ladyyork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Estera napisał(a):siostry będą ze sobą konkurować :razz: Też mam w planach zgłosić Szyszkę (Ismenę :cool3: ) do Grudziądza. A później w maju w Bydgoszczy :cool3: Ktoś będzie? Nie denerwój się narazie to dla mnie zabawa, nawet specjalnie jej szykować nie będe,;) tylko po wierchu by jej zabardzo nie stresować
Estera Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ladyyork napisał(a):Nie denerwój się narazie to dla mnie zabawa, nawet specjalnie jej szykować nie będe,;) tylko po wierchu by jej zabardzo nie stresować ale ja się nie denerwuję :razz: Też traktuję to jak zabawę, chcę mała przyzwyczajać do wystaw ;)
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja na pewno bede i w Grudziądzu i w Inowrocławiu ;) Na jednej z nich będę wystawiać Jessi - jeszcze zobacze na którek no i w Bydgoszczy tez się wystawiać będziemy :loveu: Coś widzę wątek się rozbujał a taka cisza bbyła ;) EDIT: Estera .. dopiero zauważyłam , żeś z mojego miasta :D:D Powiedz, z jakiej dzielnicy ??
ladyyork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Estera napisał(a):ale ja się nie denerwuję :razz: Też traktuję to jak zabawę, chcę mała przyzwyczajać do wystaw ;) Masz rację ważne jest to by przygotować je psychicznie do wejścia na ring, by póżniej same to odbierały jako przyjemność:loveu:
Estera Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tigrunia napisał(a):Ja na pewno bede i w Grudziądzu i w Inowrocławiu ;) Na jednej z nich będę wystawiać Jessi - jeszcze zobacze na którek no i w Bydgoszczy tez się wystawiać będziemy :loveu: Coś widzę wątek się rozbujał a taka cisza bbyła ;) EDIT: Estera .. dopiero zauważyłam , żeś z mojego miasta :D:D Powiedz, z jakiej dzielnicy ??tigrunia my z Wyżyn jesteśmy, a Ty? ;) W jakiej klasie startujecie? ladyyork- dla mnie Ismena to "dopełnienie" moich marzeń (zawsze chciałam psa, jednego mam już od 3,5 roku, drugiego od kilku dni) związanych z "szaleństwem" na wystawach. dla mnie one raczej nigdy nie będą konkurencją. Chcę aby dla mnie i dla małej była to sama przyjemność zawsze, bez względu na to czy to w szczeniakach,czy w otwartej ;)
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Estera napisał(a):tigrunia my z Wyżyn jesteśmy, a Ty? ;) W jakiej klasie startujecie? Ale jaja :crazyeye:.. ja z Glinek .. :loveu: W młodziezy bedziemy
Estera Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tigrunia napisał(a):Ale jaja :crazyeye:.. ja z Glinek .. :loveu: W młodziezy bedziemyTo może jakieś spotkanko sobie zrobimy? :cool3:
ladyyork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Estera może się spotkamy i pogadamy na wystawie w Częstochowie:loveu: (oczywiście jak zechcesz)
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Szkoda bo chętnie bym porozmawiała z tobą i zobaczyła twoje códeńko, co z tego że są siostrami przecież możemy sobie pomóc dzieląc się doświadczeniamii wynosząc je na wyżyny bo zasługują na to:loveu:
Estera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ladyyork napisał(a):Szkoda bo chętnie bym porozmawiała z tobą i zobaczyła twoje códeńko, co z tego że są siostrami przecież możemy sobie pomóc dzieląc się doświadczeniamii wynosząc je na wyżyny bo zasługują na to:loveu:Pewnie, że możemy sobie pomóc, ja tym bardziej pomocy oczekuję od różnych ludzi, bom wystawowym laikiem być :razz: No ale zobaczymy się w Grudziądzu i tam porozmawiamy ;) Na ringu na pewno :cool3: A oprócz tego można na kawkę czy coś wyskoczyć :razz:
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Estera napisał(a): No ale zobaczymy się w Grudziądzu i tam porozmawiamy ;) Na ringu na pewno :cool3: A oprócz tego można na kawkę czy coś wyskoczyć :razz: Mam nadzieje że Gródziąc mi wypali bo mój mąż na operacje jedzie, a on za kierowcę mi służy:evil_lol:
tigrunia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Estera napisał(a):To może jakieś spotkanko sobie zrobimy? :cool3: Noo .. na pewno w Gruziądzu się spotkamy :multi:
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja się pisze jak tylko mi się uda przyjechać:p
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 To widze z ebedzie spotkanko yorkofiłów w Grudziądzu:) My tez się wstawimy
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ale macie fajnie:oops:…my mamy za daleko…:shake:
Estera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ale fajnie :multi: Tylko czy my się poznamy? :razz:
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='AmiX']Ale macie fajnie:oops:…my mamy za daleko…:shake: A gdzie pokazesz wreszcie Etienke szerszej widowni ??
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='iberia']A gdzie pokazesz wreszcie Etienke szerszej widowni ?? Zastanawiam sie nad: 2.05 Bydgoszcz 18.05 Czaplinek 8.06 Gorzów 21-22.06 Szczecin :p 22.06 Lubieszyn 6.07 Koszalin 7.09 Bydgoszcz 8-9.11 Poznań Wiec nie prędko sie pokażemy... najszybciej w maju.
Estera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='AmiX']Zastanawiam sie nad: 2.05 Bydgoszcz 7.09 Bydgoszcz 8-9.11 Poznań tutaj możemy się spotkać :evil_lol:
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='AmiX']Zastanawiam sie nad: 2.05 Bydgoszcz 18.05 Czaplinek 8.06 Gorzów 21-22.06 Szczecin :p 22.06 Lubieszyn 6.07 Koszalin 7.09 Bydgoszcz 8-9.11 Poznań Wiec nie prędko sie pokażemy... najszybciej w maju. a sopot nie znalazł sie na liście??? :(
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Estera napisał(a):tutaj możemy się spotkać :evil_lol: To fajnie :) iberia napisał(a):a sopot nie znalazł sie na liście??? :( Sopot...to strasznie dajeko ze Szczecina...mojemu TZ sie nie chce tak daleko jechac :angryy:
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kasia w galerii IBI miały być jakieś fotki a tam pusto i cicho…:cool3:
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 AmiX napisał(a):To fajnie :) Sopot...to strasznie dajeko ze Szczecina...mojemu TZ sie nie chce tak daleko jechac :angryy: Bydgoszcz dalej hihihihih sopot i gdynia bliżej a i grudziadz tez blizej
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Nie nie nie ;) ze Szczecina do Bydgoszcze mam bliżej niż do Sopotu czy Gdyni:p
Recommended Posts