Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

:baby:
Ja się też deklaryję, ale mam takie same obawy jak
Happy. ponieważ aparat cyfr. mam dopiero kilka dni.
:roll: i tak naprawdę to będzie mój debiut. :niewiem:

Dobrego nigdy za wiele

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:angel:
Dzięki. Czekam na Ciebie, pamiętasz obiecałeś, że
ich przeniesiesz na komp. na i nauczysz nas :Help_2:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

A to Alutka ma dać pozwolenie góralowi na pokazanie Witusia światu :wink: Ja bym bardzo chciała zobaczyć i to nie tylko Witusia :P

Posted

:Dog_run:

Właśnie tu nie o Witusia chodzi, ale o inną rasę . na którą
już dosyć długo domaniacy czekają. :scared: to ja uciekam
:wink: przed tym zezwoleniem

Posted

A ja chciałam spytać kto wybiera się do Nowego Dworu Mazowieckiego na klubowa terierów?

Wiem że wystawiam ja i Magda? Czy ktoś jeszcze? I kto się wybiera jako widz?

U mnie trwają intensywne przygotowania, zresztą sami spójrzcie jak mi idzie... :roll:

Alutko,

Yorkowcy napewno także czekają na fotki twoich podopiecznych, bo jesteś jedną z najbardziej tajemniczych postaci na forum... 8) :lol:

pozdrawiam :fadein:

Posted

:chainsaw:
A ja jestem dumna nie tylko ze zdjęć, ale podziwiam Ciebie
i pieska jak pięknie go nauczyłaś pozycji wystawowej. Nic dodać
nic ująć. Brawo ! :question: A może uchylisz rąbka tajemnicy
co robić by piesek zechciał tak piękniekątować i tak pięknie stać?

Posted

Słuchajcie... jestem w szoku że tak chwalicie moje postępy... :roll: :oops:

Bardzo mnie to cieszy! 8)

Alutko,

Nioe robię nic szczególnego... staram się tylko wyciągać pieska na ringówce a łapki to on już sam się w sumie nauczył tak odtsawiać.... :roll: duzo go nagradzam a poza tym to on tak się do mnie przywiązał żewszystko dla mnie zrobi jeśli poświęce mu choć chwilkę swojego czasu... :wink: :D

nie wiem co więcej dodać... może jeśli coś konkretniej chciałabys wiedziec jakoś sprecyzuj dokładniej swoje pytanie bo ja serio nic szczególnego nie robię... :roll:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Piękne fotaski Mariolu, no a najpiekniejsze to te psiaczki na zdjęciach :wink: Maja taką piękną szatę...a Czips niedługo do ścięcia :(

Posted

Piękne fotaski Mariolu, no a najpiekniejsze to te psiaczki na zdjęciach :wink: Maja taką piękną szatę...a Czips niedługo do ścięcia :(

Posted

Czy spotkam kogoś z Was w Lublinie 17.04.?Lublin wybrał dzień wystawy klubowej,Dlaczego zdublowały się te 2 wystawy?,tego nie wiem.Jestem spod Lublina więc oczywiście tu będę.

Posted

A ja gdy tak ogladam fotki z kolejnych wystaw to sobie mysle, ze nasza rasa schodzi na psy ... psom oczywiscie nie ublizajac :(
Czasami zazdroszcze, ze inne malo popularne rasy maja na wystawie w jednej klasie np. 3 - 4 przedstawicieli, ale bardzo zrownowazonych pod wzgledem eksterieru.
A u nas? :o 100 yorkow, a tak na prawde to tylko 5 - 6 sa najbardziej zblizone do wzorca :( Smutne to bardzo ... Gdybysmy do tego wlaczyli ocene charakteru to statystyka wygladalaby jeszcze gorzej :(
Moze malo popularne to co napisalam ... ale sa to moje wlasne odczucia i obserwacje. Czasami trzeba zdjac rozowe okulary, aby nastalo cos lepszego ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...