Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i wreszcie kilka fotek z wystawy :):)

Przepraszam za złą jakość, ale jak dla mojego aparatu bylo za kiepskie oswietlenie stad takie ciemne wyszly i jescze Malwi tak daleko stala ;(

To już Malwinka na rongu

troche niewyraźnie ale sobie maszeruja

a to już po wszytskim :)

Posted

cd

nasza mała przemycona Toleczka (Kochani alez ona jest wspaniala i sliczna, miodzio)

Klaudia i Lena w obecności Bijou

a tutaj już jestesmy we 3 :)

i piesek którego przygotowywala Magda, a bynajmniej pomagala :)

a to juz rozne Yoreczki

Jak wkleje reszte fot do albumów to pokaze :)

Posted

Dagusiu:

Fotki super!!! Ja bardzo żałuję że tak szybko musiałam uciekać ale mam nadzieję że w Krakowie sobie odbijemy... 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

No i to reszta fotek, które udało mi się zrobic :)

to nasza Magda przygotowująca pieseczka do wystawy :)

a tutaj widać Elenke z Bijou na rohgu, spisały się wspaniale. Barwo dziewczyny

a tutaj kopia Oskarka tylko nieco w mniejszym wydaniu :)

kto chciał to mógł sobie kupić takie jajeczko

bardzo mały piesek :)

a to kawałek Yoreczki i piesek którego wystawiala

No i to by było na tyle, czekam na fotorelacje innych uczestnikow :)

Posted

Yorkies napisał(a):
Dagusiu:

Fotki super!!! Ja bardzo żałuję że tak szybko musiałam uciekać ale mam nadzieję że w Krakowie sobie odbijemy... 8)

pozdrawiam :fadein:

Malwi obowiazakowo !!!! Mam nadzieje, ze tam bedziemy mieli wiecej czasu na wsyztsko :)

Posted

grygy napisał(a):
Rany, a ja nie cykłem sobie z wami grupowego :( :(

Macius no wlasnie ja tez nie mam zawiele bo tylko z kilkoma osobami, a chcialam sobie zrobic z kazdymz osobna, a tutaj jakos tak wyszlo no nic mam nadzieje, ze przy najblizszej okazji to nadrobimy :)

Posted

Yorkies napisał(a):
Daga a mogłabym twoje fotki umieścić na mojej stronce? :roll:

Malwi mimo iz zdjecia nie sa zbyt dobrej jakosci to pewnie ze mozesz je usmiescic na stronce. Przeciez robilam je nie tylko dla siebie ale i dla Was :)

Posted

Chciałem wam wniki podac, ale mam to niepełne bo kilu miiejsc brakuje, więc moze ktoś bedzie miał pełniejsze wyniki :roll:

Posted

Daguś dzięki, pozbieram od yorkofiołów trochę fotek i jak pozwolicie umieszczę je na stronce... :wink:

Maciek to może wstaw te wyniki które masz a najwyżej ktoś je potem uzupełni :wink:

Posted

Witam , witam Was kochane yorkofiołki! :D
Jak fajnie, foteczki już są!
Ja tez ogromnie się cieszę ze spotkania, niestety mało tego czasu było!
Dziewczyny, jesteście kochane, dziękuję Wam za wsparcie! :D
I dziękuję również za to wsparcie na odległość Agusi i Gosieńce :buzi: i w ogóle wszystkim yorkofiołeczkom :wink: A-ha, prawie bym zapomniała o naszym Maćku - też bardzo miło było Cię zobaczyć :D

Malwinko, nie stresuj się kochana, masz ładnego pieska, wiele wystaw jeszcze przed Wami, a ocena bardzo dobra to też jest sukes :D !

Dagusia, Alka, Agatka, Klaudia, Mariolko, Iwonko, Marca, Emilka, Justynka buziaki dla Was :buzi:

Ja z pierwszej naszej wystawy jestem barzdo zadowolona - ocena bardzo dobra i świetny opis! :lol: Ale wiem że nie wszystko było tak jak chciałabym, więc dużo pracy nas czeka - po wejsciu na ring moja psica chciała uciec i trudno było z nią dojść do porozumienia.

Posted

elenko:

jeszcze raz gratuluję Bijou... :D

a co do mnie i Lorda to czuję się tak jakbym ja go wcale nie przygotowała do wystawy... (i pewnie tak mogliście myśleć) nie wiem dlaczego on się tak zachowywał... naprawdę bardzo mi glupio z tego powodu bo tyle pracy w to włożyłam a tu taka kompromitajca (nie chodzi mi tu o żadne miesce czy coś tylko o zachowanie Lorda na ringu... :roll: )

pozdrawiam

Posted

Yorkies napisał(a):
Daguś dzięki, pozbieram od yorkofiołów trochę fotek i jak pozwolicie umieszczę je na stronce... :wink:

Maciek to może wstaw te wyniki które masz a najwyżej ktoś je potem uzupełni :wink:

ponieważ pomagam Malwinie robić stronkę to włącze się do dyskusji.
Jeżeli chcecie, aby jakieś fotki znalazły się na stronce Malwinki to przesyłajcie je w formacie nie mniejszym niż 800x600. Wieksze nie bo email nawali. Jeśli ktoś sobie zyczy aby jego foty były podpisane znakiem, godłem również prosimy o taka informacje. Bardzo też proszę o wyrażenie zgody aby ich kopia automatycznie zasiliła moja stronkę.
A jak komuś nie sprawi to kłopotu proszę foty wysyłać również na mój adres e-mailowy

Posted

Nie ma problemu możecie dawać moje fotki na stronki swoje po to je robiłam :)

Acah a ty Malwinka przestać juz narzekać było super wnioski wyciągniesz i następnym razem będzie zadawalająco dla ciebie. A dla nas i tak byliście oboję z Lordem świetni. Więc nie masz się czego wstydzić yyhh i nie narzekaj już :P

Posted

podpisuje sie pod słowami Klaudi. Malwi głowa do gory. kazdy z nad doskonale wie ile pracy i serca wkladasz kazdego dnia w przygotowywanie Lorda, a dziiejszy dzien byl jego goryszm ... nie ma zle nastepnym razem bedzie lepiuej zobaczysz :)

Posted

Elena gatuluję super występu Bijou :smilecol:

Byłam na wystawie ale niestety nie bardzo Was kojarzyłam więc nie ujawniłam się :oops:
Widziałam Tolę od Grygy - zastanawiałam się jak Wam się udało ją przemycić :lol:

Widzieliście, że można było tam kupić szczeniaki ??? Pierwszy raz się z tym spotkałam na wystawie 8) Podobno psiaki, które nie są wystawiane nie mają wstępu a jednak udało się co niektórym przemycić swoje pociechy :wink:

Pozdrawiamy :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...