NNikka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Yoreczka ja napewno będę więc się znowu zobaczymy! :D
yoreczka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Uwaga Uwaga Uwaga !!!!!!!!! Zarząd Oddziału Warszawskiego informuje, że Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, która miała się odbyć w dniach 8-10.04.2005 została ODWOŁANA. Podobno odbędzie się w innym terminie :(
Yorkies Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Dobrze że przełożyli ta wystawe yorki sa niby w niedzielę ale co mieliby zrobić wystawcy z piątku...w końcu żałoba narodowa trwa do pogrzebu i dotyczy wszelkich imprez a taką jest wytswa... ciekawe tylko kiedy wystawa się odbędzie... pewnie za kilkanaście tygodni.... jutro ma byc informacja na stronie ZK...
Happy Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Kto jedzie do Opola. Chciałabym wiedzieć kogo mogę spotkać z forumowiczów. Czy mam szansę na wasz identyfikator?
waldek2 Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Happy napisał(a):Czy mam szansę na wasz identyfikator? Jak najbardziej. Tylko prosze o imię bo mam problemy ze znalezieniem lub raczej rozszyfrowaniem.
Magdalena1 Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Waldku jeśli dobrze odczytałam z katalogu to Happy= Gabrysia :wink: ale mogę się mylić :roll:
AgaCzips Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 Ja pojawię się w Opolu :) Czy mam szansę na wasz identyfikator? Mnie (i nie tylko) rozpoznasz po niebieskiej chuscie DGM. Na samym początku spodziewam się być na ringu softów :wink: A potem będę podróżowac po całej wystawie więc powinniśmy się spotkac :wink:
Happy Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Magda dobrze mnie rozszyfrowałaś. To ja Gabi. Bardzo cieszę się na spotkanie w Opolu.
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Qlee a tak chciałam jechać na tą wystawę do tego opola, a tutaj pech chciał i urodziny kuzynki wyskoczyły :( :( i znowu Agatek nie uda nam się spotkac :(
Alutka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 :BIG: Halo ! Halo mamy 50 - tą stronkę !!!!! :new-bday: Dobrego nigdy za wiele
AgaCzips Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Qlee a tak chciałam jechać na tą wystawę do tego opola, a tutaj pech chciał i urodziny kuzynki wyskoczyły :( :( i znowu Agatek nie uda nam się spotkac :( Jak to :o :( Kiedy masz urodziny kuzynki? Ja chyba będę sob/niedz. jezeli uda mi się znaleść nocleg...
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='Daga&Oskar']Qlee a tak chciałam jechać na tą wystawę do tego opola, a tutaj pech chciał i urodziny kuzynki wyskoczyły :( :( i znowu Agatek nie uda nam się spotkac :( Jak to :o :( Kiedy masz urodziny kuzynki? Ja chyba będę sob/niedz. jezeli uda mi się znaleść nocleg... Aguś kuzynka robi urodzinki ... niech no zerkne do kalendarza :oops: 23go wtedy kiedy są nasze Kochane Yoreczki prawda?? Wiesz co Agatek u mnie znajdziesz nocleg ;) Chętnie Cię przygarnę nawet na dłużej niż jeden dzień - zastanów się
AgaCzips Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Dzięki Daguś :calus: Jednak od Opola do SŚ jest godzinka drogi :(
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Aga&Czips napisał(a):Dzięki Daguś :calus: Jednak od Opola do SŚ jest godzinka drogi :( No właśnie i chyba nie ma ode mnie jakiegoś połączenia autobusem tylko pociągiem trzeba byłoby się tłuc :( Może uda mi się coś jeszcze wykombinować :)
AgaCzips Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Aga&Czips napisał(a):Dzięki Daguś :calus: Jednak od Opola do SŚ jest godzinka drogi :( No właśnie i chyba nie ma ode mnie jakiegoś połączenia autobusem tylko pociągiem trzeba byłoby się tłuc :( Może uda mi się coś jeszcze wykombinować :) pociągiem dojedziesz szybciej niż autobusem. :wink:
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Aga&Czips napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Aga&Czips napisał(a):Dzięki Daguś :calus: Jednak od Opola do SŚ jest godzinka drogi :( No właśnie i chyba nie ma ode mnie jakiegoś połączenia autobusem tylko pociągiem trzeba byłoby się tłuc :( Może uda mi się coś jeszcze wykombinować :) pociągiem dojedziesz szybciej niż autobusem. :wink: Ale ja się nie lubię sama tłuc pociągiem, a może ktoś ode mnie się wybiera na tą wystawę i byłaby mozliwosc zabrania się razem?? Jak cos to pisac pw :)
AgaCzips Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Dagutek musisz iść na te urodziny? :roll: Kuzynka niemoże ich przełożyć :roll: Ja tak bardzo bym chciała się z Tobą zobaczyć... :(
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Aga&Czips napisał(a):Dagutek musisz iść na te urodziny? :roll: Kuzynka niemoże ich przełożyć :roll: Ja tak bardzo bym chciała się z Tobą zobaczyć... :( Agatko kuzynka ma urodzinki 17go więc i tak przełożyła je wczesniej bo później wszyscy na majówki wyjeżdzają, to był jedyny termin, a poxniej to chciny Liwi. Ale postaram się wszytsko zrobic żeby tam być :)
Wind Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Dzisiaj mialam lekkie zacmienie ;) i myslalam, ze Wystawa w Opolu juz sie odbyla ;) Oczywiscie Wystawa dopiero bedzie. Na stronach ZK w Opolu dostepny jest juz katalog przedwystawowy. Ze znajomych yorczkow bedzie Colorado Cud Natury. Oczywiscie bedziemy mocno trzymac kciuki :-)
Happy Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Waldku dziękuję. Identyfikator wydrukowany, oczekuje na debiut.
AgaCzips Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 [quote name='Wind']Dzisiaj mialam lekkie zacmienie ;) i myslalam, ze Wystawa w Opolu juz sie odbyla ;) Oczywiscie Wystawa dopiero bedzie. Na stronach ZK w Opolu dostepny jest juz katalogprzedwystawowy. Ze znajomych yorczkow bedzie Colorado Cud Natury. Oczywiscie bedziemy mocno trzymac kciuki :-) Dziękuję Wind :wink: Czy też się wybierasz?? Waldku- Dziękuję ślicznie za wizytóweczkę :) :buzi:
yoreczka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Witajcie :) Mam prośbę :roll: nas w Opolu nie będzie :( jeżeli ktoś będzie na tej wystawie z aparatem to czy mogłabym prosić o kilka zdjątek pieska z mojej hodowli Colorado Cud Natury będę wdzięczna.
Happy Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Yoreczko, ja będę . Jeśli mi wyjdą zdjęcia to ci prześlę. Bo z Katowic nic mi nie wyszło.
Recommended Posts