Yorkies Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Madzia: Dzięki, super fotki! Rewelacja :D :wink: pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Magda wsyztskie fotki świetne, miło sobie poprzypominac te Kochane psiaki :) alez one sa cudowne :)
tygrysek-kr Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Madzia znów przez twoje fotki przypomniała mi się super wystawa i spotkanie z Wami. SUPER FOTKI :P
grygy Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Oj fotki superaśne, fajnie było to przeżyc jeszcze raz :D
Coral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Magda super fotki.... masz moze jeszcze jakies.. hehe :lol: :lol: :lol:
Księżycowa_Pyza Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Tak super zdjęcia, naprawdę miło sie ogląda tak piekne pieski :D
Alutka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 :D Wszystkim dogomaniakom słonecznego uśmiechu wiosennego nastroju i zawsze wspaniałej pogody ducha :D wypełnionych sukcesami wystawowymi i osobistymi :P życzy Alutka ze swoim gangiem :P Dobrego nigdy za wiele
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Alutka napisał(a)::D Wszystkim dogomaniakom słonecznego uśmiechu wiosennego nastroju i zawsze wspaniałej pogody ducha :D wypełnionych sukcesami wystawowymi i osobistymi :P życzy Alutka ze swoim gangiem :P Dobrego nigdy za wiele ALUTKA A TY NIE MASZ ZADNYCH ZDJEC Z WYSTAWY?? SZKODA ZE NIE UDALO NAM SIE CIEBIE POZNAC :(
grygy Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Alutka napisał(a)::D Wszystkim dogomaniakom słonecznego uśmiechu wiosennego nastroju i zawsze wspaniałej pogody ducha :D wypełnionych sukcesami wystawowymi i osobistymi :P życzy Alutka ze swoim gangiem :P Dobrego nigdy za wiele ALUTKA A TY NIE MASZ ZADNYCH ZDJEC Z WYSTAWY?? SZKODA ZE NIE UDALO NAM SIE CIEBIE POZNAC :( Dokładnie, też jak byłem na wystawie, to się zastanawiałem, którą to jest ta nasza ALutka :lol:
Alutka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 :D Ja również bardzo żałuję, że nie mogliśmy się poznać. Niestetu tak jak przewidywałam dopadła mnie grypa i to w ostrym wydaniu. Więc na wystawie nie byłam, Miałam zgłoszone dwa pieski i jeden zdobł brązowy medal, a drugi złoty i drugie miejsce na BISie w klasie honorowej. Zdjęć niestety nie mam. :( Dochodzę do normy, :D i wiem że " co się odwlecze to nie uciecze ". :wink: Dobrego nigdy za wiele
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Alutka oj ta grypa juz chyba wszyscy na forum ja przechodzili. Ale gratulacje dla Twoich psiakow. Szkoda ze nie masz zdjec, bo chetnie bysmy podziwiali Twoje wspanialosci medalowe. Wycaluj i wygłąskaj pieski :) Pozdrawiamy
Yorkies Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Ja także grtuluję Tobie i twoi peiskom Alutko... szkoda że się nie poznałyśmy no ale wiele przed nami... :wink: więc na jaką najbliższą wystawę się wybierasz??? 8) pozdrawiam :fadein:
grygy Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 No właśnie, ALutko, to gdzie się spotykamy :wink: ??
Alutka Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 :D Bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje. Mam zgłoszone te same dwa pieski do Opola. Nie chcę zapeszać, ale mam nadzieję. że tam się spotkamy. :lol: :D Dobrego nigdy za wiele
Wind Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Kochani, 10 kwietnia odbedzie sie Wystawa w Warszawie :-) To juz za pare dni :-) Czy ktos z Yorkofiolow planuje wystawiac na niej psiaka? A moze ktos przyjedzie jako widz? Ja na pewno przyjade yorki ogladac, podziwiac i spotkac sie z innymi Yorkofilami. A moze zaplanujemy sobie jakas kawke po wystawie i maly spacer?
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='"Alutka"']:D Mam zgłoszone te same dwa pieski do Opola. Nie chcę zapeszać, ale mam nadzieję. że tam się spotkamy. :lol: ALUTKA a kiedy jest dokladnie w Opolu?? Chetnie bym przyjechala jakbym sobie transport załatwiła :)
Yorkies Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ja oczywiście za 11 dni zgłaszam się w Warszawie zLordem którego wystawiam w kalsie młodzieży wiuęc licze na doping... 8) pozdrawiam :angel:
Yorkies Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 No to widze że duża ekipa kibicująca będzie... a ja mam zamiar zaskoczyć ciekawe czy mnie poznacie... :P ale nic nie zdradzę... :evilbat: pozdrawiam :fadein:
NNikka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ja też napewno będę w Warszawie, bede towarzyszyła jako transport koleżance z yorkiem... Moja Toskę wystawię dopiero w Łodzi... dzisiaj pierwszy raz zrobiłam jej papiloty... :-?
Yorkies Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Taaaak? No zobaczymy czy Cie poznamy hie hie hie jestem ciekawa :evilbat: 0X NNNika: Super że będziesz w Wawie... a ja chciałabym dotrzeć do Łodzi no ale jest wiele czynników od których to zależey... a przede wszystkim transport... :-? :roll: pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Malwi juz niedługo bedziemy sie autkiem brykac po swiecie i pozniej to juz nie bedzie zalezalo od rodzicow czy jedziemy czy nie, bo bierzemy psiaki dokumenty kluczyki i na spotkanko, na wystawy z Yorkofiolami. Juz sie nie moge doczekac. Przez ten "transport" nie bedzie mnie w Wawie, ale jeszcze sobie to odbijemy ;)
Yorkies Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Dagus no miejym nadzieję że jak najszybciej dorobimy się prawka i autka 8) :lol: wtedy wystawowy świta będzie nasz.... :lol:
Recommended Posts