Yorkies Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Dagusia: Ja bardzo chetnie się przekonam czy z tym Śląskiem to prawda... 8) :lol: Niop ja to uż nie wspomnę ile u siebie o tym trąbie... czasami mają mnie dość jak codziennie wieczorem przychodzę do "styranych" rodziców do pokoju z Lordem i : "LORD STÓJ WYSTAWA" 8) :lol: no i ciągle: "potrzebuję jechać tu przed wystawą..." albo "potzrebuję trochę kasy na coś tam na wystawę"... a teraz rano wstaję i wszystkim gadam to już za 5 dni... :lol: dopiero mają mnie dosyć... :lol: pozdrawiam :evilbat:
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Malwi mówie Ci mamy świetne Wesołe Miasteczko i supper zoo :lol: ale nie no chętnie Cię będziemy zapraszac jak tylkoby Ci sie spodobalo :) Eh czyli widze, ze u Ciebie jest podobnie. Tylko ja nie mówie Oskarkowi ze ma stac w pozie wystawowej haha :) Buziakuje Was mocno ;*
Yorkies Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Daga to tak jak mówię jak się spodoba powtórka za rok (bo nie wiem czy krajowa w międzyczasie będzie? :-? ). No chyba że całkiem się zakocham w tym regionie i jak prawko zrobie będę was tam nawiedzać... 8) :lol:
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Yorkies napisał(a):Daga to tak jak mówię jak się spodoba powtórka za rok (bo nie wiem czy krajowa w międzyczasie będzie? :-? ). No chyba że całkiem się zakocham w tym regionie i jak prawko zrobie będę was tam nawiedzać... 8) :lol: Malwi no pewnie, jestes tutaj mile widziana, a u mnie miejsce zawsze sie znajdzie :) Mysle, ze Ci sie spodoba i za rok znowu bedziemy Lordzikowi kibicowac :) Ja teraz bede wiernym kibicem w Katowicach, a i do krakowa takze sie wybieram i zastanawiam sie nad Opolem :)
Yorkies Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Daga ja chcę własnie tatę namówić na Kraków takie wakacje... 8) anuż sie uda... :)
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Yorkies napisał(a):Daga ja chcę własnie tatę namówić na Kraków takie wakacje... 8) anuż sie uda... :) miło byłoby się spotkac ponownie w Krakowie, a ja kcem Agusie poznac, bo Marcelke poznam teraz :)
Yorkies Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 To Daga wiesz jak tata będzie w Katowicahc to musisz też się łądnie o Kraków uśmiechnąć... 8) :lol:
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Yorkies napisał(a):To Daga wiesz jak tata będzie w Katowicahc to musisz też się łądnie o Kraków uśmiechnąć... 8) :lol: hahah Malwi masz to jak w banku :)
Marca_Besi Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Hihi, o tak wystawa w Krakowie! Pamiętam jak byłam rok temu, było tak dużo Yorków.. Heh, a ja byłam i w Katowicach i w Warszawie..
Yorkies Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Mnie i Lorda będzie sporo na wystawach w tym roku wiec spotkań się trafi... 8) :lol: a więc daga będzie miała ciekawe zadanie na wystawie... 8) :lol:
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Malwi jezeli to tylko w czyms pomoze to jestem chetna do pomocy :) Mam nadzieje, ze Twoj tata nie wstanie lewa noga i humorkiem bedzie nam na wsyatwie tryskal :)
Yorkies Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Daga jeszcze się zdziwisz jaki mój tata jest rozrywkowy ... 8) :lol: no o ile to on pojedzie bo nie wiadomo co z tym urlopem... :roll:
tygrysek-kr Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Widzę ze rozmowy trwaja ostre :D A tak wogóle kiedy jest ta wystawa w Krakowie i gdzie ona jest. Hmm może się wybiore taką małą wycieczkę sobie zrobimy uwielbiam Kraków :P
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 tygrysek-kr napisał(a):Widzę ze rozmowy trwaja ostre :D A tak wogóle kiedy jest ta wystawa w Krakowie i gdzie ona jest. Hmm może się wybiore taką małą wycieczkę sobie zrobimy uwielbiam Kraków :P Klaudia oj rozmowy tocza sie ostro :) wystawa jest w czerwcu chyba 23 albo 24 sie zaczyna, nie pamietam dokladnej daty, ale jak sie bedziecie wybierac to mysle ze moge liczyc na to zeby sie zabrac z Wami, bedzie mi razniej, bo sama pociagiem przyznam szczerze boje sie troche jezdzic
Marca_Besi Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Kraków 25 i 26 czerwca, pierwszy weekend wakacji! A gdzie, pewnie przy AWF. I ona jest w środku i na zewnątrz na trawie. Yorki są w środku.
tygrysek-kr Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Jak tylko pojadę i będę mieć miejsce w aucie to jasne ze cię zabiorę.
Milka&Feniks Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 25-26 CZERWIEC JEST W KRAKOWIE.widzisz Klaudusiu jak ładnie umiem sie wtracic hihihihihi :lol:
tygrysek-kr Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Hehe spokojnie a gdzie ona jest dokładnie? Emila gratuluję widze że coraz lepiej ci idzie bravo :wink:
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 tygrysek-kr napisał(a):Jak tylko pojadę i będę mieć miejsce w aucie to jasne ze cię zabiorę. to świetnie :)
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 ooo Emilka, jak fajnie ze wpadlas :) musisz tutaj czesciej zagladac i z niecierpliwoscia czekamy na zdjecia. p.s pytam tutaj bo gg mi nie dziala, rozmawialas moze z babcia??
Milka&Feniks Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 CZESC DAGUS.NO WŁASNIE PISAŁAM DO CIEBIE NA GG I NIC SIE NIE ODZYWAŁAS :cry: PRZEPRASZAM CIE ALE Z BABCIĄ ZOBACZE SIĘ JUTRO I NA PEWNO ZAPYTAM.JUTRO DAM CI ODPOWIEDŹ. NOM KLAUDUSIU CORAZ LEPIEJ DZIĘKI TOBIE!!!!!!! :D
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Milka&Feniks napisał(a):CZESC DAGUS.NO WŁASNIE PISAŁAM DO CIEBIE NA GG I NIC SIE NIE ODZYWAŁAS :cry: PRZEPRASZAM CIE ALE Z BABCIĄ ZOBACZE SIĘ JUTRO I NA PEWNO ZAPYTAM.JUTRO DAM CI ODPOWIEDŹ. NOM KLAUDUSIU CORAZ LEPIEJ DZIĘKI TOBIE!!!!!!! :D Emilko nie mogę wejść na gg, nie wiem co jest grane. Na pewno bym odpisala gdybym była. A co do Twojej babci to sie znowu az tak nie spiesyz. Mieszkamy blisko wiec w kazdej chwili mozemy sie spotkac :) i pogadac haha
Marca_Besi Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Wystawa w Krakowie jest w AWF przy Al. Jana Pawła II A tu masz plan Krakowa: http://plan.naszemiasto.pl/plan_krakow.html I żeby znaleźć tą ulicę, wpisz w "szukaj wśród obiektów" Jana Pawła, zaznacz "ulicę" (w tej "wyszukiwarce") i wyświetli się :D
Recommended Posts