Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia no mam nadzieje, ze az tak zle nie bedzie i zawalu sie nie nabawie haha
To raczej bedzie mile przezycie ... ja jednak kilka osob poznalam przez internet, ale nigdy nie sama zawsze w moim towarzystwie była 2 osoba :)

Malwi to bedziemy razem poddenerwowane. Ja bede to wszystko przezywala z Toba.

Marcelko, a rok temu placilam 6zl, bo pisalo ze dla uczniow znizka a dorosli 10zl Czemu teraz podrozalo buuu :(

Magda świetnie ze podpisalas liste obecnosci. Ciesze sie, ze sie poznamy. Ja bede kolo 9-10 Nie wiem o ktorej mam tramwaje, bo dojazd od mojej str do Spodka to nie prosta rzecz. Musze sie przesiadac albo dojsc pod swoja szkole, ale wolalabym uniknac spotkania jakiegokolwiek nauczyciela w ten dzien :P

Posted

NNikka napisał(a):
Dziewczyny a na którą planujecie być na miejscu?

NNikka z racji takiej, ze nasza Malwi wystawia swojego Lordzika jako pierwsza czyli mniej wiecej o godzinie 10, wiec tak sie bedziemy starac byc na miejscu, a Ty o ktorej planujesz tam byc??

Posted

JA się pojawie koło 9,30, bo mama uznałą ze musi jeszcze się uczesać u nas w salonie :lol: ''BO jak ja się pokaże w takiej fryzurze'' :lol:

Posted

He he he,

To ja idę do fryzjera we czwartek bo inaczej bym nie dała rady... 8) mam nadzieję że się bardzo nie potargam przez sen... 8) :lol:
<o ile usnę wogóle :lol: >

fajnie że sporo z was będzie wcześniej, już nie wspomne o tym że duzo osób przychodzi specjalnie dla mnie i Lorda wczesniej niż planowali... :oops: bardzo nam miło! :D

pozdrawiam :fadein:

Posted

HaHA NNikka Nowej fryzury nie bedzie, ale mam wiesz się wymodelowac musi :lol: a kolor zmieniła teraz na cały czarny :roll: kombinatorka :lol:

Posted

Milka&Feniks napisał(a):

DAGA A TY SKAD BEDZIESZ JECHAĆ?BEDĘ SAMOCHDEM MOŻE PODJADE PO CIEBIE I POJEDZIEMY RAZEM?

Emilko ja niestety od siebie nie mam bezposredniego dojazdu do Spodka i musiałabym najpierw jechac 12 spod Wiezy TV na Plac Alfreda (jeden przystanek) a pozniej 13 badz 14 i tez nie pod sam spodek bo tak nie jezdza, ale byłoby mi bardzo miło gdybym sie mogla z Toba zabrac. A jedziesz sama czy z rodzinka?? O której planujesz tam byc?? Niestety gg mi nadal nie dziala, wiec mysle ze nikt nie bedzie mial przeciwko jak sie bedziemy umawiac tutaj :)

Posted

DAGA JADĘ TYLKO Z MĘŻUSIEM BO MAŁY ZOSTAJE Z DZIADKIEM :) WYBIERAMY SIE TAK ŻEBY OKOŁO 10 BYĆ NA MIEJSCU.JAK CHCESZ TO MOŻEMY PODJECHAĆ NA PRZYSTANEK TRAMWAJOWY PRZY WIEŻY TV.DAJ ZNAĆ CZY CI ODPOWIADA GODZINA I MIEJSCE.BUŹKA :)

Posted

Ja będę na wystawie gdzes okolo 8:15 ale niewiem czy bede miala odwage podejsc do stolika Malwinki.. jestem dosc niesmiala osobka :oops:
Ale moze stanie sie cud i podejde :D :D ale nie mam identyfikatora, a wiec sie niedziwcie jak jakas obca osoba podejdzie :wink: :roll: ... to bede ja 8)

Posted

Ja oczywiście zapraszam... stolik skromny ale ważne że będzie... no i trzeba dobre fluidy Lordowi przesłąć przed wejściem na ring... :wink: 8)

Posted

Karolcia my tu wszyscy jesteśmy nieśmiali :wink: i dal każdego z nas będzie to nowa sytuacja więc bez obaw podchodź. A dlaczego nie masz identyfikatora ? Popros Waldka może zdązyć ci zrobic.

Posted

Milka&Feniks napisał(a):
DAGA JADĘ TYLKO Z MĘŻUSIEM BO MAŁY ZOSTAJE Z DZIADKIEM :) WYBIERAMY SIE TAK ŻEBY OKOŁO 10 BYĆ NA MIEJSCU.JAK CHCESZ TO MOŻEMY PODJECHAĆ NA PRZYSTANEK TRAMWAJOWY PRZY WIEŻY TV.DAJ ZNAĆ CZY CI ODPOWIADA GODZINA I MIEJSCE.BUŹKA :)

Emilko, dziękuje jeszcze raz za te propozycje, ale czy nie bedzie Wam sprawialo kłopotu wracanie się?? dokladnie o który przystanek Ci chodzi?? Bo tam nie bardzo jest gdzie zaparkowac, bo na prawym pasie skreca sie na Bytkow lub prosto do Chorzowa, a na srodkowym skreca sie do Katowic tylko nie wiem czy mozna sie tak zatrzymac, jak np bedzie czerwone swiatlo?? Jezeli mozesz to podlacz sie do mojej siostry na gg (4584261) i dogadałybysmy sie dokladniej co i jak no i przede wsyztskim o ktorej :)

Posted

Karola,

tak jak Klaudia napisala my tutaj wszyscy, a na pewno wiekszosc z nas jest niesmiala. bo to dla wiekszosci nowa sytuacja. Ja takze mam jakies obawy z podejsciem do stolika Malwi, ale wiem ze podejde bo w sumie po to tam jade, zeby sie przede wsyztskim z Wami poznac, wiec jak nie podejdziesz to bedziemy :( i dostaniesz od nas w pupe :P

Posted

No wiecie co dziewczyny!!! Jak możecie się wstydzić do mnie do stolika podejść!!! Chyba się na was pogniewam za takie gadanie... :P

Posted

Yorkies napisał(a):
No wiecie co dziewczyny!!! Jak możecie się wstydzić do mnie do stolika podejść!!! Chyba się na was pogniewam za takie gadanie... :P

Malwi no wiesz ... Ty juz mialas okazje poznac kilka osob, a my ani jednej i jest to dla nas niecodzienne przezycie ... ale podejdziemy nie martw sie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...