Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']A ja tak bardzo chcialam jechac do Poznania i sie w koncu nie udalo i mnie nie bedzie :placz: :placz: :placz: a tyle na nia czekałam :roll:

Moze jeszcze nie wszystko stracone?:roll: Miesiac jeszcze......

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Moze jeszcze nie wszystko stracone?:roll: Miesiac jeszcze......

Madziu raczej nie da rady, po pierwsze transport, a po drugie mam akurat w tym dniu zajęcia na uczelni :placz:

Posted

A ja pozdrawiam dziewczyny z Yoreczkami ,ktore byly na Zabrzanskiej wystawie:lol: Widzialam was na trybunach,ale niemoglam podejsc bo bylam na ringu.:lol:

Posted

NNikka napisał(a):
To meldować się kto będzie w Poznaniu?
Ja będę napewno!

i ja będę, chcę jak najwięcej zobaczyć i porobić dużo fotek,
czy ktoś jeszcze z jedzie z warszawy pociągiem?

Posted

[quote name='Magda_Miki']ja bede:p
(grr....ten limit 10 znakow:angryy:)

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ja na 99% jeżeli nic sie nie zmieni tez bede :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ja na 99% jeżeli nic sie nie zmieni tez bede :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

No to super!!:multi:

Posted

Cytrynka343 napisał(a):
Ja na wystawie w Poznaniu też postaram się być, bo mieszkam blisko. Ale niech mnie ktoś uświadomi, czy ona jest rzeczywiście jest 10 listopada? A może 11?

Wystawa jest 9-10-11-12. listopada ale terriery są 10 w piatek!

Posted

Ach ciesz sie, ze bede mogła osobiscie poznac wiele osob, których dotychczas znałam tylko z forum :loveu:

Goldenmanka - ale Ci dobrze, taki dłuugi weeknd w Poznaniu :multi: a bedziesz kazdego dnia czy tylko na Yoreczki sie wybierasz?

Posted

herbina napisał(a):
i ja będę, chcę jak najwięcej zobaczyć i porobić dużo fotek,
czy ktoś jeszcze z jedzie z warszawy pociągiem?

Hej ,ja przyjezdzam specjalnie z Turcji ,zeby obejrzec yorki w Poznaniu-bede jechala porannym expresem...

Posted

A o której godzinie to się zaczyna? Proszę o szybką odpowiedź, bo wystawa zbliża się wielkimi krokami! Ja prawdopodobnie też będę(jeżeli ktoś mi powie, o której się zaczyna:D)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...