Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Yorkies napisał(a):
Daguś pozdrowię, tylko ty lepiej uważaj bo ja chcę mieć nadal obydowje rodziców... 8) :lol:

a pamiętaj jeszcze o tym meczu WISŁY bo inaczej tata nie przyjedzie 8) :lol:

Malwi haha o tych 2 rodziców to Ty się nie bój, ja nie bede grozna ani pazerna :P:P a o Wisle iLegi pamietam. Trzeba ustawic w tabeli ze maja grac 26go na krakowskim stadionie :lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jeszcze raz chciałam serdecznie was pozdrowić i pogratulować. pogratulować i uścisnąć łapki nie tylko psiakom, które zajęły wyrożnienia i nagrody bardzo dobre, ale i wytrwałym yorkomaniakom, którzy sprytem (patrz maciek) jak i ogromną cierpliwością rewelacyjnie się popisali.

ściskam was mocno i pozdrawiam!

rzaba :multi: (i werter :Dog_run:)

Posted

Yorkies napisał(a):
Daga to trzymam za słowo... 8) :lol:

Malwinko tak jak dzisiaj dotrzymałam słowa tak i w krakowie słowo będzie dotrzymane :) Nie zawiedziesz sie, tylko jaka nastepna wystawe bedziemy załatiac i negojowac z tata :lol:

Posted

oki powiem jakie wyniki choć nie pełne,bo nie wiem kto rasę,ani porownanie mlodziezy,ale reszte jako tako mam :wink: a zdjątka obiecuję,że wkleję jutro :wink: bo padam na pyszczek.. było super i moge się jednym wydarzeniem podzielić,które jestdla mnie najważniejsze :D
o to one:
chyba nawet widać łzy wzruszenia :wink:

a tu są wyniki :wink:
PSY
klasa młodzieży:
I. COSMOPOLITAN Yorex
II.GIPSY KING Clarus
III.OLI Akcent
klasa pośrednia:
I.Camparis IB MR MAGIC
II.MOVIE STAR of Padawi's
III.HONEY BOY Yorex
IV.UKAIALI de la Pam'Pommeraie
klasa otwarta:
I.cwc dla NIL-SILVER Orida 8) ( mój najukochańszy misio skończył championat Polski :D )
II.ELWIS Greisi
III.KING OF BLUES Herbu Bawaria
klasa championów:
I.ROCKFELLER du Domaine de Monderlay
II.CHAMPION LAFIT Bohemia Platina
III.De Majodian MAGIC DREAM
IV.DEUS LIMELIGHT Joreta

SUKI
klasa szczeniat(przyznam sie ze wiem,ze z 3 były dwie,ale nic więcęj :oops: )
klasa młodzieży:
I.XTRA FANTASY Yorex
II.De Majodian DOUX DELICE
III.? :oops:
iIV.BIANKA Truskaweczka
klasa pośrednia:
I.MISS YORK Bakarat
II.MONA LISA Akcent
III.GLORIA Yorex
IV.OLEŃKA NASZA DAMA Herbu Bawaria
klasa otwarta:
I.YANICKA Inn Yoki go
II.ARIADNA Truskaweczka
III.PRISCILLA LAVLI LADY Bielska Elita
IV.SISI II Z Muchowieckiego Igloo
klasa championów
I.HIGHLIFE of New Deal (piękna sunia :oops: )
II.ROMANTICA Bakarat
III.Aisha Pro Amare

ufff,tyle mam i jeszcze raz przepraszam,że nie wszystko,ale rozumiecie jaka byłam szczęśliwa i już nawet nie myślałam o pilnowaniu

Posted

Udało mi się zrobić kilka zdjęć.Mam nadzieję ,że nie macie nic przeciwko temu ,abym je wkleiła.
Maciek ze swoją Tolką.

to ja i słodka Tolka

a tu Agata ,Daga, Lena z Bijou i Klaudia.

a tego zdjęcia nie powinnam pokazywac ,ze względu na mój wygląd jako maszkary , ale jest to jedyna fotka "grupowa".Proszę wybaczcie ... a więc od lewej ja, Agatka,Lena,Dagusia,Klaudia i poniżej Marcelka.

Posted

dziewczyny, wyglądałyście cudnie.
ja wiem, że zazdrość to bardzo brzydka cecha, ale tak bardzo wam zazdroszczę spotkania i w ogóle. i tej wystawy. i gratuluję jeszcze raz nagród! trzymajcie się ciepło i mam nadzieję, że w lecie zawitacie do wrocławia na wystawę! i że się spotkamy (jeśli będziecie chciały!) pozdrawiam was bardzo serdecznie!

rzabka (i werter)

Posted

Alka napisał(a):

a tego zdjęcia nie powinnam pokazywac ,ze względu na mój wygląd jako maszkary , ale jest to jedyna fotka "grupowa".Proszę wybaczcie ...

