ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kurcze :angryy:mąż mi powiedział że nie damy rady do Grudziądza pojechać, jednak teraz musze mu racje przyznać:placz:
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='AmiX']Nie nie nie ;) ze Szczecina do Bydgoszcze mam bliżej niż do Sopotu czy Gdyni:p Oj Aniu te pare kilometrów :)
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Oj nie wiem czy tak mało…;) Szczecin –Bydgoszcz 256km Szczecin-Sopot 351km Adama to nie przekona hihihih:lol:
Estera Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ladyyork napisał(a):Kurcze :angryy:mąż mi powiedział że nie damy rady do Grudziądza pojechać, jednak teraz musze mu racje przyznać:placz:Szkoda :placz: a do Bydgoszczy? W Sopocie też będziemy:cool3:
ladyyork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Estera napisał(a):Szkoda :placz: a do Bydgoszczy? W Sopocie też będziemy:cool3: Dla mnie to jeden wielki znak ??, jednak Estera napewno się kiedyś spotkamy:p
Estera Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Słuchajcie do klasy szczeniąt można zgłosić bez rodowodu, nie? Zaznaczam, że w przygotowaniu. Ale co z numerem rejestracji? To muszę załatwić w zkwp? Co jeszcze muszę załatwić?
tigrunia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Estera']Ale fajnie :multi: Tylko czy my się poznamy? :razz: Po pieskach :evil_lol: Lub nr startowych ;) [quote name='AmiX']Zastanawiam sie nad: 2.05 Bydgoszcz 18.05 Czaplinek 8.06 Gorzów 21-22.06 Szczecin :p 22.06 Lubieszyn 6.07 Koszalin 7.09 Bydgoszcz. 8-9.11 Poznań Wiec nie prędko sie pokażemy... najszybciej w maju. Ojj .. to duże szanse, ze zobaczymy Etienkę :loveu: Ja na pewno bede w Bydgoszczy , nad Czaplinkiem się jeszcze zastanawiam. Chciałam bardzo do Szczecina jechać ale nietety wypada mi wtedy Egipt .. :roll:
ladyyork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Estera napisał(a):Słuchajcie do klasy szczeniąt można zgłosić bez rodowodu, nie? Zaznaczam, że w przygotowaniu. Ale co z numerem rejestracji? To muszę załatwić w zkwp? Co jeszcze muszę załatwić? Możesz musisz mieć kopie metryki i nr rejestracyjny oddziału(jak oddawałaś metryke w związku to go nadali)
Magda Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='AmiX'] 6.07 Koszalin Mnie odpowiada:lol: Poznań też może być. BTW Może należy odświeżyć temat "My i nasze yorki?":eviltong:
AmiX Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='tigrunia']Po pieskach :evil_lol: Lub nr startowych ;) Ojj .. to duże szanse, ze zobaczymy Etienkę :loveu: Ja na pewno bede w Bydgoszczy , nad Czaplinkiem się jeszcze zastanawiam. Chciałam bardzo do Szczecina jechać ale nietety wypada mi wtedy Egipt .. :roll: No to się na pewno spotkamy :)…szkoda ze nie będzie was w Szczecinie ale z drugiej strony ja tez wolałabym Egipt:cool1:;) [quote name='Magda_Miki']Mnie odpowiada:lol: Poznań też może być. BTW Może należy odświeżyć temat "My i nasze yorki?":eviltong: Madzia Koszlin mamy blisko wiec na pewno tam się pokażemy :) Czyż bym się jeszcze nie pokazywała na tym forum?;):lol:
Magda Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='AmiX'] Madzia Koszlin mamy blisko wiec na pewno tam się pokażemy :) Czyż bym się jeszcze nie pokazywała na tym forum?;):lol: To super:cool3: A nie wiem, nie pamiętam...
ladyyork Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 gaba14 napisał(a):Ja się wybieram z Kristiną ,jesteśmy w klasie szczeniąt " suczki " ale my to bardziej tak dla przyzwyczajenia bo Krisi wszystkiego się boi także na nic wielkiego nie liczymy, będzie to jej pierwszy raz na tak dużej hali i tyle psów i ludzi naraz A gdzie do Katowic czy Częstochowy , bo ja będe w Częstochowie z Inką -też w klasie szczeniąt. agasca - imie i przydomek pieska prosze to może zajże do ciebie:evil_lol: moja to Inka z Kociego Dworu
AmiX Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A ja zgłosiłam moje 2 panny do: Gorzowa i oczywiście Szczecina oraz Lubieszyna :)
Recommended Posts