Yorkies Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 A na Chorzów nie trzeba zaświadczeń A poza ty mnie to nie przeszkaza, bo nasz kochany wet drukuje je nam za darmo Taki wet to prawdziwy skarb... :wink: :D niestety takiego to ze swieca poszukać... :roll: :-? pozdrawiam :fadein:
waldek2 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Yorkies']A na Chorzów nie trzeba zaświadczeń A poza ty mnie to nie przeszkaza, bo nasz kochany wet drukuje je nam za darmo Taki wet to prawdziwy skarb... :wink: :D niestety takiego to ze swieca poszukać... :roll: :-? Czy ja wiem. Mój wet prowadzi kompleksową obsługę. Poza leczeniem, szczepieniem, prowadzi sklep, w którym kupuje karme i na zamówienie ściąga mi kosmetyki. Jego żona (też wet) strzyże mi uszka, łapki i skraca pazurki. Za te dodatkowe zabiegi pobiera grosze jak dla każdego sałego klienta. Wszelkie papiery wystawowe ostęplowuje za darmo choć aby nie stwarzać problemów to ja mam zawsze wszystko wypisane wystarczy pieczątka i podpis
Magdalena1 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Waldku ne dobijaj mnie :( bo tak życzliwych ludzi,ktorzy tym się zajmują to chyba nie spotkałam..Sama muszę się o wszystko prosić i załatwiać..eeech. ale dobrze,ze Ty odnalazłeś takie dobre osoby na tym świecie :D :D 8) :D :D
waldek2 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Niestety dobije Ciebie. W Gdyni nic innego nie żądano jak świadectwa lekarskiego i bez niego chyba nie dało się wejść. W Sopocie pamiętasz - przynajmniej ja i Kasia nie byliśmy praktycznie o nic proszeni.
Yorkies Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Wow Waldku to ty masz rzeczywiście super weta! tylko pozazdroscić! :wink: szkoda że ja nie mam nikogo takeigo w okolicy... :roll: :-? pozdrawiam :fadein:
Magdalena1 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 hmmm no my w Sopocie byliśmy o 7 :lol: więc nawet wetów jeszcze nie było,żeby cokolwiek sprawdzać. a jak gdzieś jeszcze będą chcieli to się będe wykłócać i machać paszportem(który jednak jest ważnijeszy) a najwyżej dziurami wchodzić :lol:
Gosiek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ja też chyba podjadę na wystawę więc mówię wszystkim: do zobaczenia pojutrze :D Będę na miejscu trzymać kciuki za psiaki yorkofiołów 8)
samanta Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Chciałam się tylko upewnić - czy w Chorzowie jest w niedzielę 11 września wystawa ????????
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 samanta napisał(a):Chciałam się tylko upewnić - czy w Chorzowie jest w niedzielę 11 września wystawa ???????? Tak, w Chorzowie, a dokładnie w Świętochłowicach na Skałce wystawa jest w niedziele, przyjedziesz? miło byłoby Cię poznać :)
grygy Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Powodzenia zycze, wszystkim wystawiającym :D
Daga_i_Oskar Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 grygy napisał(a):Powodzenia zycze, wszystkim wystawiającym :D my również trzymamy kciuki za wszytskich :)
elena Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 My też życzymy suksesów wszystkim wystawiającym yorkofiołkom :D ! A do Chorzowa w niedzielę się wybieram na 100%, do zobaczenia :D !
grygy Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 My juz wróciliśmy, Toleczka zajeła 3 m-sce w konkurencji 10 suczek, ocene doskonała i brązowy medal :D zdjec mam duuuzo, bo Dagusia cykała, ale nie mam kompletnie siły dziś tego poobrabiac,
Itka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maciek tak trzymaj,teraz poczujesz smak konkurencji.Gratuluje berdzo dobry poczatek. :klacz:
Daga_i_Oskar Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Witam Kochani :) Ja także jestem padnięta i nie mam siły, aby powstawiać fotki - sama nie wiem kiedy to zrobię, b o jutro będą pewnie kolejne :) Tolunia bardzo ślicznie się prezentowała to też ma najwięcej fotek zrobionych :) Jechałam na dwa aparaty hihi a wszyscy się tylko patrzyli i śmiali. Nawet sędzia :lol: Starałam się wszytsko cykac - od poczatku jak tylko na rongu pojawiły się Yorki. Zakończyłam na suczkach "młodzieży" bo musiałam lecieć na autobus i tłuc się do domku 1.5 h :P Toluśka moja Ty Kochana buziaczki od cioci :)
Yorkies Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Witajcie, Ja tesh dotarłam juz po wystawie do domu... powem tylko ze brak mi słów na dzisiejsze sędziowanie... Lord został zdyskwalifiokowany przez sędziego i niedopuszczony do oceny... nie będe tego komentowac zeby nie być stronnicza wiec niech skomentuja to ci którzy widzieli całe zajćie... :roll: :-? zdjeć z warszawskiej wystawy tesh bedzie sporo bo z Magdą mamy ich całkiem duzo no i cykali też Waldek i Gosia :wink: :D Gratuluje dzielnej Toyce i Gumisi za doskonałe poradzenie sobie na ringu! to tyle narazie z mojej strony... :roll: pozdrawiam
edi,feti,gusia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Malwinko,głowa do góry!Lord jest charakterny,bo taki powinien byc terrier a jak ktos nie umie do psa podejśc to nie powinien tego robić.Takie moje zdanie.To była moja druga wystawa i przekonałam sie,że wszystko jest loterią i tak naprawdę od widzi mi się sędziego zalezy wszystko...Z drugiej strony GRATULUJE wszystkim lokatowym pieskom.
herbina Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Jesli nie macie jeszcze dosc to kolejna porcja :)
herbina Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 I co, transfer przekroczony na Interii, i nic nie chce się pokazać? :motz: A już część była!!!
baby Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 herbina napisał(a):Kilka zdjec z dzisiejszej wystawy... Niestety, nie wszystkie zdjęcia działają. :( Nie mniej jednak Pani Zwolińska umie przygotować swoje pieski do wystawy, prezentują się super.
agnilale Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Kochani, Wstawcie troche zdjec bo umieram z ciekawosci.Az mnie skreca :evilbat: z zazdrosci :evilbat: ,ze wy byliscie a ja nie. Dlaczego te wstawione nie otwieraja sie? Malwinko,przykro mi z powodu twojego pupila.Nie przejmuj sie!Na pewno bedzie wiele wystaw na ktorych bedzie doceniony. Agnieszka i yorki[/b]
Gosiek Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Herbina - proponuję wstawiać zdjęcia poprzez http://imageshack.us/ bez problemu, prosto i szybko... no i widać foty, z tych Twoich widzę tylko 1 :( Co do sedziego oceniającego yorki to powiem ze pierwszy raz widziałam tak antypatycznego :evil: jak można tak wręcz wrogo podchodzić do psiaków? Miałam wrazenie ze on sie tych psów wręcz boi :o kręcił sie nerwowo i oceniał na odległość. Nie dziwne ze psy się przy takim podejściu denerwowały - w koncu to terriery a nie jakieś nieczułe kamienie :evil: Nawet mnie jako widza uderzyło to zachowanie - szkoda mi tylko niektórych psów i ich właścicieli niesprawiedliwie potraktowanych przez owego jegomościa.
Gosiek Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 kilka zdjątek Lord i Toya Malwi z Lordem Madzia z Toyą
Recommended Posts