Milka&Feniks Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 NO TAK ALE JUTRO DAM CI ODPOWIEDZ.A CO DO MIEJSCA ZAMIESZKANIA TO MAM NADZIEJE ZE JAK BEDZIE CIEPLUTKO TO BEDZIEMY SIE SPOTYKAC :D
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Milka&Feniks napisał(a):NO TAK ALE JUTRO DAM CI ODPOWIEDZ.A CO DO MIEJSCA ZAMIESZKANIA TO MAM NADZIEJE ZE JAK BEDZIE CIEPLUTKO TO BEDZIEMY SIE SPOTYKAC :D no pewnie, bedziemy chodzily z naszymi piechami do Parku Chorzowskiego, ja mam bliziutko :)
Marca_Besi Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 I jeszcze, w Krakowie Yorki sędziować będzie: Magdalena Kozłowska (PL)
grygy Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 A ja w Krakowie też będe :D :D 8) a w Wawie na 90% 8)
Coral Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ja równiez bede w Krakowie.. no chyba ze tacie sie nie bedzie chcialo jechac.. :evil: no i jeszcze do Chorzowa sie wybieram... ale niewiem kiedy bedzie :lol:
Marca_Besi Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ale się cieszę, że tak dużo Yorkofiołów będzie w Krakowie!!
Yorkies Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No ja jak przekonam tatę to też sie pokażę w Krakowie... 8)
Daga_i_Oskar Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 A ja nawet jak rodziców nie przekonam to wybiore się pociagiem, albo z kims się zabiore (jezeli bedzie miejsce i bede mogla), a wogole to jeszcze duuuzo czasu, wiec nie planuje na przyszlosc, bo co jak plany nie wypala :( Karola, ale w Chorzowie chyba nie ma Yorkow co nie?
tygrysek-kr Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 He he widzę że tutaj jeszcze jedna wystawa sie nie zaczęła a już plany na następna ale dobrze dobrze tak trzymać :P A do Katowic zostały 2 DNI !!!!!!!!!!!!!!!
Daga_i_Oskar Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 tygrysek-kr napisał(a): A do Katowic zostały 2 DNI !!!!!!!!!!!!!!! Ja już tą wsyatwę zaczynam strasznie przeżywać, po nocach nie umiem spac bo to wsyztsko mi się sni hihi, wlasnie namawiam siostre z chlopakiem zeby tez przyjechali i Was poznali, ale nie wiem jak bedzie bo Łukasz 17go ma obrone, wiec jak zda pewnie będą oblewać :lol:
tygrysek-kr Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Hehe Daga spokojnie bo jeszcze na zawał nam padniesz :wink: Ja się już nie mogę doczekać i nie powiem ale też się trochę stresuję bo to inaczej na forum a inaczej na żywo hmmm :P zobaczymy. Pierwszy raz spotykam się z ludźmi poznanymi przez internet.
Yorkies Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Nawet nie wyobrażacie sobie jak ja się derenwuje... nie wiem nic jak dotąd jaki dojazd, tyle wiem że będę... po nocach też nie śpię bo wszystko przeżywam strasznie... na wystawie pewnie bedziecie się ze mnie śmiać jak zobaczycie jak będą mi się ręce trzęsły. Zaświadczenie od weta juz załatwione więc tylko czekać do piątku... mam mieszne uczucie abo i się cieszę i zarazem boję tej wystawy... :roll: ale mam nadzieję że z waszym wsparciem będzie w porządku i opanuje choć troche te nerwy... 8) pozdrawiam :fadein:
Marca_Besi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Malwinko! My nie będziemy się z Ciebie śmiać!! No co Ty! To będzie świetne spotkanie Yorkofiołów! Z tego co pamiętam to będzie Twoja i Lorda druga wystawa? Każdy kto wystawia swojego pieska z pewnością bardzo to przeżywa.. Ja też nie mogę doczekać się wystawy..tylko to moje zdrowie..jejku mam nadzieję, że wyzdrowieję do piątku..
Yorkies Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Marcelinko: Ja tak w żarcie napisałam o tym śmianiu się ze mnie bo wiem że to komicznie będzie wyglądać....taka znerwicowana yorkies.... 8) :lol: a wiem że napewno będzie super się z wami spotakć tymbardziej że tylu kibicow nikt w katowicha nie będzie miał co mój Lord... :D będzie mi naprawdę bardzo miło mieć taką swoją grupę wsparcia... :wink: :D pozdrawiam :fadein:
NNikka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Dziewczyny proszę mi się tu nie denerwować bo na ringu będziecie tak wyglądać! :silly:
Yorkies Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 NNNikka: Dlatego chyba ja tak często wygladam... 8) :lol: mam nadzieję że dogomanicy będą mnie uspokajać... 8) pozdrawiam :fadein:
tygrysek-kr Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Yorkies Mam przywieźć coś "mocniejszego" na uspokojenie :wink: No chyba że się chłopaki postarają hi hi
tygrysek-kr Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ja tylko żartowałam :P sama jestem abstynentem w 100%
NNikka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Całe szczęście! Wyobraź sobie takiego "uspokojonego" właściciela na ringu... :wink:
Milka&Feniks Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 BEDZIE NA PEWNO SUPER.A TY SIE MALWINKO NIE DENERWUJ BO LORDZIK TEZ BEDZIE ZESTRESOWANY.DZWONILAM DZIS DO SPODKA BILETY BEDA PO 5 I 10 ZŁ.
Marca_Besi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 I jeszcze jakby co 5zł jest do 14 lat, powyżej, 10zł...
Yorkies Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ja tam wchodzę za darmo... 8) no i katalog dostanę... widzicie ile korzyści z wystawiania psiaka... 8) :lol: pozdrawiam :fadein:
Recommended Posts