Ala :nono: no wiesz... cóż Ty masz znowu do swojego wyglądu, co? To ze oczka zamknęłaś?
No wiesz? Śliczna z Ciebie kobieta więc nie marudź 8)
Bardzo sie cieszę że wstawiłaś te grupowe zdjątka - chociaż Ty pstryknęłaś takie :wink:

Posted

A ja jak UFo wyszedłedłem :lol: bo kompletnie nie spodziewałem się zdjęcia, myślałem, że to ma być tylko zdjęcie TOli :oops: bym się chcociaż uśmiechnał :lol: :lol:

Posted

Hi-hi, każdy ma coś do swojego wyglądu :wink: . No nie mogę nie powiedzieć o swoich koszmarnych włosach, niestety przed wystawą byłam taka zabiegana ,ze do fryzjera nie doszłam :wink: ! Alka, a Ty świetnie wyglądasz, cieszę się że Ciebie poznałam :D !
W ogóle to ja przepraszam, że tak mało z Wami porozmawiałam, może kiedyś jak będę w roli widza, to urządzimy jakieś dłuższe spotkanko. :D

Do Bytomia też chyba pojadę, więc liczę na wsparcie kochanych yorkofiołków :D
Maciek, a ja nie widziałam Twojej słodkiej Tolusi :cry: , ale fajnie że w Bytomiu ją zobaczę :D .
Samanta, a jak mnie sobie wyobrażałaś (jestem ciekawa :wink: ), no i szkoda że się nie ujawniłaś :( .

Posted

grygy napisał(a):
A ja jak UFo wyszedłedłem :lol: bo kompletnie nie spodziewałem się zdjęcia, myślałem, że to ma być tylko zdjęcie TOli :oops: bym się chcociaż uśmiechnał :lol: :lol:

Maćku , przepraszam , powinnam najpierw zapytać o zgode na wstawienie fotki .A co do twojego wyglądu to nie masz racji bo fajnie wyglądasz .A powiem ci ,że wszyscy patrzą na twoją Tolkę , taka śliczna.

Posted

No cos ty Alko jasne, ze mogłaś wstawić zdjęcie 8) tylko śmieje sie z siebie, bo naprawdę komicznie wyglądam na tym zdjęciu :lol:

Posted

Alka super fotki wyszły (muszę się pochwalić robił -te grupowe- moj chłopak domagał się by o nim wspomniec to to czynię hi hi :wink: ).
I nie przesadzaj z tym wyglądem wszystkie wyglądamy super, nio i oczywiście ty Maciek z Tolą :).

Madziu gratuluję wygranej !!!!!!

Posted

Dziękuję wszystkim,bardzo liczyłam,że tatuś dzieci da sobie radę,jest pięknym psem i zasługiwał na to :wink: gratulację należą się jego właścicielom :D ASIU,TOMKU GRATULUJĘ TAK WSPANIAŁEGO PSA :wink:
A co do zdjęć grupowych i ogólnie spotkań to są super,szkoda,że tak mało ludzi poznałam,ale przyznam,że nawet czasu nie było :oops: tu trzeba było pieski przygotować,zaraz jeszcze robić fotki i tak się zeszło. powstawiam moje zdjęcia,ale to chyba będzie dopiero w niedzielę albo w poniedziałek,bo dziś mnie w domku nie będzie do jutra.
Jednak bardzo miło wspominam poznane osoby :wink:

Posted

Magda to i ja pogratuluje Tomkowi i Kasi za slicznego pieska ... ach chcialabym kiedys dowiedziec sie jakie to uczucie kiedy Twoj pies wygrywa :) To jest pewnie cos wspanialego, juz na sama mysl lezki mi leca hihih :) GRATULACJE

Macius swietnie wygladacie razem z Toleczka, a ona naprawde jest sliczniutka, nikt nie mógł oderwac od niej wzroku !!!

Alka no co Ty nam tutaj za głupoty wygadujesz co?? Cieszmy sie ze chociaz takie grupowe zdjecie udało nam sie zrobic i ja porosialbym je o przeslanie na maila jezeli nie sprawi Ci to kłopotu.

Elenko mysmy sobie troche pogadaly i czas milo spedzily. Ja juz chce kolejna taka wystawe :) Było wspaniale i ten dzien zalicza sie do jednych z lepszych w moim dodychczasowym zyciu :) To było niezapomniane przezycie

Malwi nie martw sie mnie tez wszyscy poznawali, a ja z tego wsyztskiego pozapominalam kto jak sie nazywa. Sorki Alus :oops: poprostu jezyk mi gdzies uciekł i nie mogłam sobie przypomniec :oops:

Ja przyznam szczerze, ze czułam sie jakbym Was znała conajmniej od kilku lat. Tak milo z Wami pogadac na kazdy temat i co najwazniejsze nic a nic nie odczuwalam tej roznicy wiekowej to było wspaniałe :)

Posted

No ja także gratuluję tatusiowi czyli oczywiscie Nilowi po raz kolejny :wink: to super pies i fajnie że skończył już championat! :D

ja to już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania z yorkofiołami... 8)

Posted

Dzięki wam wszystkim za komplementy. :oops: Ja także bardzo się cieszę z wczorajszego spotkania . :D

Daga - zaraz wyśle na twoją pocztę grupową fotkę ,którą faktycznie robił chłopak Klaudii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...