Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No z tym zlotem fajny pomysł... w końcu trzeba wykorzystać okazję keidy nawiedzę dolną część Polski... :evilbat:

hie hie biedny Maciek... 8)

pozdrawiam :evilbat:

Posted

Słuchajcie tyle wiem o Radomiu:

YORKI
Pan Nagiel ring XI, same na ringu

Psy: ml 7,posr 3, otw 1, ch 1

Suki: szcz 3, ml 13, posr 12, otw 10

My mamy aż 6 kokurentów... :roll: a ktoś może coś nam pwoeidzieć o panu Nagielu? :roll:

pozdrawiam :fadein:

Posted

[quote name='grygy']A ja wybiegam w przyszłosć i mam pytanko kto będzie w Krakowie :)
BO ja wystawiam 8)

Ha! W końcu Kraków coraz bliżej :D.
Ja będę oczywiście :lol:

A co do spotkania, to świetny pomysł :D .

Dagusia, czyli od soboty, niedzieli, czy może jednak piątku!!?

Posted

Dagusia, czyli od soboty, niedzieli, czy może jednak piątku!!?

Marcelko, w piątek raczej nie dam rady, a w ogóle jak Malwina przyjedzie to planowaliśmy na sobote spotkanko gzieś w K-ce i chciałam na nim być bo później w Krakowie będę bez Oskarka ;) Ale wiesz to sa jeszcze odległe czasy. Wszytsko dokładnie powiem jak już będzie stosunkowo blisko i jak Malwi już wszytsko będzie na 100% wiedziała. Jedno jest pewne, że na pewno będe ;)

Posted

Słuchajcie co do spotkania to ja proponuje poniedziałek po wystawie.. bo w sobotę nie dam ardy... intensywny trening i przygotowania przed wystawą będą więc lepiej jak wymienimy się wrażeniami wystawowymi w poniedziałek... :wink: kto by się na to pisał? i jakie miejsce proponujecie> :roll:

Emilko:

Czy wystawiasz Feniska w krakowie?? Bo jak tak to chyba konkurencją będziemy... 8)

pozdrawiam :evilbat:

Posted

Yorkies napisał(a):
Słuchajcie co do spotkania to ja proponuje poniedziałek po wystawie.. bo w sobotę nie dam ardy... intensywny trening i przygotowania przed wystawą będą więc lepiej jak wymienimy się wrażeniami wystawowymi w poniedziałek... :wink: kto by się na to pisał? i jakie miejsce proponujecie> :roll:

Malwiś, ale gdzie wtedy proponujesz to spotkanko w Krakowie czy w K-ce bo juz sie pogubiłam ? Jak w Kraku jestem jak najbardziej za bo i ja i inne osoby z Kraka wtedy beda a jak nie w Kraku to juz bedzie nie tak fajnie :-?

Posted

Daguś wydaje mi sie, że MAlwi chodzi o K-ce, bo wiesz, trudno, zebyśmy dzień po dniu jechali do KRaka na spotkanko :(

Posted

No włąśnie raczej katowice bo jednak dojazdy kosztują a na ślaśk jadę pociagiem i sama musze na to uzbierac... :roll:
a krakwó znacznie dalej jest od katowic... :-?

pozdrawiam :angel:

Posted

Malwiś, ale myślę, że po wystawie nie będzie Wa się specjalnie spieszylo no i spotkanko jakies zrobimy co? Milo byloby się w takim wiekszym gronie spotkac w Krakowie, a Wy najwyzej urzadzicie sobie kolejne spotkanko nastepnego dnia w Katowicach, a powiedz Kochanie do kiedy przyjezdzasz? Ja bede z Krakowa wracala we wtorek wiec bedziesz jeszcze ? Jak tak to bardzo goraco zapraszam w srode !

Posted

Hmmm no wiesz ja będę korzystała z gościnnosci Macka więc nie bedę się mu na tyle na głowę zwalać... :roll:

a poza tym rodzinka i tak cud że moge jechać... 8)
no ale zobaczymy co to bedzie.. mamy jeszcze miesiąc i zobaczymy jak się wszystko ułoży... :wink: 8)

Posted

Malwi!! no cuś ty, jak możesz zostać na dłużej to superaśnie by było :D
Mnie tam nie przeszadasz, a gościnności nie nadużywasz 8)

Posted

Hmmm no wiesz ja będę korzystała z gościnnosci Macka więc nie bedę się mu na tyle na głowę zwalać...

Malwiś, dskonale wiem coś o tym, bo sama w tym czasie będę w gościnie z czego serdecznie sie ciesze

P.S to na ile przyjezdzasz na ŚLĄSK??

Posted

MALWI w Krakowie nie wystawiam psiaka.Ale przyjade popatrzec :) Teraz w niedzielke mamy debiut w Bytomiu :)
Co do spotkania postaram sie dostosowac bardzo chcę się z Wami spotkac !!! :)

Posted

Milka&Feniks

Teraz w niedzielke mamy debiut w Bytomiu

Ja juz zupelnie pogubilam sie w tych wystawach, kiedy jest ktora. :roll:
Czy Bytom jest w ta niedziele?

Posted

Tak Bytom jest w tą niedzielę. Mam wielką nadzieję pospotykać was. Już nie mogę się doczekać. Jeszcze 3 dni. :multi:

Posted

Mariolu,

Super foteczki! Cieszę się że ja także zostałam uchwycona z Lordzikiem na fotach.... :wink: :D

a tak swoja drogą to u mnie na stronce jest także fotorelacja z Kielc... :wink: :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...