Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Dzięki za wsparcie... sporo się nauczyłam dizęki tej wystawie, mam nadzieję że umiejętnie wykorzystam to w Warszawie... trochę mi wstyd za moją panikę przed yorkofiołami którzy dzielnie mnie podtrzymywali na duchu... :roll:
Gosiek Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Malwinko - nie przesadzaj - każdy ma takie dni ze się strasznie denerwuje i każdy też potrafi takie coś zrozumieć... więc się nie przejmuj bo na pewno nie by lo tak źle :lol: :wink:
Snoopy7 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Malwinko pewnie Gosia ma racje :P , fajnie że byłaś i że dobrze wypadłaś z Lordzikiem to jest najważniejsze :wink: jeszcze raz
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Dziękio dziewczyny, mam nadzieję że reszta zaraz przybędzie, wstawi wyniki i fotki... bo ejstem ciekawa... :roll: zresztą sami powiedza jak się zachowywałam... :roll: pozdrawiam :fadein:
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Aha i chciałam jeszcze powiedzieć że nasza Dagusia jest niezastąpiona!!!! wilekie buziaki dla niej :buzi: gdyby nie ona nie jechałabym do Katowic i Tola siedziała w samochodzie, a dzielna Daga wdała się w dyskusję z samym kierownikiem całej wystawy! :D i Tola weszła! pozdrawiam :fadein:
waldek2 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Część Malwina Głowa do góry. A gdzie ci wszyscy Dogmaniacy, gdzie ich foty. Malwina identyfikatory były dumnie noszone na piersi czy w kieszeni?
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No właśnie nie wiem może poszli na jakąś kawkę... 8) ja też czekam na foty które choć trochę mi oddadzą to co mnie omineło... :roll: a identyfikatory były oczywiście noszone!!! A ja tak się dziwnie czułam bo wszyscy mnie odrazu poznawali i podchodzili co mnie pozytywnie zaskoczyło!!! :D
tygrysek-kr Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Witajcie Ja jestem już w dmciu. BYŁO ŚWIETNIE. Tyle stresu przed spotkaniem a było super. Wszyscy okazali się bardzo milusińscy gadaliśmy ze sobą jak dobrzy przyjaciele no i chyba nimi zostaliśmy :wink: . Malwinko wypadłaś super Lordzik prezentował się jak porządny mężczyzna i nie przesadzaj z tym niezadowoleniem. Nam się podobałaś ty i Lordzik dla nas jesteś nr. 1 !!!!!!!!!!!!! Napewno wyciągniesz wnioski i już na następnych wystawać posypią sie trofea :wink: . Choć od nas yorkofiołków masz to najważniejsze trofeum więc głowa do góry. Szkoda ze tak szybko się zwinęłaś nie zdązyłam się pożegnać :( No a my zrobiliśmy sobie zakupy Royalek, gumeczki i odżywka kupiona. A Jerruś nawet dostał przencik od Emilki za który bardzo dziękujemy. A teraz kilka fotek nie za dobrej jakości: Na wybiegu: A tutaj już po: A teraz już inne yorki: Niektórzy już mają dość :wink: Resztę zdjęć wkleją inni bo mi wysiadły baterie :( a zapomniała zabrać zapasowych. Zdjęcia grupowe również są :P
isabelle Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Tygrysku, b. ladne zdjecia! :D Gratuluje wszystkim wystawiajacym i ich pieseczkom! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Kladudia: Super fotaski!!! Dawaj szybko grupowe foty... a ja bardzo żałuję że musiałam jechac ale no coż nie miałam wyjścia... tata rządził... :roll: :-? pozdrawiam :fadein:
isabelle Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Tak ja tez czekam na te grupowe z niecierpliwoscia. :wink:
smart Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Witam Gratulacje dla wszystkich yorkofiołów wystawiających yorczki :D Malwina, teraz niedługo wystawa w Wawie,.... nabierzesz doświadczenia w międzynarodowych , a krajowe to już dla Ciebie będą pestką :D pozdrawiam p.s. a co z Magdą i Jawą?>>??
tygrysek-kr Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 A teraz inne rasy ale też kochane psiaki :lol: No to ode mnie koniec :lol: niestety gapa ze mnie i nie zabralam dodatkowych baterii. ALe wydaje mi się że jak reszta dorzuic to bedzie tego sporo :wink:
Księżycowa_Pyza Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Fajnie, że są juz jakies zdjęcia, prosimy o więcej i oczywiście szybciutko grupowe :D
tygrysek-kr Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Grupowe robili inni jak wrócą to napewno wkleją mi do grupowych jak wspomniałam już wysiadły baterie :( a też jestem ciekawa jak wyszły. Ale szkoda że sobie wszyscy nie zrobiliśmy ale wszyscy bili tak posekscytowani ze ni było głowy. A jak potem się już uspokoiło to niktórzy już pojechali inni poszli pooglądać jeszcze więc nie ma jednego grupowego zdjęcia a szkoda.
