nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ROZI']nane - chaciałam pogratulować , ale chyba ta wygrana cię nie zdziwiła - sukcesy wyssała z mlekiem matki:loveu: chyba raczej ojca :cool3: bo mamusia ma tylko 5 wystaw - nie nawidzi się prezentować na ringu dlatego jej nie męczyłyśmy :evil_lol:
Magda Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A ja chciałam właśnie zapytać kto wie, że będzie w Koszalinie:p Może byśmy się jakoś spotkali? Marta gratulacje dla panienki:multi: Taki talent nie może się zmarnować.
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Magda_Miki']A ja chciałam właśnie zapytać kto wie, że będzie w Koszalinie:p Może byśmy się jakoś spotkali? Marta gratulacje dla panienki:multi: Taki talent nie może się zmarnować. dzięki :cool1: ja wiem, że będę w koszalinie :cool3:
Magda Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Rozumiem, że w czerwono - siwym namiocie, dwie blondynki... itd. A ile piesków wystawiacie? Będę robić za osobistego fotografa:razz:
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Magda_Miki']Rozumiem, że w czerwono - siwym namiocie, dwie blondynki... itd. A ile piesków wystawiacie? Będę robić za osobistego fotografa:razz: napewno Tanyę :loveu: Vasco przyjedzie pokibicować córci bo mu obiecałam, że pojedzie z Erysiem się jeszcze zastanawiamy :confused:
Neva Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Moje czi sa krotkowlose, jedna dlugowlosa.To nasz samczyk JUPIK z moim synkiem Piotrem [quote name='nane']mam nadzieję szukaj czerwono-siwego namiotu a w nim dwie blondyny a yorkami :cool3: a jakie masz chi krótko- czy długowłose???
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Neva']Moje czi sa krotkowlose, jedna dlugowlosa.To nasz samczyk JUPIK z moim synkiem Piotrem śliczny :loveu: chi mi się też podobają ;) miałam nawet możliwość zakupu białej długowłosej z Węgier :razz: ale niestety mam alergię i nie mogę :shake:
Neva Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No tak czi gubia siersc. Gubia ja raz w roku ..od wiosny do wiosny.:evil_lol: Nane a kto sedziuje yorki w Koszalinie??/moze zglosze moja suczke. Sama nie wiem
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Neva']No tak czi gubia siersc. Gubia ja raz w roku ..od wiosny do wiosny.:evil_lol: Nane a kto sedziuje yorki w Koszalinie??/moze zglosze moja suczke. Sama nie wiem będzie na yorkach Małgorzata Zakrzewska ;)
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Neva napisał(a):No tak czi gubia siersc. Gubia ja raz w roku ..od wiosny do wiosny.:evil_lol: Nane a kto sedziuje yorki w Koszalinie??/moze zglosze moja suczke. Sama nie wiem Kiedy jest ta wystawa w koszalinie?
AmiX Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 My na pewno będziemy w Koszalinie wiec będziemy wam kibicować. Zastanawiam się czy wystawić Etienne, zgłoszenia są do 10.07 ale liczy się data wysłania?? Wystawa jest 22.07 Pozdrawiam Ania
AmiX Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Znalazłam opłaty Wiec jak to jest za Etienne w klasie szczeniąt zapłacę30 zł a za amstaffke w kl.pośredniej 55zł??
duszek01 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 tylko 55 zł:crazyeye: ,ja płace,tzn moj Tomek opłacił i chyba 70zł:roll: w klasie młodziezy:roll: Taka róznica by była:roll:
duszek01 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 mnie się wydaje ze płacisz za amstaffa 70 zł plus za szczeniaka 30:roll:
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wystawcy krajowi (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) - za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł ] - za każdego następnego (bez katalogu) 55 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 30 zł Co to jest ten katalog?
AmiX Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No właśnie nie wiem, bo amstaff by bym moim 2 psem a za drugiego jest 55zł a za pierwszego płaci się 70zł. Sama nie wiem, w sumie i tak wyjdzie mi tylko 15 zł różnicy ,no zobaczymy… A jak jest z tym zgłoszeniem liczy się data wysłania?? Czy data otrzymania przez ZK??
pingwinek=] Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 katalog jest to taka ksiazeczka na temat danej wystawy xp/ sa tam: wypisani wszyscy sedziowie danej wystawy, oraz asystenci,napisany jest plan wystawy(program tzn co kiedy i jak xp)wyjasnione oceny oznaczenie itp,objasnione tytuly ktore pies moze otrzymac, wyjasnione rozne skroty (np. Int.Ch.)napisane sa tez rowniez stawki, ile psow jest w danej rasie ,plan sedziowania, rysunek jak sa umieszczone ringi,nastepnie sa wymienione rasy z klasami tzn ile jest psow w danej klasie i ich nr katalogowe dalej: sa wypisane wszystkie psy, z ich danymi(czyli z jakiej jest hodowli kto jest wlascicielem, w jakim jest wieku itd)a na koniec sa reklamy ^^ hodowli ,wystaw itp. ble rozpisalam, sie a i tak pewnie zle, tzn nie wszystko napisalam, jak by co to niech ktos cos dopisze ;p
duszek01 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 AmiX napisał(a):No właśnie nie wiem, bo amstaff by bym moim 2 psem a za drugiego jest 55zł a za pierwszego płaci się 70zł. Sama nie wiem, w sumie i tak wyjdzie mi tylko 15 zł różnicy ,no zobaczymy… A jak jest z tym zgłoszeniem liczy się data wysłania?? Czy data otrzymania przez ZK?? wystawiasz szczeniaka a to jest co innego,wiec nadal uwazam ze zapłacisz 70 plus 30 Liczy sie data wysłania zgłoszenia;)
NNikka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Zdecydowanie 70 + 30. Liczy sie data kiedy dotarło zgłoszenie a nie kiedy wysłałaś bo jak oni zamkną katalog a twoje zgłoszenie gdzieś utknie na poczcie? Po to sie właśnie dzwoni do odziału organizujacego wystawy i pyta czy zgłoszenie dotarło na czas...
duszek01 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 czy ktos kto jedzie do Koszalina dostał juz potwierdzenie?Bo cisnienie mi się podniesie jak nie dostane a zapłaciłam.
Anusia & Alutka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 duszek01 napisał(a):czy ktos kto jedzie do Koszalina dostał juz potwierdzenie?Bo cisnienie mi się podniesie jak nie dostane a zapłaciłam. Renatko, koleżanka która wybiera się na wystawę powiedziała mi, że jeszcze potwierdzenia nie dostała i że teraz przysyłają tydzień wcześniej, czasem nawet dwa dni przed :roll: A czy ktoś był w Gdyni?
duszek01 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ja zawsze dostawałam tydzien wczesniej,dlatego się zastanawiam,ale chociaz troszke mnie uspokoiłas
Recommended Posts