Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Szkoda że nie bedzie nas z Figą na wystawie w Warszawie (oczywiście jako obserwatorki) bo Figa jeszcze będzie za mała, ale będziemy trzymać kciuki za wszystkie pieski i czekamy oczywiście na zdjęcia :shiny: , w Łodzi będziemy kibicować już na pewno :D na żywo. Więc pewnie się spotkamy. Już z Figą nie możemy się doczekać

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roll:
Daga & Oskar wystawa międzynarodowa w Opolu jet
23 i 24 kwietnia ( yorki idą w sobotę ). Natomiast 23 kwietnia
jest klubowa ozdobnych dodatkowo jeszcze. Myślę, że warto
pryyjechać, bo będzie co oglądać.

Dobrego nigdy za wiele :wolfie:

Posted

Alutka napisał(a):
:roll:
Daga & Oskar wystawa międzynarodowa w Opolu jet
23 i 24 kwietnia ( yorki idą w sobotę ). Natomiast 23 kwietnia
jest klubowa ozdobnych dodatkowo jeszcze. Myślę, że warto
pryyjechać, bo będzie co oglądać.

Dobrego nigdy za wiele :wolfie:

Jezeli tylko uda mi sie namówic kogos zeby pojechal w ta sobote ze mna to chetnie bym sie przejechala ... ooo nie teraz dopiero czytam ze to 23 sobota, a moja kuzynka uorodziny robi buu ;( ;( ;(

Posted

wiem,że teraz będzie warszawska wystawa,ale chiałam powiedzieć,że właśnie dziś dostałam potwierdzenie przyjęcia Sunrise na wystawę..ale są szybcy :o ale fajnie,przynajmniej wszystko w porządku jest.

Posted

Madziu,

Cos mi sie wydaje, ze na Wystawe szykuje sie calkiem pokazane grono Yorkofiolow :-)
Psow zgloszonych jest cale mnostwo, wiec bedzie co ogladac :-)

Posted

Beatko,przepraszam,nie skonkretyzowalam mojej wypowiedzi..ja dostalam zgłoszenie do NDM na klubówkę..
no i jestem w szoku..bo znam swój i Tymka nr,więc mogę obliczyć ile będzie choć psów...i wyszło coś makabrycznego...256..matko,przeciez to maskara,muszę się dokładniej dowiedzieć..

Posted

Madziu,

Jesli jedziesz na klubowke, to koniecznie, KONIECZNIE musisz nam opisac jak bylo! Konkurencja bedzie ogromna, ale to tym bardziej trzymamy za Ciebie kciuki! :)
Niech dopisze Ci szczescie, a sedzia w swoich ocenach bedzie sprawiedliwy :-)

Posted

Hej wszystkim!
WOW!!! niezla liczba jak na klubowke!!!!
Jestem strasznie ciekawa jak bedzie wygladala ocena??? czy bedzie sprawiedliwa? czy tez nie? ale nad tym zawsze wszyscy sie zastanawiaja.....a w tym przypadku....jest nad czym....chyba wiecie co mam na myśli????
W Warszawie...oczywiscie bede - nawet przez trzy dni....i bardzo sie ciesze, ze tak wiele osób sie wybiera....dogomaniakow....oczywiscie...:wink:
Buziaki!
J

Posted

ja też się cieszę,że potwierdzenie z nr już jest,dosyć wcześnie,ale to dobrze :wink: na pewno spróbuję jak najwięcej ogarnąć informacji z wystawy,choć sami wiecie,że może być trudno...mam dwa maluchy w baby do przygotowania,a to trudniejsze niż z dorosłym..i to będzie ich debiut...ale jaja,już się tak poddenerwowałam<ale tak zdrowo :wink: >
mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze..z tego co wiem Malwi też tam wystawia,kto jeszcze wogóle będzie w NDM ?
a w Wawie mogę być przez wszystkie trzy dni :wink:

Posted

:popcorn:
Róbcie móstwo zdjęć, aby podzielić się z nami :user:
a my za Was będziemy mocno trzymać kciuki :hand:

Dobrego nigdy za wiele :kiss3:

Posted

Hejka :) za tydzień spotykamy się na wystawie Warszawskiej mam nadzieję że ringi będą obok siebie. Ja jak zwykle zjawie się około 8.00 więc zapraszam na spotkanko do mojego stolika :)

A może niech każdy kto się wybiera napisze będzie nam łatwiej znaleźć.

Posted

:kciuki:

My niestety na Wystawę do Warszawy nie jedziemy, więc tym
razem się nie spotkamy. Jestem Ci winna podziękowania
za pięknie uczesaną główkę mojej suczki. Dziękujemy !!!!!

:D Dobrego nigdy za wiele

Posted

Alutka szkoda że was nie będzie ale mam nadzieję spotkamy się na innej wystawie :) nie masz za co dziękować, główkę uczesałam z przyjemnością choć zdolności niem.

Posted

Gosiek napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):
Ja także do Częstochowy nie mam daleko tylko kiedy ona jest??

4 WRZESIEŃ Częstochowa krajowa
:)

haha Gosiu dziekuje za info. Do wrzesnia to ja nie wiem czy dozyje, ale warto wiedziec haha

Posted

:gent:
No no nie bądż taka skromna, główka była super. My się wybieramy
do Opola a Wy ?
:rainbowa: :rainbowa:

Dobrego nigdy za wiele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...