Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ibi pewnie już dużo umie a przede mną dwa miesiące nauki szczególnie chodzenia na ringówce no i ta pozycja wystawowa u Krisi trwa paręnaście sekund

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gaba14 napisał(a):
Ibi pewnie już dużo umie a przede mną dwa miesiące nauki szczególnie chodzenia na ringówce no i ta pozycja wystawowa u Krisi trwa paręnaście sekund

Ibi tez stoi tylko chwile
na szczęscie na ringówce chodziła odrazu jak kupiłam na wystawie w poznaniu.
Ale jak to bedzie na samej wystawie to zobaczymy
a ile twoja Krisi ma teraz miesięcy??

Posted

18.01.2008 skończyła 6 miesięcy ale ja mam ja dopiero od miesiąca także dopiero ją uczę a muszę przyznać ze jest okropnym uparciuchem .No i dochodzi kwestia obcych osób i nieznanych miejsc boi się jest niepewna a wtedy ogonek na dól i nie wiem jak jej to pójdzie na wystawie ale kiedyś trzeba zacząć ja przyzwyczajać

Posted

gaba14 napisał(a):
18.01.2008 skończyła 6 miesięcy ale ja mam ja dopiero od miesiąca także dopiero ją uczę a muszę przyznać ze jest okropnym uparciuchem .No i dochodzi kwestia obcych osób i nieznanych miejsc boi się jest niepewna a wtedy ogonek na dól i nie wiem jak jej to pójdzie na wystawie ale kiedyś trzeba zacząć ja przyzwyczajać

A moja Ibi 13 stycznia skończyła też 6 miesięcy. Ja zabieram Ibi ze sobą do supermarketów i dużo dał wyjazd z nią do POznania na wystawe
czuła się tam jak ryba w wodzie. Zabieraj ją jak najwięcej w tłumne miejsca i jak najwięcej osób niech ja maca i ogląda zabki. W razie czego złuże pomocą pisz na gg

Posted

gaba14 napisał(a):
Ja być może będę w Katowicach z Kristel w klasie szczeniąt jak oczywiście wszystko sie uda bo zgłoszenie wysłałam na hodowcę bo ja czekam na nostryfikacje i nie mogłam jej zgłosić na siebie

gaba a o co chodzi z ta nostryfikacją??

Posted

Krisi jest kupiona w Czechach i ma rodowód eksportowy ten rodowód musi być dostarczony do zarządu głównego w Warszawie i tam będzie sprawdzany po dokonaniu tych wszystkich procedur dopiero dostanę numer rejestracyjny i numer rodowodu i wtedy dopiero będę ją mogła zgłaszać na siebie , jak narazi będę ją zgłaszać na hodowcę lecz wtedy za wystawę płacę jak wystawca zagraniczny

Posted

gaba14 napisał(a):
Krisi jest kupiona w Czechach i ma rodowód eksportowy ten rodowód musi być dostarczony do zarządu głównego w Warszawie i tam będzie sprawdzany po dokonaniu tych wszystkich procedur dopiero dostanę numer rejestracyjny i numer rodowodu i wtedy dopiero będę ją mogła zgłaszać na siebie , jak narazi będę ją zgłaszać na hodowcę lecz wtedy za wystawę płacę jak wystawca zagraniczny

Aha!! a z jakiej jest hodowli :)

Posted

gaba14 napisał(a):
jest z Hodowli Stribne Pranie a twoja Ibi ?

Ibi jest z hodowli bukolika ojciec to Clarus MAVERICK a matka Fortunata BUKOLIKA

Posted

Jeśli można się spytać , kto będzie w Częstochowie na krajówce?? Ja na Katowice się nie załapie więc piersza wystawa Inki będzie na miejscu:loveu:, musze tylko uparciucha:roll: na ringówce nauczyć chodzić

Posted

ladyyork napisał(a):
Jeśli można się spytać , kto będzie w Częstochowie na krajówce?? Ja na Katowice się nie załapie więc piersza wystawa Inki będzie na miejscu:loveu:, musze tylko uparciucha:roll: na ringówce nauczyć chodzić

Nas na pewno nie bedzie my w tym czasie bedziemy w grudziądzu i inowrocławiu:razz::razz:

Posted

A w jakiej klasie będziesz ze swoją sunią w Grudziądzu?? Sorry że tu pytam orientujecie się jak można wstawiać zdjęcia bo nie mam pojęcia o tym a nigdzie nie mogę o tym przeczytać.

Posted

Aurunia napisał(a):
A w jakiej klasie będziesz ze swoją sunią w Grudziądzu?? Sorry że tu pytam orientujecie się jak można wstawiać zdjęcia bo nie mam pojęcia o tym a nigdzie nie mogę o tym przeczytać.

W grudziądzu to już w młodziezy bedziemy!!:):loveu:

Posted

Martyna2006 napisał(a):
Iberia mam przyrodnią siostre Twojej suni,też jest po Clarus MAVERICK :loveu:
Do Inowrocławia się wybieram,G-dza też :evil_lol:

No to super spotkamy się!!! a zjakiej jest hodowli??
pokaż zdjęcia twojej piekności!!

Posted

gaba14 napisał(a):
Ja planuję wystawę w Częstochowie no ale zobaczymy do kwietnia daleko Krisi będzie już wtedy w młodzieży.

Super może się spotkamy, a moja będzie w szczeniakach bo 8 kwietnia kończy 6 miesięcy:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

ladyyork napisał(a):
Super może się spotkamy, a moja będzie w szczeniakach bo 8 kwietnia kończy 6 miesięcy:loveu:
siostry będą ze sobą konkurować :razz: Też mam w planach zgłosić Szyszkę (Ismenę :cool3: ) do Grudziądza. A później w maju w Bydgoszczy :cool3: Ktoś będzie?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...