Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nane napisał(a):sugerujesz, że w Koszałkowie nie było fajnej atmosfery :mad: A skąd to wywnioskowałaś?:eviltong: Atmosfera bardzo mi sie podobała:loveu: Neva ja nawet Ciebie nie widziałam... Gdzie siedziałaś?
duszek01 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Neva ja tez Cię nie kojarze.Jak się Twoja sunia nazywa?
Neva Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Siedzialam w zielonym namiocie zaraz przy stoliku sędziny.Było nas tam wiecej, ja duzo przesiedziałam na ozdobnych , w ostatniej chwili zdążyłam wystawic moja suczke GREYS .w klasie otwartej. A Ty gdzie siedzialaś? Nane widziałam, ale nie zdążyłam nawet podejść.,cały czas miała ludzi wkoło siebie.Nane była po mojej lewej stronie pod drzewkami, czy dobrze mowie?? :loveu:
nane Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Neva napisał(a):Siedzialam w zielonym namiocie zaraz przy stoliku sędziny.Było nas tam wiecej, ja duzo przesiedziałam na ozdobnych , w ostatniej chwili zdążyłam wystawic moja suczke GREYS .w klasie otwartej. A Ty gdzie siedzialaś? Nane widziałam, ale nie zdążyłam nawet podejść.,cały czas miała ludzi wkoło siebie.Nane była po mojej lewej stronie pod drzewkami, czy dobrze mowie?? :loveu: a no byłam :eviltong: i Magda_Miki skrywała się pod MOIM NAMIOTEM za darmochę przed deszczem :mad: EDIT: nie wspominając już o przechowywaniu jej torebki
Neva Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nane napisał(a):a no byłam :eviltong: i Magda_Miki skrywała się pod MOIM NAMIOTEM za darmochę przed deszczem :mad: EDIT: nie wspominając już o przechowywaniu jej torebki To skandal, nie wiem jak to wytrzymałaś:2gunfire:
nane Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Neva napisał(a):To skandal, nie wiem jak to wytrzymałaś:2gunfire: no właśnie chyba ściągnę jakiś haracz :cool3:
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nane napisał(a):a no byłam :eviltong: i Magda_Miki skrywała się pod MOIM NAMIOTEM za darmochę przed deszczem :mad: EDIT: nie wspominając już o przechowywaniu jej torebki Moja torebka to wedrowala:) Na poczatku byla u Renaty pod stolikiem... widzicie jak ja Wam ufam?
Neva Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dobrze, to na nastepnej wystawie ja zaopiekuje sie twoja torebką.Tylko czy podolam:evil_lol:
NNikka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A kto się wybiera na wystawe do Torunia albo Włocławka?
duszek01 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ja się nad Włocławkiem zastanawiam,hmmmm sama nie wiem:roll:
NNikka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Wystawy we Włocławku są bardzo miłe... W zeszłym roku pani która komentowała przez megafon robiła to w tak wspaniały i profesjonalny sposób, ze poszłam jej osobiście podziekować. Wspaniale opowiadała o każdej rasie... Organizacja wspaniała, wystawa na 5 dla mnie.
duszek01 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ja własnie w tamtym roku byłam i wróciłam zadowolona,dlatego sie zastanawiam.Bardziej mi chodzi o sedziów,Szczepańska-Korpetta ,albo Gajewski.Nigdy nie byłam przez nich oceniana.
nane Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 duszek01 napisał(a):ja własnie w tamtym roku byłam i wróciłam zadowolona,dlatego sie zastanawiam.Bardziej mi chodzi o sedziów,Szczepańska-Korpetta ,albo Gajewski.Nigdy nie byłam przez nich oceniana. Pani Szczepańska- Korpetta jest bardzo miła na ringu - liczy się przede wszystkim anatomia i jak pies chodzi "broda i wąsy nie są ważne ponieważ pies na wąsach i brodzie nie chodzi " :cool3:
duszek01 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 akurat o ruch i budowe to sie nie musze martwic.Ja swojego psa nie uczyłam chodzic ,ona to ma chyba w genach. Juz jako szczeniak chodziła lepiej od niektórych duzo starszych psów,
duszek01 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dla mnie gwiazdą to Ona zawsze jest:lol: :loveu: zresztą jak dla kazdego swój psiak;) :loveu:
Anusia & Alutka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czy wybiera sie ktos jutro do Sopotu? Modzie, bedziesz?
Magda Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Czy wybiera sie ktos jutro do Sopotu? Modzie, bedziesz? Jeśli pójdziesz za mnie do pracy to bardzo chętnie:eviltong:
Anusia & Alutka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A ktore nasze psiki wybieraja sie do Wroclawia? Moze ja w koncu kogos poznam??
agasc Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No nie wiem czy się bedziemy wystawiać,ale na wystawie będziemy napewno:)
nane Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 uwaga wróciłyśmy z Torunia i tak: Tanya lokata I i ocena wybitnie obiecująca :multi: a Eryś lokata I, Najlepszy Dorosły Pies w Rasie, Zwycięzca Rasy i v-ce Zwycięzca Grupy III FCI :cool3:
Neva Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nane to wielki sukces . Gratulacje. Prosze o zdjecia z wystawy:lol:
koregra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='nane']uwaga wróciłyśmy z Torunia i tak: Tanya lokata I i ocena wybitnie obiecująca :multi: a Eryś lokata I, Najlepszy Dorosły Pies w Rasie, Zwycięzca Rasy i v-ce Zwycięzca Grupy III FCI :cool3: Brawo, brawo gratulacje:lol:
Recommended Posts