Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spóźniona, ale zawsze... :wink:
Jeszcze raz gratulacje dla Ady - miło było Was poznać (Zodiak jest przeboski)

Wielkie buziaki (i gratulacje!!!) dla Yoraagi i Gabi - do następnego tak miłego :thumbs:

Posted

no to doopa blada ze w niedzielę :cry:
mam gości i nie przyjadę ... a miałam taką nadzieję ze w sobotę i ze poznam Agnieszkę i sie z Wami znów zobaczę :(

Posted

Gumisia piękna ... z jej wąsami nie jest aż tak źle :wink: ,szatę ma piękną do ziemi :) a jaka lśniącą :lol: !!!! W jakiej klasie idzie Gumisia ?

Szkoda,że mnie na wystawie nie będzie :cry: ...

Pozdrawiamy

Ada i Zoduś ... :fadein:

Posted

Ada, jeszcze raz wielkie gratulacje, Zodiaczek jest cudowny !

Edytko, Gumisia ma iekne, lsniace wloski, super sie dziewczyna prezentuje, a wloskami sie nie przejum odrosna jej. Ja u mojego mam wieczny problem z tymi wasikami bo mu kolega je obgryza ciagle hihi

Powodzenia wszytskim zyczymy ! i przywiezcie jak najwiecej medali :lol:

Posted

dzięki Aduś i Daguś.Wąsy zjadła jej najmłodsza Miami.... :evilbat: ostatnio przezóciła sie na moje buty z zębami,wiec moze Gumisiowe wąsy na przyszłosć oszczedzi :P My po raz trzeci w młodzieży,ale na medale to nie liczymy-gdziezby!Gumisia ma 13 mies i do wąsów Zodiaka jej bardzo daleko.... :cry:

Posted

Trzymamy bardzo mocno kciuki za Gumisię,za innych także :lol: :wink: :D :fadein: !!!!!!
Żałuję,że mnie tam nie będzie :( , trudno...mam nadzieję,że zdacie tu nam fotorelację :D :) !!!
Życzymy jak najlepszych lokat i wspaniałych opisów !!!!

:olympic:
:smilecol: :wink:
:laola:
8) :thumbs:
:terazpol:

..........::::::::::PoWoDzEnIa ::::::::::..........

:lol: POZDRAWIAMY :lol:

Posted

Ja juz dotarłam z nowodworskiej wystawy do domu.Moja Gumisia dostała ocene bardzo dobrą :cry: ale musi przegrać ktoś by zwyciężył ktoś :lol: więc się nie przejmujemy,wszak spotkać tylu yorkofiołków to nie lada przeżycie,miluśkie przeżycie!i żadna ocena tego nie zepsuje :D Zaraz kilka zdjątek wkleję,to sobie popatrza Ci co nie byli i się smaczkiem obejdą :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...