Yorkies Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No oczywiście że tak, jak nie będę pisać wyników to można go ode mnie wyrwać... 8) :lol: pozdrawiam :fadein:
Magdalena1 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 jejku,jejku zgłaszam sowją 100% obecność w Katowicach,będę na pewno koło 8. ale faaajnie 8) (właśnie z Asią wszytsko wyjaśnione :wink: )
Yorkies Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Magda, To fajnie że już wiesz co i jak... :wink: 8) ale mnie newr biorą przedwystawowe... :roll: pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Klaudia no mam nadzieje, ze az tak zle nie bedzie i zawalu sie nie nabawie haha To raczej bedzie mile przezycie ... ja jednak kilka osob poznalam przez internet, ale nigdy nie sama zawsze w moim towarzystwie była 2 osoba :) Malwi to bedziemy razem poddenerwowane. Ja bede to wszystko przezywala z Toba. Marcelko, a rok temu placilam 6zl, bo pisalo ze dla uczniow znizka a dorosli 10zl Czemu teraz podrozalo buuu :( Magda świetnie ze podpisalas liste obecnosci. Ciesze sie, ze sie poznamy. Ja bede kolo 9-10 Nie wiem o ktorej mam tramwaje, bo dojazd od mojej str do Spodka to nie prosta rzecz. Musze sie przesiadac albo dojsc pod swoja szkole, ale wolalabym uniknac spotkania jakiegokolwiek nauczyciela w ten dzien :P
Daga_i_Oskar Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 NNikka napisał(a):Dziewczyny a na którą planujecie być na miejscu? NNikka z racji takiej, ze nasza Malwi wystawia swojego Lordzika jako pierwsza czyli mniej wiecej o godzinie 10, wiec tak sie bedziemy starac byc na miejscu, a Ty o ktorej planujesz tam byc??
grygy Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 JA się pojawie koło 9,30, bo mama uznałą ze musi jeszcze się uczesać u nas w salonie :lol: ''BO jak ja się pokaże w takiej fryzurze'' :lol:
NNikka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 I zdradziłeś mamę na forum :) teraz wszyscy będziemy oglądać jej nową fryzurę! :lol:
Yorkies Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 He he he, To ja idę do fryzjera we czwartek bo inaczej bym nie dała rady... 8) mam nadzieję że się bardzo nie potargam przez sen... 8) :lol: <o ile usnę wogóle :lol: > fajnie że sporo z was będzie wcześniej, już nie wspomne o tym że duzo osób przychodzi specjalnie dla mnie i Lorda wczesniej niż planowali... :oops: bardzo nam miło! :D pozdrawiam :fadein:
Milka&Feniks Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 NNika I CO ZABIERASZ ZE SOBA TOSIE DO KATOWIC? :) DAGA A TY SKAD BEDZIESZ JECHAĆ?BEDĘ SAMOCHDEM MOŻE PODJADE PO CIEBIE I POJEDZIEMY RAZEM?
grygy Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 HaHA NNikka Nowej fryzury nie bedzie, ale mam wiesz się wymodelowac musi :lol: a kolor zmieniła teraz na cały czarny :roll: kombinatorka :lol:
Marca_Besi Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Czyli Malwinko wychodzisz na ring już o 10..To ja też muszę się troszkę wcześniej pojawić.
