Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dzięki za wsparcie... sporo się nauczyłam dizęki tej wystawie, mam nadzieję że umiejętnie wykorzystam to w Warszawie...

trochę mi wstyd za moją panikę przed yorkofiołami którzy dzielnie mnie podtrzymywali na duchu... :roll:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwinko - nie przesadzaj - każdy ma takie dni ze się strasznie denerwuje i każdy też potrafi takie coś zrozumieć... więc się nie przejmuj bo na pewno nie by lo tak źle :lol: :wink:

Posted

Dziękio dziewczyny, mam nadzieję że reszta zaraz przybędzie, wstawi wyniki i fotki... bo ejstem ciekawa... :roll:

zresztą sami powiedza jak się zachowywałam... :roll:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Aha i chciałam jeszcze powiedzieć że nasza Dagusia jest niezastąpiona!!!!

wilekie buziaki dla niej :buzi:

gdyby nie ona nie jechałabym do Katowic i Tola siedziała w samochodzie, a dzielna Daga wdała się w dyskusję z samym kierownikiem całej wystawy! :D i Tola weszła!

Posted

Część Malwina
Głowa do góry. A gdzie ci wszyscy Dogmaniacy, gdzie ich foty. Malwina identyfikatory były dumnie noszone na piersi czy w kieszeni?

Posted

No właśnie nie wiem może poszli na jakąś kawkę... 8)

ja też czekam na foty które choć trochę mi oddadzą to co mnie omineło... :roll:

a identyfikatory były oczywiście noszone!!! A ja tak się dziwnie czułam bo wszyscy mnie odrazu poznawali i podchodzili co mnie pozytywnie zaskoczyło!!! :D

Posted

Witajcie
Ja jestem już w dmciu. BYŁO ŚWIETNIE. Tyle stresu przed spotkaniem a było super. Wszyscy okazali się bardzo milusińscy gadaliśmy ze sobą jak dobrzy przyjaciele no i chyba nimi zostaliśmy :wink: .

Malwinko wypadłaś super Lordzik prezentował się jak porządny mężczyzna i nie przesadzaj z tym niezadowoleniem. Nam się podobałaś ty i Lordzik dla nas jesteś nr. 1 !!!!!!!!!!!!! Napewno wyciągniesz wnioski i już na następnych wystawać posypią sie trofea :wink: . Choć od nas yorkofiołków masz to najważniejsze trofeum więc głowa do góry. Szkoda ze tak szybko się zwinęłaś nie zdązyłam się pożegnać :(

No a my zrobiliśmy sobie zakupy Royalek, gumeczki i odżywka kupiona.
A Jerruś nawet dostał przencik od Emilki za który bardzo dziękujemy.

A teraz kilka fotek nie za dobrej jakości:
Na wybiegu:

A tutaj już po:

A teraz już inne yorki:

Niektórzy już mają dość :wink:

Resztę zdjęć wkleją inni bo mi wysiadły baterie :( a zapomniała zabrać zapasowych. Zdjęcia grupowe również są :P

Posted

Tygrysku, b. ladne zdjecia! :D

Gratuluje wszystkim wystawiajacym i ich pieseczkom! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Kladudia:

Super fotaski!!!

Dawaj szybko grupowe foty... a ja bardzo żałuję że musiałam jechac ale no coż nie miałam wyjścia... tata rządził... :roll: :-?

Posted

Witam
Gratulacje dla wszystkich yorkofiołów wystawiających yorczki :D

Malwina, teraz niedługo wystawa w Wawie,.... nabierzesz doświadczenia w międzynarodowych , a krajowe to już dla Ciebie będą pestką :D
pozdrawiam
p.s. a co z Magdą i Jawą?>>??

Posted

A teraz inne rasy ale też kochane psiaki :lol:

No to ode mnie koniec :lol: niestety gapa ze mnie i nie zabralam dodatkowych baterii. ALe wydaje mi się że jak reszta dorzuic to bedzie tego sporo :wink:

Posted

Grupowe robili inni jak wrócą to napewno wkleją mi do grupowych jak wspomniałam już wysiadły baterie :( a też jestem ciekawa jak wyszły. Ale szkoda że sobie wszyscy nie zrobiliśmy ale wszyscy bili tak posekscytowani ze ni było głowy. A jak potem się już uspokoiło to niktórzy już pojechali inni poszli pooglądać jeszcze więc nie ma jednego grupowego zdjęcia a szkoda.

