Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudem pojechalam i ..hahhaha cudownie bylo!!! Naogladalismy sie sporo. :lol: :lol: :lol:

Wspaniale bylo sie poznac osobiscie, smiechu tez bylo przy tym sporo!
Calkiem inaczej jest gdy rozmawiamy teraz na dogo! :lol: :lol: :lol:
Niestety nie bylo nawet czasu na swobodne porozmawianie! Najlepiej jest na koncu, ale juz nikogo, procz Macka i jego uroczej mamy, nie bylo! :-?

No to zaczne od Malwinki!!!
Malwinka jak to sie mowi "pierwsze lody przelamala" i to od razu na takiej duzej wystawie o tak mocnej obsadzie! Dzielna i wspaniala!
Slicznie wygladala, Lord tez, a zachowania jeszcze sie nauczy!! Pracuj tylko. Jestesmy i tak z Ciebie dumnie i bedziemy Cie wspierac ..do konca swiata i jeden dzien dluzej :wink: :lol: Wszyscy trzymamy kciuki!
A tu Malwinka z Lordzikiem!

Posted

Aniu dziękuje za miłe słowa... z Lordem ćwiczę bardzo intensywnie i mam nadzieję że wkrótce będzie lepiej...

a co do fotek tylko na 1 zdjeciu lord dziwnie troszkę wyszedł <źle ustawiony przeze mnie :oops: :-? >

Posted

.....Kochani, to smieszne, ale to zdjecie jest wykadrowane z tego nieciekawego ujecia, ktore (jak sie okazalo) ukrylo Was w tle ;) :lol: ...a juz chcialam je wyrzucic... :wink: Oto i ono:

Posted

Dobrze dobrze, pokaze co chcecie ...napiszcie konkretnie co. No i mysle, ze inni tez wstawia - ja dzisiaj juz musze leciec. Wielkie buziaki!

Posted

Aniu sliczne zdjątka - wspaniale że uchwyciłaś naszą yorkofiołkową rodzinkę :D no i oczywiście prosimy o więcej foteczek... oczywiście jeśli bedziesz miała chęć jeszcze jakieś wstawiać :wink:

No właśnie - nikt więcej już nie pstrykał fotek?
No jak tak można :roll: mieliście nas nimi zasypać 8) :lol:

Posted

Aniu zdjęcia cudne!
Malwinko, pięknie wyszłaś, elegancka, skupiona! Lord oczywiście też świetnie- pasujecie do siebie;) Nawet dobraliście się kolorystycznie- kokardka Lorda i twoja marynarka:)

Posted

Aniu i ja dziekuję za zdjęcia są wspaniałe no i jeżeli można to proszę o jeszcze preety please...
Malwinko ale ładnie wyszłas na fotkach bardzo pasujecie do siebie z Lordzikiem

Posted

ojej Anulko,fotki są boskie,poprostu super zrobione :D
obiecuję,że też powstawiam niedługo już zdjęcia,tylko przynam się,że jakoś brak mi czasu,żeby sie za to wziąć :oops: przepraszam,nadrobię to :wink:

Posted

Dziękuje wszystkim za miłe słowa dotyczące mojego wyglądu... :oops:

Ja teraz czekam na foty od Magdy i koleżanki Dagusi :wink: dziewczyny szybko wstawiajcei foteczki 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Dagus, Magda ja rowniez czekam na fotki

Ja bylam jeszcze na wystawie wczoraj i dzisiaj i znow mnie nogi bola
:wink: no ale coz zrobic siostra mnie poprosila....a ja tam chetnie na inne psiaki popatrze :lol:

Malwinko ślicznie wyszlas na zdjeciach .. lordzik oczywiscie tez

Posted

ale wy jesteście niecierpliwi :wink: dobra to choć wkleję nasze forumowe piękności 8)
Lord

Toleczka

później,jak będzie czas to postaram się resztę powklejać,jednak trochę mi było ciężko (zakwasy :wink: ) i dużo jest ruszonych zdjęć lub źle ostrość nastawiona,za co strasznie przepraszam :( :oops:
ale na warszawskiej na pewno będzie już lepiej.

Posted

Madziu świetne Fotaski, to teraz czekam na wiecej :lol:

Klaudiu
No niestety trzeba bylo placic jeszcze raz za wstep :evil: no ale siostra bardz chciala i mama mnie poprosila to poszlam :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...