Elun Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Malwinka trzymamy kciuki za Lordzika i życzę miłego spotkania i miłej zabawy.Arh
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Milka&Feniks napisał(a): DAGA A TY SKAD BEDZIESZ JECHAĆ?BEDĘ SAMOCHDEM MOŻE PODJADE PO CIEBIE I POJEDZIEMY RAZEM? Emilko ja niestety od siebie nie mam bezposredniego dojazdu do Spodka i musiałabym najpierw jechac 12 spod Wiezy TV na Plac Alfreda (jeden przystanek) a pozniej 13 badz 14 i tez nie pod sam spodek bo tak nie jezdza, ale byłoby mi bardzo miło gdybym sie mogla z Toba zabrac. A jedziesz sama czy z rodzinka?? O której planujesz tam byc?? Niestety gg mi nadal nie dziala, wiec mysle ze nikt nie bedzie mial przeciwko jak sie bedziemy umawiac tutaj :)
Milka&Feniks Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 DAGA JADĘ TYLKO Z MĘŻUSIEM BO MAŁY ZOSTAJE Z DZIADKIEM :) WYBIERAMY SIE TAK ŻEBY OKOŁO 10 BYĆ NA MIEJSCU.JAK CHCESZ TO MOŻEMY PODJECHAĆ NA PRZYSTANEK TRAMWAJOWY PRZY WIEŻY TV.DAJ ZNAĆ CZY CI ODPOWIADA GODZINA I MIEJSCE.BUŹKA :)
tygrysek-kr Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 No no przygotowania pełną parą my również będziemy tam koło 10. Więc jak wszyscy umawiamy się koło stolika Yorkies ?? PASUJE ??
Coral Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Ja będę na wystawie gdzes okolo 8:15 ale niewiem czy bede miala odwage podejsc do stolika Malwinki.. jestem dosc niesmiala osobka :oops: Ale moze stanie sie cud i podejde :D :D ale nie mam identyfikatora, a wiec sie niedziwcie jak jakas obca osoba podejdzie :wink: :roll: ... to bede ja 8)
Yorkies Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Ja oczywiście zapraszam... stolik skromny ale ważne że będzie... no i trzeba dobre fluidy Lordowi przesłąć przed wejściem na ring... :wink: 8) pozdrawiam :fadein:
tygrysek-kr Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Karolcia my tu wszyscy jesteśmy nieśmiali :wink: i dal każdego z nas będzie to nowa sytuacja więc bez obaw podchodź. A dlaczego nie masz identyfikatora ? Popros Waldka może zdązyć ci zrobic.
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Milka&Feniks napisał(a):DAGA JADĘ TYLKO Z MĘŻUSIEM BO MAŁY ZOSTAJE Z DZIADKIEM :) WYBIERAMY SIE TAK ŻEBY OKOŁO 10 BYĆ NA MIEJSCU.JAK CHCESZ TO MOŻEMY PODJECHAĆ NA PRZYSTANEK TRAMWAJOWY PRZY WIEŻY TV.DAJ ZNAĆ CZY CI ODPOWIADA GODZINA I MIEJSCE.BUŹKA :) Emilko, dziękuje jeszcze raz za te propozycje, ale czy nie bedzie Wam sprawialo kłopotu wracanie się?? dokladnie o który przystanek Ci chodzi?? Bo tam nie bardzo jest gdzie zaparkowac, bo na prawym pasie skreca sie na Bytkow lub prosto do Chorzowa, a na srodkowym skreca sie do Katowic tylko nie wiem czy mozna sie tak zatrzymac, jak np bedzie czerwone swiatlo?? Jezeli mozesz to podlacz sie do mojej siostry na gg (4584261) i dogadałybysmy sie dokladniej co i jak no i przede wsyztskim o ktorej :)
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Karola, tak jak Klaudia napisala my tutaj wszyscy, a na pewno wiekszosc z nas jest niesmiala. bo to dla wiekszosci nowa sytuacja. Ja takze mam jakies obawy z podejsciem do stolika Malwi, ale wiem ze podejde bo w sumie po to tam jade, zeby sie przede wsyztskim z Wami poznac, wiec jak nie podejdziesz to bedziemy :( i dostaniesz od nas w pupe :P
Yorkies Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 No wiecie co dziewczyny!!! Jak możecie się wstydzić do mnie do stolika podejść!!! Chyba się na was pogniewam za takie gadanie... :P pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Yorkies napisał(a):No wiecie co dziewczyny!!! Jak możecie się wstydzić do mnie do stolika podejść!!! Chyba się na was pogniewam za takie gadanie... :P pozdrawiam :fadein: Malwi no wiesz ... Ty juz mialas okazje poznac kilka osob, a my ani jednej i jest to dla nas niecodzienne przezycie ... ale podejdziemy nie martw sie ;)
Recommended Posts