam sie zrobic i ja porosialbym je o przeslanie na maila jezeli nie sprawi Ci to kłopotu. Elenko mysmy sobie troche pogadaly i czas milo spedzily. Ja juz chce kolejna taka wystawe :) Było wspaniale i ten dzien zalicza sie do jednych z lepszych w moim dodychczasowym zyciu :) To było niezapomniane przezycie Malwi nie martw sie mnie tez wszyscy poznawali, a ja z tego wsyztskiego pozapominalam kto jak sie nazywa. Sorki Alus :oops: poprostu jezyk mi gdzies uciekł i nie mogłam sobie przypomniec :oops: Ja przyznam szczerze, ze czułam sie jakbym Was znała conajmniej od kilku lat. Tak milo z Wami pogadac na kazdy temat i co najwazniejsze nic a nic nie odczuwalam tej roznicy wiekowej to było wspaniałe :)
Yorkies Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 No ja także gratuluję tatusiowi czyli oczywiscie Nilowi po raz kolejny :wink: to super pies i fajnie że skończył już championat! :D ja to już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania z yorkofiołami... 8)
Alka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Dzięki wam wszystkim za komplementy. :oops: Ja także bardzo się cieszę z wczorajszego spotkania . :D Daga - zaraz wyśle na twoją pocztę grupową fotkę ,którą faktycznie robił chłopak Klaudii.
Recommended Posts