edi,feti,gusia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Mariolko Kochana,ja tak nieśmiało o koczka... :oops: bo wogóle pojęcia nie mam :oops:
Magdalena1 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 teraz niunia dostała cieczki,więc powinna pójśc w szerz :lol: ale ja licze,że jeszcze podskoczy,bo łapy ma dłuższe od Jawy i już prawie ją przerosła(Jawa waży2.5 kg) mam nadzieję,że jak ją upasę to kiedyś do 2 kg dojdzie :lol: ale naprawdę,na ringu liczą się mocne i duże psy.. i mimo,że nie zależy mi na rozmnażaniu malutkiej to sędziowie patrzą właśnie pod typem hodowlanki..a my chcemy poprostu robić to co obie kochamy :roll: i razem osiągnąć jak najwięcej 8)
edi,feti,gusia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 życze Wam abyście zostały zauważone i docenione.Chociaż dopiero raz wystawiałam swojego pieska,ale byłam na kilku wystawach jako widz i tak z obserwacji...co sedzia to inna ocena.Napewno zostaniecie zauważone.Na międzynar.w Warszawie(lipiec)2 lokatę zdobyła maleńka suńka z Łotwy.Chyba nawet mniejsza od Toyeczki....Chociaż nie wiem jak teraz na żywo wygląda Toycia,hm....
kasja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Oj tam nie warcz już dziewczyna się starała No tak napisać i jeszcze źle :roll: , no a jeśli mamy pamiętać o wszystkich to jeszcze klasa weteranów: BAFFI Montezuma II :wink:
Magdalena1 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 nie mogłam sę oprzeć :wink: to zdjęcie tez musi ujrzeć światło dzienne. Piękna DEMI Liberi Gaias,która wygrała klasę pośrednią w Sopocie :D
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Magdalena1']nie mogłam sę oprzeć :wink: to zdjęcie tez musi ujrzeć światło dzienne. Piękna DEMI Liberi Gaias,która wygrała klasę pośrednią w Sopocie :D coś wspaniałego, pieski z hod. p. Moniki sa wsyztskie cudowne :)
Yorkies Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Madziu, Śliczne zdjecie Demisi... wiec tymbardziej usprawiedliwia to moje zaskoczenie w Rzeszowie... gdy suczka nie wygrała.... :roll: :-? pozdrawiam :fadein:
wiewiora Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Madziu, Demi jest śliczna jak większość Yoreczków :D ... A co do spotkań ja na 100% przyjde tego 6 listopada :D
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 A kto w koncu bedzie w Czestochowie tego 4go wrzesnia bo juz sama nie wiem ?
edi,feti,gusia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 dzieki Mariolko!ja bym klamke pocałowała...
Yorkies Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 hihi od 14 do 1800 hihi :wink: wyglada na to ze zwiazek bedzie czynny dluzej niz zwykle 8) :lol: pozdrawiam :fadein:
Itka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Daga Do Częstochowy wybiera się Maciek z Tolką i ja z Impresją.Na dzień dzisiejszy tylko tyle mi wiadomo. My jedziemy w niedziele do Raciborza, jak go nie zaleje bo jakies niepokojace wieści mnie dochodzą, póżniej do Częstochowy i do Chorzowa.
grygy Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 W czestochowie ma być jeszcze Gabi ( Happy) z Ofra i Dustinem :)
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Niop to supperancko, fajnie ze kilka osob bedzie, bo juz sie martwilam ze tylko Maciek hihi, dzieki Itko za info :) Ja takze postaram sie przyjechac ... pokibicowac :)
Itka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Gratuluję Dastinkowi CWC, Ofruni i Milenium srebra,a małej Grafice debiutu w kl szczeniąt i oceny wo :klacz:
Yorkies Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Itko, Masz mozę wyniki? BYąłbym wdzięczna! GRATULACJE DLA OFRY I DUSTINKA!! :D pozdrawiam :fadein:
Happy Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Tewraz już wypoczęta mogę podzielić się radosną nowiną i wstawić wyniki z raciborza. Mój Dustin wywalczył złoty medal i CWC ( walczył z 4 piechami czeskimi), Moja najsłodsza księżniczka Ofra wywalczyła srebrny medal w stawce 8 suk. A tak przedstawiają się wyniki: PSY kl.młodzieży 1.CAMERON Stribrne Prani 2.MILENIUM Bakarat kl.pośrednia 1.X-DUSTIN Złota Magnolia 2.? 3.? 4.? kl.otwarta 1.DREAMLOVER de Castagnac 2.CERBER z Wernisażu 3.LEONARDO Certik 4.MIKI Iwo Fran SUKI Kl.szczeniąt 1.GRAFICA Bakarat kl.młodzieży 1.SOCIETY ANGEL of Padawis ( zw. młodzieży 2.OFRA Akcent 3.X-SWEET SISI Milagro 4.? klasa pośrednia 1.MISS YORK Bakarat(NSWR Zw.R) 2.? 3.? klasa otwarta 1.Caranels Cocey INN YOKI-GO 2.MIRANDA Satina Rosa 3.SISI II z Muchowieckiego Igloo tak to wyglądało. Zdjęć nie posiadam, ale wiem żer cudowne zdjęcia robiła Yoraga i Itka Pozdrawiamy Gabi & Dustin & Ofra -hodowla AKER
Alutka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: No. no pokonać czeski yorki to sukces ! Wszystkim serdecznie g r a t u l u j ę !!!!!!!!!!!!!!! :BIG: :D dobrego nigdy za wiele
sota36 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Do Happy- gratuluje Wam - widze, ze z Dustin jest juz w formie!!! Ja do Raciborza nie dojechalam, ale sercem bylam. To ostatni weekend wakacji - wiec pojechalam z Gutkiem na wies
Itka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Maciek W Częstochowie mam z jednej strony Monikę Olczak, a z drugiej Ciebie z Tolą. :D Sami znajomi. :beerchug: zrobimy imprezkę.
grygy Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Haha widziałęm właśnie :lol: Ja z jednej strony mam Ciebie a z drugiej prawdopodobnie suczke Nuria Satina ROsa :roll: Ach i czesi beda :lol: no generelanie suuuper :lol:
Recommended Posts