Alka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Super! :multi: bardzo się ciesze,że w koncu się poznamy... oby tylko pogoda dopisała :wink: :D
Adiraja Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Spóźniona, ale zawsze... :wink: Jeszcze raz gratulacje dla Ady - miło było Was poznać (Zodiak jest przeboski) Wielkie buziaki (i gratulacje!!!) dla Yoraagi i Gabi - do następnego tak miłego :thumbs:
NNikka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Yoreczka na pewno mi się spodoba bo słyszałam od dziewczyn jak to robisz!
agnilale Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 My bedziemy tez ogladac-mam nadzieje ,ze sie poznamy :D
agnilale Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Tak,przyjezdzam z wizyta i na pewno bede na wystawie,wiec mowie :multi: :hand: :hand: :hand: do zobaczenia
agnilale Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Jasne-juz zanotowalam sobie twoj numer :D
Gosiek Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Słuchajcie... ta wystawa jest w sobotę czy niedzielę? I gdzie dokładnie? Tam gdzie była klubówka?
Magdalena1 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Gosieńko w tym samym miejscu :wink: i w niedzielę. a ja jadę ze znajomymi chyba pociągiem,bo akurat samochodzik nie będzie w zasięgu mojej ręki..
Gosiek Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 no to doopa blada ze w niedzielę :cry: mam gości i nie przyjadę ... a miałam taką nadzieję ze w sobotę i ze poznam Agnieszkę i sie z Wami znów zobaczę :(
yoreczka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 ojjjjjjjjjjjjjj Gosiu :(:(:( może byś mogła jakoś to wszystko pogodzić wystawa z rana a gości później.
Gosiek Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 no niestety - strasznie mi szkoda że nie dam rady przyjechać :( :(
yoreczka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 mi też :( fajne są spotkanka na wystawach
edi,feti,gusia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Gosiaczku,ale głowa do góry!w Nowym Dworze jeszcze wystawa jest 4 grudnia,więc spotkanie bedzie swiąteczne i wszystko nadrobimy.No chyba ze do grudnia jeszcze gdzieś.... :P
~~Ada~~ Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dzięki dziewczyny za gratulacje dla Zodiaka :buzi: :wink: cieszę się ,że podoba Wam sie mój podopieczny :wink: :) !!! Pozdrawiamy Ada i Zodiak
edi,feti,gusia Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Oto Gumisia przed jutrzejsza wystawa.Tak jak mówiłam-brak wasów.Ispójrzcie na ta strapiona minke :gent:
~~Ada~~ Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Gumisia piękna ... z jej wąsami nie jest aż tak źle :wink: ,szatę ma piękną do ziemi :) a jaka lśniącą :lol: !!!! W jakiej klasie idzie Gumisia ? Szkoda,że mnie na wystawie nie będzie :cry: ... Pozdrawiamy Ada i Zoduś ... :fadein:
Daga_i_Oskar Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Ada, jeszcze raz wielkie gratulacje, Zodiaczek jest cudowny ! Edytko, Gumisia ma iekne, lsniace wloski, super sie dziewczyna prezentuje, a wloskami sie nie przejum odrosna jej. Ja u mojego mam wieczny problem z tymi wasikami bo mu kolega je obgryza ciagle hihi Powodzenia wszytskim zyczymy ! i przywiezcie jak najwiecej medali :lol:
edi,feti,gusia Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 dzięki Aduś i Daguś.Wąsy zjadła jej najmłodsza Miami.... :evilbat: ostatnio przezóciła sie na moje buty z zębami,wiec moze Gumisiowe wąsy na przyszłosć oszczedzi :P My po raz trzeci w młodzieży,ale na medale to nie liczymy-gdziezby!Gumisia ma 13 mies i do wąsów Zodiaka jej bardzo daleko.... :cry:
~~Ada~~ Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Trzymamy bardzo mocno kciuki za Gumisię,za innych także :lol: :wink: :D :fadein: !!!!!! Żałuję,że mnie tam nie będzie :( , trudno...mam nadzieję,że zdacie tu nam fotorelację :D :) !!! Życzymy jak najlepszych lokat i wspaniałych opisów !!!! :olympic: :smilecol: :wink: :laola: 8) :thumbs: :terazpol: ..........::::::::::PoWoDzEnIa ::::::::::.......... :lol: POZDRAWIAMY :lol:
waldek2 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 ........Yorkina Twój identyfikator będzie gotowy wieczorem na mojej stronie w dziale download/wizytówki ..................
edi,feti,gusia Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ja juz dotarłam z nowodworskiej wystawy do domu.Moja Gumisia dostała ocene bardzo dobrą :cry: ale musi przegrać ktoś by zwyciężył ktoś :lol: więc się nie przejmujemy,wszak spotkać tylu yorkofiołków to nie lada przeżycie,miluśkie przeżycie!i żadna ocena tego nie zepsuje :D Zaraz kilka zdjątek wkleję,to sobie popatrza Ci co nie byli i się smaczkiem obejdą :D
Recommended Posts