Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='ROZI']nane - chaciałam pogratulować , ale chyba ta wygrana cię nie zdziwiła - sukcesy wyssała z mlekiem matki:loveu:

chyba raczej ojca :cool3:
bo mamusia ma tylko 5 wystaw - nie nawidzi się prezentować na ringu
dlatego jej nie męczyłyśmy :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja chciałam właśnie zapytać kto wie, że będzie w Koszalinie:p Może byśmy się jakoś spotkali?

Marta gratulacje dla panienki:multi: Taki talent nie może się zmarnować.

Posted

[quote name='Magda_Miki']A ja chciałam właśnie zapytać kto wie, że będzie w Koszalinie:p Może byśmy się jakoś spotkali?

Marta gratulacje dla panienki:multi: Taki talent nie może się zmarnować.

dzięki :cool1:
ja wiem, że będę w koszalinie :cool3:

Posted

Rozumiem, że w czerwono - siwym namiocie, dwie blondynki... itd. A ile piesków wystawiacie?

Będę robić za osobistego fotografa:razz:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Rozumiem, że w czerwono - siwym namiocie, dwie blondynki... itd. A ile piesków wystawiacie?

Będę robić za osobistego fotografa:razz:

napewno Tanyę :loveu:
Vasco przyjedzie pokibicować córci bo mu obiecałam, że pojedzie
z Erysiem się jeszcze zastanawiamy :confused:

Posted

Moje czi sa krotkowlose, jedna dlugowlosa.To nasz samczyk JUPIK z moim synkiem Piotrem

[quote name='nane']

mam nadzieję szukaj czerwono-siwego namiotu
a w nim dwie blondyny a yorkam
i :cool3:
a jakie masz chi krótko- czy długowłose???

Posted

[quote name='Neva']Moje czi sa krotkowlose, jedna dlugowlosa.To nasz samczyk JUPIK z moim synkiem Piotrem

śliczny :loveu:
chi mi się też podobają ;)
miałam nawet możliwość zakupu białej długowłosej z Węgier :razz:
ale niestety mam alergię i nie mogę :shake:

Posted

No tak czi gubia siersc. Gubia ja raz w roku ..od wiosny do wiosny.:evil_lol:

Nane a kto sedziuje yorki w Koszalinie??/moze zglosze moja suczke. Sama nie wiem

Posted

[quote name='Neva']No tak czi gubia siersc. Gubia ja raz w roku ..od wiosny do wiosny.:evil_lol:

Nane a kto sedziuje yorki w Koszalinie??/moze zglosze moja suczke. Sama nie wiem

będzie na yorkach Małgorzata Zakrzewska ;)

Guest Agata_B
Posted

Neva napisał(a):
No tak czi gubia siersc. Gubia ja raz w roku ..od wiosny do wiosny.:evil_lol:

Kiedy jest ta wystawa w koszalinie?

Posted

My na pewno będziemy w Koszalinie wiec będziemy wam kibicować. Zastanawiam się czy wystawić Etienne, zgłoszenia są do 10.07 ale liczy się data wysłania??
Wystawa jest 22.07
Pozdrawiam Ania

Posted

Znalazłam opłaty
Wiec jak to jest za Etienne w klasie szczeniąt zapłacę30 zł a za amstaffke w kl.pośredniej 55zł??

Guest Agata_B
Posted

Wystawcy krajowi (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP)
- za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł ]
- za każdego następnego (bez katalogu) 55 zł
- za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 30 zł

Co to jest ten katalog?

Posted

No właśnie nie wiem, bo amstaff by bym moim 2 psem a za drugiego jest 55zł a za pierwszego płaci się 70zł. Sama nie wiem, w sumie i tak wyjdzie mi tylko 15 zł różnicy ,no zobaczymy…
A jak jest z tym zgłoszeniem liczy się data wysłania?? Czy data otrzymania przez ZK??

Guest Agata_B
Posted

Powtarzam pytanie:
Co to jest ten katalog?

Posted

katalog jest to taka ksiazeczka na temat danej wystawy xp/ sa tam: wypisani wszyscy sedziowie danej wystawy, oraz asystenci,napisany jest plan wystawy(program tzn co kiedy i jak xp)wyjasnione oceny oznaczenie itp,objasnione tytuly ktore pies moze otrzymac, wyjasnione rozne skroty (np. Int.Ch.)napisane sa tez rowniez stawki, ile psow jest w danej rasie ,plan sedziowania, rysunek jak sa umieszczone ringi,nastepnie sa wymienione rasy z klasami tzn ile jest psow w danej klasie i ich nr katalogowe dalej: sa wypisane wszystkie psy, z ich danymi(czyli z jakiej jest hodowli kto jest wlascicielem, w jakim jest wieku itd)a na koniec sa reklamy ^^ hodowli ,wystaw itp.

ble rozpisalam, sie a i tak pewnie zle, tzn nie wszystko napisalam, jak by co to niech ktos cos dopisze ;p

Posted

AmiX napisał(a):
No właśnie nie wiem, bo amstaff by bym moim 2 psem a za drugiego jest 55zł a za pierwszego płaci się 70zł. Sama nie wiem, w sumie i tak wyjdzie mi tylko 15 zł różnicy ,no zobaczymy…
A jak jest z tym zgłoszeniem liczy się data wysłania?? Czy data otrzymania przez ZK??

wystawiasz szczeniaka a to jest co innego,wiec nadal uwazam ze zapłacisz 70 plus 30
Liczy sie data wysłania zgłoszenia;)

Posted

Zdecydowanie 70 + 30.
Liczy sie data kiedy dotarło zgłoszenie a nie kiedy wysłałaś bo jak oni zamkną katalog a twoje zgłoszenie gdzieś utknie na poczcie? Po to sie właśnie dzwoni do odziału organizujacego wystawy i pyta czy zgłoszenie dotarło na czas...

Posted

duszek01 napisał(a):
czy ktos kto jedzie do Koszalina dostał juz potwierdzenie?Bo cisnienie mi się podniesie jak nie dostane a zapłaciłam.

Renatko, koleżanka która wybiera się na wystawę powiedziała mi, że jeszcze potwierdzenia nie dostała i że teraz przysyłają tydzień wcześniej, czasem nawet dwa dni przed :roll:

A czy ktoś był w Gdyni?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...