Alutka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 :baby: Ja się też deklaryję, ale mam takie same obawy jak Happy. ponieważ aparat cyfr. mam dopiero kilka dni. :roll: i tak naprawdę to będzie mój debiut. :niewiem: Dobrego nigdy za wiele
góral Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Alutka nie przesadzaj, dobrze Wam idzie zdjęcia Witusia były śliczne :D
Alutka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 :angel: Dzięki. Czekam na Ciebie, pamiętasz obiecałeś, że ich przeniesiesz na komp. na i nauczysz nas :Help_2: :D dobrego nigdy za wiele
góral Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 wpadnę wieczorem, bo spodziewam się gości, jeśli dostanę pozwolenie, to mogę spróbować wstawić Witusia :wink:
Alutka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 :question: A kto takie pozwolenia wydaje ? Napiszę prośbę. :2gunfire: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 A to Alutka ma dać pozwolenie góralowi na pokazanie Witusia światu :wink: Ja bym bardzo chciała zobaczyć i to nie tylko Witusia :P
góral Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 to pozwolenie było skierowane do właściciela :wink:
Alutka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 :Dog_run: Właśnie tu nie o Witusia chodzi, ale o inną rasę . na którą już dosyć długo domaniacy czekają. :scared: to ja uciekam :wink: przed tym zezwoleniem :D dobrego nigdy za wiele
Yorkies Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 A ja chciałam spytać kto wybiera się do Nowego Dworu Mazowieckiego na klubowa terierów? Wiem że wystawiam ja i Magda? Czy ktoś jeszcze? I kto się wybiera jako widz? U mnie trwają intensywne przygotowania, zresztą sami spójrzcie jak mi idzie... :roll: Alutko, Yorkowcy napewno także czekają na fotki twoich podopiecznych, bo jesteś jedną z najbardziej tajemniczych postaci na forum... 8) :lol: pozdrawiam :fadein:
NNikka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Napiszcie jakie macie aparaty cyfrowe bo chcę sobie kupić a nie wiem co...
AgaCzips Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 NNikka-w dziale galeria był chyba temat o aparatach. :roll: Poszukaj... :wink:
Magdalena1 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 jak już Malwi powiedziała,ja będę w NDM :wink: Malwi co do zdjęć,mogę tylko powiedzieć,że jestem z Ciebie dumna :roll:
Alutka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 :chainsaw: A ja jestem dumna nie tylko ze zdjęć, ale podziwiam Ciebie i pieska jak pięknie go nauczyłaś pozycji wystawowej. Nic dodać nic ująć. Brawo ! :question: A może uchylisz rąbka tajemnicy co robić by piesek zechciał tak piękniekątować i tak pięknie stać? :D dobrego nigdy za wiele
Yorkies Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Słuchajcie... jestem w szoku że tak chwalicie moje postępy... :roll: :oops: Bardzo mnie to cieszy! 8) Alutko, Nioe robię nic szczególnego... staram się tylko wyciągać pieska na ringówce a łapki to on już sam się w sumie nauczył tak odtsawiać.... :roll: duzo go nagradzam a poza tym to on tak się do mnie przywiązał żewszystko dla mnie zrobi jeśli poświęce mu choć chwilkę swojego czasu... :wink: :D nie wiem co więcej dodać... może jeśli coś konkretniej chciałabys wiedziec jakoś sprecyzuj dokładniej swoje pytanie bo ja serio nic szczególnego nie robię... :roll: pozdrawiam :fadein:
yoreczka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Witajcie :) Dziękuje z góry za zdjęcia :) a teraz troche zdjątek z Katowic 2005
Yorkies Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Yoreczko, Nareszcije fotki zaraz pędze na stronke pooglądac dokładnie :wink: :D pozdrawiam :fadein:
AgaCzips Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 Piękne fotaski Mariolu, no a najpiekniejsze to te psiaczki na zdjęciach :wink: Maja taką piękną szatę...a Czips niedługo do ścięcia :(
AgaCzips Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 Piękne fotaski Mariolu, no a najpiekniejsze to te psiaczki na zdjęciach :wink: Maja taką piękną szatę...a Czips niedługo do ścięcia :(
waldek2 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 A czy ktoś będzie na wystawie w Grudziądzu tj. 16.o4.05
Justka&Figa Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Mariola super zdjątka az chce się je oglądać na okrągło, i ta ilość :P
ania&emma Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Czy spotkam kogoś z Was w Lublinie 17.04.?Lublin wybrał dzień wystawy klubowej,Dlaczego zdublowały się te 2 wystawy?,tego nie wiem.Jestem spod Lublina więc oczywiście tu będę.
Wind Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 A ja gdy tak ogladam fotki z kolejnych wystaw to sobie mysle, ze nasza rasa schodzi na psy ... psom oczywiscie nie ublizajac :( Czasami zazdroszcze, ze inne malo popularne rasy maja na wystawie w jednej klasie np. 3 - 4 przedstawicieli, ale bardzo zrownowazonych pod wzgledem eksterieru. A u nas? :o 100 yorkow, a tak na prawde to tylko 5 - 6 sa najbardziej zblizone do wzorca :( Smutne to bardzo ... Gdybysmy do tego wlaczyli ocene charakteru to statystyka wygladalaby jeszcze gorzej :( Moze malo popularne to co napisalam ... ale sa to moje wlasne odczucia i obserwacje. Czasami trzeba zdjac rozowe okulary, aby nastalo cos lepszego ...
Recommended Posts