Posted

Klaudia - fajnie ze jesteście zadowoleni ze spotkanka... cieszy mnie to bardzo że yorkofiołki są takimi wspaniałymi ludźmi :D
Dzieki za zdjęcia - śliczne są i przynajmniej tak mozemmy looknąć co tam sie działo :wink:
Proszę o te grupowe!!!!!
Buziaki
Gośka

Posted

Oj zdjęcia świetne, ja też dziękuję i czekam na więcej. A co do yorkofiołków to wiedziałam że wszyscy są cudowni, oj nie mogę się doczekać na Kraków ja też was wszystkich mocno

Posted

Witam Kochani. My takze juz jestesmy wolni i mozemy zajrzec na doo. Wlasnie przed chwilka pozegnałam się z Marcelka ktora spedzila u mnie mile popoludnie i niestety musiala juz jechac :(

KOCHANI CHCIAŁAM WAM WSZYTSKIM PODZIEKOWAC ZA TO WSPANIALE SPOTKANIE jeszcze nigdy nie czułam sie tak wspaniale jak dzisia i zaluje ze to wszytsko tak szybko sie skonczylo. Ja takze nie mam grupowych zdjec zrobionych no moze jakies jedno gdzie jest kilka osob, ale wszyscy sie tak jakos rozeszlismy i w ogole bylismy tak podekscytowani jak pisala Klaudia tym wsyztskim, ze nie w głowie były nam fotki, ale nasze wspolne pogaduchy. Udalo mi sie z kazym zamienic kilka slow, kazdy jest wspanialy poprostu jestescie niepowtarzalni i juz sie nie moge doczekac na te nasze wspolne wypady do parku

Malwinko dziekuje za te słowa, ktore napisalas, az mi lezki polecialy tak sie wzruszylam. Obiecalam ze pogadam na ten temat z Twoim tata, a ze nie mialam za duzo czasu bo tak syzbko nam uciekliscie wiec zalatwilam toi tak troche na szybko, ale najwazniejsze jest to ze na 90% bedziesz, wiec moze jeszcze jakas rozmowa z Twoim tata na gg i bedzie juz 100% pewnosc ze zawitasz w Krakowie. Takze bedziemy Cie dopingowac, a ja mam tam zamiar spedzic caly weekend bo dostałam zaproszenie od Malwinki (dziekuje :buzi: )

Aha no i przede wsyztkim gratulacje dla naszej Bijou która świetnie się spiała i dla Kochanego Lordzika --> alez on piekny, zdjecia tego nie oddawaja. I Malwi prosze nie przejmuj sie tak tym, zestresował sie piesek, ale to nie jego wina ... Ja sie ogromnie ciesze, ze mogłam Cie poznac, jestes wspaniala naprawde, a te lezki ktore zakrecily sie w Twoim oku w moim takze goscily. Kibicowalam Ci z calych sil !!!

A co do przemycania to miałam niezly cyrk ... ale najwazniejsze ze po dlugich negocjajach z Kierownikiem udało mi sie wejsc z Toleczka, któa mogła gościc z nami na wystawie. Maciek masz swietna mame, pozdrowienia dla niej ode mnie !!!

Alka i jak pozdrowilas meza?? Teraz ma juz moje fotki hihih :) Buziaki

Jeszcze raz wsyztskim dziekuje i z niecierpliwoscia czekam na jakis zlocik.

P.S Marcelko Oskarek juz za Toba teskni

Posted

Oj dziewczyny jestem i jestem taka zadowolona ze hej, a poznac Anulke to dla mnie wielkie przezycie, nigdy wczesniej nie myslalam, ze moze byc to takie proste i spotkamy sie na wystawie w Katwoicach. jak ja zobaczylam to az lezki szczescia poplynely. Dziekuje Aniu ze bylas ... czekamy na twoja obszerna foforelacje. Ania robila tyle zdjec az nie moge sie na nie doczekac :)

a ja juz ide do albumiku wklejac zdjecia i zaraz pokaze :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...