yoreczka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Malwinka właśnie byłam na twojej stronce i jakoś nie otwierają się zdjęcia z wystawy :(
Yorkies Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Trzeba być cierpliwym wszystko jest w toku... :wink: :) mam nadzieję że jeszcze dziś będą... :wink: Mariolu a nie wybierasz się dziś na sekcję terierów do zK? :roll: pozdrawiam :angel:
yoreczka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Malwinka sekcja była wczoraj ale było jakieś zebranie i nie mogłam porozmawiać.
Yorkies Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Aha rozumiem.. ale ze mnie gapa... :oops: jak zwykle mylę dni.. tak samo było wczoraj jak do zk w radomiu dzowniłam.. a dyżur był we wtorek... :roll: :-? no ale niejedna jeszcze środa bedzie ... 8) pozdrawiam :angel:
yoreczka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Malwi ja się czasmi też myle jakieś zakręcone jesteśmy :)
yoreczka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Po wystawie zmęczeni zajechaliśmy coś zjeść a tam takie niespodzianki :)
Daga_i_Oskar Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mariolka, zdjęcia z wystawy świetne, ale te papużki i pawi ogon jest poprostu rewelacyjny, że też udało Ci się uchwyić, supper :lol:
YORAGGA Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Witam Na poprawienie samopoczucia kilka fotek pt: " Pomysłowość ludzka nie zna granic " :-) Po co nam stoły trymerskie, wystarczy zwykły śmietiik :-) Dodam jeszcze , ze jak ktos chciał cos wyrzucić, to pani podnosiła pieska, po czym przystepowała do dalszego czesania. Pozdrawiam Agga
Magdalena1 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 dziękuję Ci Mariolko za zdjęcie Toyuty :wink: jest śliczne.. i czekam z niecierpliwością na zdjęcia z kielc już na Twojej stronie :D
yoreczka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Madziu być może pojawią się dziś to wszystko zależy od Wojtka :roll:
Panula Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Kochani, jakie boskie fotki wstawiliscie :lol: WSZYSTKIM OGROMNIE GRATULUJE!!! OBY TAK DALEJ!!!! Yoraggusia JAKIE SWIETNE SPOSTRZEZENIA!!! Nooooooo doprawdy czesanie na smietniku....................... :oops: :oops: :oops: szokujace, ale i smieszne ;) Happy nasza - mam cos dla Ciebie :), co znalazlam przegladajac fotki moje z wystaw, jakosc taka sobie, ale moze sie ucieszysz: Pozdrowionka!
Happy Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Yoragga Zdjęcia śmietnikowe extra. Na co ludziska jeszcze wpadną to nie można myśleć. Dobrze , że ten śmietnik był stabilny, gdyby nie............. Aniu dziękuję za zdjęcia. Drugie jest super. Przynajmniej wiem , jak wyglądam po alkoholu. Teraz na wszelkie używki stanowczo mówię NIE. :oops: :cunao: :stop:
Yorkies Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Ale super foteczki!!! Te ze śmietnikowym stolikiem są super!!! Uśmiałam się co nie miara z nich... 8) :lol: pozdrawiam :angel:
Daga_i_Oskar Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Nie no nowoczesny stolik w postaci smietnika :lol: :lol: :lol: haha ale sie usmaialm :) Gabi no co ty mowisz wyszlas spoko na foteczkach a to Dustin? ale slodziachny jest :)
Happy Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Aniu dziękuję jeszcze raz za zdjęcia. Ja lubię wyśmiewać się z siebie. Taka ze mnie totalna wariatka. Jak mnie lepiej poznasz to sama ocenisz. Poprostu jestem pozytywnie nastawiona do życia i wszystko mnie bawi. Ja każdą sytuację zamieniam w żart. Przynajmniej nikt z mojego otoczenia się nie nudzi. Jak znajdziesz jeszcze jakieś zdjęcia. Chętnie zobaczę. Daga , tak na tych zdjęciach jest mój Dustinek. Pozdrawiam Gabi. :lol:
yoreczka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Kochani mam do was wieeelką prośbę !!!! W tą niedzielę odbędą się wystawy w Inowrocławiu, Bytomiu, Słupsku i w Radomiu chciałam prosić o wyniki albo chociaż skan lub zdjęcie zgłoszonych yorków z góry dziękuję :)
grygy Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ja moge pospisywac wyniki z Bytomia 8) Fotki też jakieś pocykam 8) Więc jak wróće to przysle Ci wszystko :wink:
Yorkies Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Ja oferuję wyniki z Radomia w miarę możliwości... poniewaz mam problem z dojazdem do radomia... tata musi jechac do pracy więc zostawił mnie na pastwę losu... jedyne wyjście to pociąg ale po pierwsze sama nie bardzo się zabiorę i poradzę ze wszystkim a po 2 w radomiu jest niestety takie złodziejstwo ż ejeszcze bez psa mogę wrócić... :roll: :( będę kombinowac zeby ktoś ze mną pojewchał ale rodzina odpada... a najgorzej że 3/4 znajomych na święto kwitnących jabłoni wybiera się do pobliskiego grója bo same gwiazdy sie zjeżdzają... jej znowu ten mój pech... :cry: pozdrawiam :roll:
Daga_i_Oskar Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Malwiś tak jeden dzień przed wystawą tata się dowiedział że idzie do pracy? Jest mi bardzo przykro, ale liczę na to, że jednak Ci się uda i znajdzesz się z Lordzikiem na radomskiej wystawie ... Buziaczki
grygy Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Heh, a ja już umieram ze strachu w związku z wystawą :roll:
Yorkies Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 JADĘ!!! :D będę jutro w radomiu dzięki mojemu koledze który będzie ze mną... ale się cieszę że udało mi się cos wykombinowac... :D :wink: pozdrawiam :angel:
Magdalena1 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 no Mawli!!!! :D Bosko,widzisz przestań już gadać o tym Twoim pechu bo wcale go nie masz :wink: wystarczy trochę samozaparcia i ogarnięcia i jest tak jak chcesz.Bardzo się cieszę i do zobaczenia w Radomiu :D a wszystkim innym wystawcom życze samych sukcesów :D 8) czekam z niecierpliwością na wyniki,jak zwykle ja też się z Wami podzielę moimi przeżyciami :wink:
Panula Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Kochani, wszystkim zycze SUKCESOW - mocno trzymam kciuki i oczywiscie zdjecia zrobie ...ale nie wiem ile, bo jutro wystawiam i oprocz tego bede pomagala ...wiec zdjec moze byc malutko :( Do zobaczenia i milych chwil jutro!!
Recommended Posts