Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga Uwaga Uwaga !!!!!!!!!

Zarząd Oddziału Warszawskiego informuje,
że Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, która miała się odbyć
w dniach 8-10.04.2005 została ODWOŁANA.

Podobno odbędzie się w innym terminie :(

Posted

Dobrze że przełożyli ta wystawe yorki sa niby w niedzielę ale co mieliby zrobić wystawcy z piątku...w końcu żałoba narodowa trwa do pogrzebu i dotyczy wszelkich imprez a taką jest wytswa...

ciekawe tylko kiedy wystawa się odbędzie... pewnie za kilkanaście tygodni.... jutro ma byc informacja na stronie ZK...

Posted

Happy napisał(a):
Czy mam szansę na wasz identyfikator?

Jak najbardziej. Tylko prosze o imię bo mam problemy ze znalezieniem lub raczej rozszyfrowaniem.

Posted

Ja pojawię się w Opolu :)

Czy mam szansę na wasz identyfikator?

Mnie (i nie tylko) rozpoznasz po niebieskiej chuscie DGM.
Na samym początku spodziewam się być na ringu softów :wink: A potem będę podróżowac po całej wystawie więc powinniśmy się spotkac :wink:

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Qlee a tak chciałam jechać na tą wystawę do tego opola, a tutaj pech chciał i urodziny kuzynki wyskoczyły :( :( i znowu Agatek nie uda nam się spotkac :(

Jak to :o :( Kiedy masz urodziny kuzynki? Ja chyba będę sob/niedz. jezeli uda mi się znaleść nocleg...

Posted

[quote name='Aga&Czips'][quote name='Daga&Oskar']Qlee a tak chciałam jechać na tą wystawę do tego opola, a tutaj pech chciał i urodziny kuzynki wyskoczyły :( :( i znowu Agatek nie uda nam się spotkac :(

Jak to :o :( Kiedy masz urodziny kuzynki? Ja chyba będę sob/niedz. jezeli uda mi się znaleść nocleg...

Aguś kuzynka robi urodzinki ... niech no zerkne do kalendarza :oops: 23go wtedy kiedy są nasze Kochane Yoreczki prawda?? Wiesz co Agatek u mnie znajdziesz nocleg ;) Chętnie Cię przygarnę nawet na dłużej niż jeden dzień - zastanów się

Posted

Aga&Czips napisał(a):
Dzięki Daguś :calus: Jednak od Opola do SŚ jest godzinka drogi :(

No właśnie i chyba nie ma ode mnie jakiegoś połączenia autobusem tylko pociągiem trzeba byłoby się tłuc :( Może uda mi się coś jeszcze wykombinować :)

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Aga&Czips napisał(a):

No właśnie i chyba nie ma ode mnie jakiegoś połączenia autobusem tylko pociągiem trzeba byłoby się tłuc :( Może uda mi się coś jeszcze wykombinować :)

pociągiem dojedziesz szybciej niż autobusem. :wink:

Posted

Aga&Czips napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):
Aga&Czips napisał(a):

pociągiem dojedziesz szybciej niż autobusem. :wink:

Ale ja się nie lubię sama tłuc pociągiem, a może ktoś ode mnie się wybiera na tą wystawę i byłaby mozliwosc zabrania się razem?? Jak cos to pisac pw :)

Posted

Dagutek musisz iść na te urodziny? :roll: Kuzynka niemoże ich przełożyć :roll: Ja tak bardzo bym chciała się z Tobą zobaczyć... :(

Posted

Aga&Czips napisał(a):
Dagutek musisz iść na te urodziny? :roll: Kuzynka niemoże ich przełożyć :roll: Ja tak bardzo bym chciała się z Tobą zobaczyć... :(

Agatko kuzynka ma urodzinki 17go więc i tak przełożyła je wczesniej bo później wszyscy na majówki wyjeżdzają, to był jedyny termin, a poxniej to chciny Liwi. Ale postaram się wszytsko zrobic żeby tam być :)

Posted

Dzisiaj mialam lekkie zacmienie ;) i myslalam, ze Wystawa w Opolu juz sie odbyla ;) Oczywiscie Wystawa dopiero bedzie. Na stronach ZK w Opolu dostepny jest juz katalog przedwystawowy. Ze znajomych yorczkow bedzie Colorado Cud Natury. Oczywiscie bedziemy mocno trzymac kciuki :-)

Posted

[quote name='Wind']Dzisiaj mialam lekkie zacmienie ;) i myslalam, ze Wystawa w Opolu juz sie odbyla ;) Oczywiscie Wystawa dopiero bedzie. Na stronach ZK w Opolu dostepny jest juz katalogprzedwystawowy. Ze znajomych yorczkow bedzie Colorado Cud Natury. Oczywiscie bedziemy mocno trzymac kciuki :-)

Dziękuję Wind :wink:

Czy też się wybierasz??

Waldku- Dziękuję ślicznie za wizytóweczkę :) :buzi:

Posted

Witajcie :)
Mam prośbę :roll: nas w Opolu nie będzie :( jeżeli ktoś będzie na tej wystawie z aparatem to czy mogłabym prosić o kilka zdjątek pieska z mojej hodowli Colorado Cud Natury będę wdzięczna.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...