Gosiek Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Klaudia - fajnie ze jesteście zadowoleni ze spotkanka... cieszy mnie to bardzo że yorkofiołki są takimi wspaniałymi ludźmi :D Dzieki za zdjęcia - śliczne są i przynajmniej tak mozemmy looknąć co tam sie działo :wink: Proszę o te grupowe!!!!! Buziaki Gośka
Snoopy7 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Oj zdjęcia świetne, ja też dziękuję i czekam na więcej. A co do yorkofiołków to wiedziałam że wszyscy są cudowni, oj nie mogę się doczekać na Kraków ja też was wszystkich mocno
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Witam Kochani. My takze juz jestesmy wolni i mozemy zajrzec na doo. Wlasnie przed chwilka pozegnałam się z Marcelka ktora spedzila u mnie mile popoludnie i niestety musiala juz jechac :( KOCHANI CHCIAŁAM WAM WSZYTSKIM PODZIEKOWAC ZA TO WSPANIALE SPOTKANIE jeszcze nigdy nie czułam sie tak wspaniale jak dzisia i zaluje ze to wszytsko tak szybko sie skonczylo. Ja takze nie mam grupowych zdjec zrobionych no moze jakies jedno gdzie jest kilka osob, ale wszyscy sie tak jakos rozeszlismy i w ogole bylismy tak podekscytowani jak pisala Klaudia tym wsyztskim, ze nie w głowie były nam fotki, ale nasze wspolne pogaduchy. Udalo mi sie z kazym zamienic kilka slow, kazdy jest wspanialy poprostu jestescie niepowtarzalni i juz sie nie moge doczekac na te nasze wspolne wypady do parku Malwinko dziekuje za te słowa, ktore napisalas, az mi lezki polecialy tak sie wzruszylam. Obiecalam ze pogadam na ten temat z Twoim tata, a ze nie mialam za duzo czasu bo tak syzbko nam uciekliscie wiec zalatwilam toi tak troche na szybko, ale najwazniejsze jest to ze na 90% bedziesz, wiec moze jeszcze jakas rozmowa z Twoim tata na gg i bedzie juz 100% pewnosc ze zawitasz w Krakowie. Takze bedziemy Cie dopingowac, a ja mam tam zamiar spedzic caly weekend bo dostałam zaproszenie od Malwinki (dziekuje :buzi: ) Aha no i przede wsyztkim gratulacje dla naszej Bijou która świetnie się spiała i dla Kochanego Lordzika --> alez on piekny, zdjecia tego nie oddawaja. I Malwi prosze nie przejmuj sie tak tym, zestresował sie piesek, ale to nie jego wina ... Ja sie ogromnie ciesze, ze mogłam Cie poznac, jestes wspaniala naprawde, a te lezki ktore zakrecily sie w Twoim oku w moim takze goscily. Kibicowalam Ci z calych sil !!! A co do przemycania to miałam niezly cyrk ... ale najwazniejsze ze po dlugich negocjajach z Kierownikiem udało mi sie wejsc z Toleczka, któa mogła gościc z nami na wystawie. Maciek masz swietna mame, pozdrowienia dla niej ode mnie !!! Alka i jak pozdrowilas meza?? Teraz ma juz moje fotki hihih :) Buziaki Jeszcze raz wsyztskim dziekuje i z niecierpliwoscia czekam na jakis zlocik. P.S Marcelko Oskarek juz za Toba teskni
Księżycowa_Pyza Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No i Dagusie też już mamy, super że mogliście sie poznać, kurcze ale Wam zazdroszcze, szkoda, że mnie tam nie mogło być, a niech to! :wink: Prosimy o więcej zdjęć naturalnie :D
tygrysek-kr Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ooo widze Daguś że juz dotarłaś. Daga czekam na fotki :wink:
Snoopy7 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Daguś ale się cieszę że jesteście zadowoleni. Ja też chcę
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Oj dziewczyny jestem i jestem taka zadowolona ze hej, a poznac Anulke to dla mnie wielkie przezycie, nigdy wczesniej nie myslalam, ze moze byc to takie proste i spotkamy sie na wystawie w Katwoicach. jak ja zobaczylam to az lezki szczescia poplynely. Dziekuje Aniu ze bylas ... czekamy na twoja obszerna foforelacje. Ania robila tyle zdjec az nie moge sie na nie doczekac :) a ja juz ide do albumiku wklejac zdjecia i zaraz pokaze :)
tygrysek-kr Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Aga następny zlocik u ciebie więc ty będziesz nas "gościć" także już się przygotowuj hi hi hi :wink: Kraków 25.06 już nie daleko :P
Księżycowa_Pyza Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Krakwó dopiero 26 czerwca, łooo to jeszcze kupa czasu :wink: No to ja sie chyba jednak wybiorę
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No ja w Krakowie Agusiu będę na pewno więc poznamy się juz :jupi: ale nadal załuje ze ta Warzawa tak daleko jest, a tak bardzo chciałam na nią jechac ... :(
Recommended Posts