Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
siostry będą ze sobą konkurować :razz: Też mam w planach zgłosić Szyszkę (Ismenę :cool3: ) do Grudziądza. A później w maju w Bydgoszczy :cool3: Ktoś będzie?

Nie denerwój się narazie to dla mnie zabawa, nawet specjalnie jej szykować nie będe,;) tylko po wierchu by jej zabardzo nie stresować

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ladyyork napisał(a):
Nie denerwój się narazie to dla mnie zabawa, nawet specjalnie jej szykować nie będe,;) tylko po wierchu by jej zabardzo nie stresować

ale ja się nie denerwuję :razz: Też traktuję to jak zabawę, chcę mała przyzwyczajać do wystaw ;)

Posted

Ja na pewno bede i w Grudziądzu i w Inowrocławiu ;) Na jednej z nich będę wystawiać Jessi - jeszcze zobacze na którek no i w Bydgoszczy tez się wystawiać będziemy :loveu:
Coś widzę wątek się rozbujał a taka cisza bbyła ;)

EDIT: Estera .. dopiero zauważyłam , żeś z mojego miasta :D:D Powiedz, z jakiej dzielnicy ??

Posted

Estera napisał(a):
ale ja się nie denerwuję :razz: Też traktuję to jak zabawę, chcę mała przyzwyczajać do wystaw ;)

Masz rację ważne jest to by przygotować je psychicznie do wejścia na ring, by póżniej same to odbierały jako przyjemność:loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja na pewno bede i w Grudziądzu i w Inowrocławiu ;) Na jednej z nich będę wystawiać Jessi - jeszcze zobacze na którek no i w Bydgoszczy tez się wystawiać będziemy :loveu:
Coś widzę wątek się rozbujał a taka cisza bbyła ;)

EDIT: Estera .. dopiero zauważyłam , żeś z mojego miasta :D:D Powiedz, z jakiej dzielnicy ??
tigrunia my z Wyżyn jesteśmy, a Ty? ;) W jakiej klasie startujecie?

ladyyork- dla mnie Ismena to "dopełnienie" moich marzeń (zawsze chciałam psa, jednego mam już od 3,5 roku, drugiego od kilku dni) związanych z "szaleństwem" na wystawach. dla mnie one raczej nigdy nie będą konkurencją. Chcę aby dla mnie i dla małej była to sama przyjemność zawsze, bez względu na to czy to w szczeniakach,czy w otwartej ;)

Posted

Szkoda bo chętnie bym porozmawiała z tobą i zobaczyła twoje códeńko, co z tego że są siostrami przecież możemy sobie pomóc dzieląc się doświadczeniamii wynosząc je na wyżyny bo zasługują na to:loveu:

Posted

ladyyork napisał(a):
Szkoda bo chętnie bym porozmawiała z tobą i zobaczyła twoje códeńko, co z tego że są siostrami przecież możemy sobie pomóc dzieląc się doświadczeniamii wynosząc je na wyżyny bo zasługują na to:loveu:
Pewnie, że możemy sobie pomóc, ja tym bardziej pomocy oczekuję od różnych ludzi, bom wystawowym laikiem być :razz:
No ale zobaczymy się w Grudziądzu i tam porozmawiamy ;) Na ringu na pewno :cool3: A oprócz tego można na kawkę czy coś wyskoczyć :razz:

Posted

Estera napisał(a):

No ale zobaczymy się w Grudziądzu i tam porozmawiamy ;) Na ringu na pewno :cool3: A oprócz tego można na kawkę czy coś wyskoczyć :razz:

Mam nadzieje że Gródziąc mi wypali bo mój mąż na operacje jedzie, a on za kierowcę mi służy:evil_lol:

Posted

[quote name='iberia']A gdzie pokazesz wreszcie Etienke szerszej widowni
??
Zastanawiam sie nad:
2.05 Bydgoszcz
18.05 Czaplinek
8.06 Gorzów
21-22.06 Szczecin :p
22.06 Lubieszyn
6.07 Koszalin
7.09 Bydgoszcz
8-9.11 Poznań
Wiec nie prędko sie pokażemy... najszybciej w maju.

Posted

[quote name='AmiX']Zastanawiam sie nad:
2.05 Bydgoszcz
18.05 Czaplinek
8.06 Gorzów
21-22.06 Szczecin :p
22.06 Lubieszyn
6.07 Koszalin
7.09 Bydgoszcz
8-9.11 Poznań
Wiec nie prędko sie pokażemy... najszybciej w maju.

a sopot nie znalazł sie na liście??? :(

Posted

Estera napisał(a):
tutaj możemy się spotkać :evil_lol:

To fajnie :)

iberia napisał(a):
a sopot nie znalazł sie na liście??? :(

Sopot...to strasznie dajeko ze Szczecina...mojemu TZ sie nie chce tak daleko jechac :angryy:

Posted

AmiX napisał(a):
To fajnie :)

Sopot...to strasznie dajeko ze Szczecina...mojemu TZ sie nie chce tak daleko jechac :angryy:

Bydgoszcz dalej hihihihih sopot i gdynia bliżej a i grudziadz tez blizej

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...