Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak ogólnie to chciałam powiedzieć,że na chyba 5 zdjęciach powyżej i tych co teraz wstawię jest ten sam piesek Ch.Hasendean Royal Addidtion of Brolea (import UK) śliczny piesek

tu z tych nudów wystawowych,jak się przyjrzycie to widać jak sobie ziewa :lol:

Posted

Magda,

Świetny pomysł z tymi fotami! Przypatrując się na te foty można wiele ciekawych rzeczy wyłapać... :D

a ogólnie to widzę że wszyscy chorzy... obyśmy do wystawy wyzdrowieli, a szczególnie ja z tymi moimi zatokami... :roll:

pozdrawiam

Posted

No Klaudia im mniej dni zostaje do wystawy tymbardziej zaczynam sie przejmować... nerwy robią swoje... 8) :lol:

ale jakoś to będzie... kibiców tłum to najwyżej zbojkotujecie sędzinę... 8) :lol:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Magda, swietny pomysl z tymi fotkami

Malwinko

bedzie dobze, tylu kibicow bedzie mial Lord... :D
Oczywiscie ja tez bede kibicowac, bede tak gdzies okolo 10:00, a oktorej Ty wystawiasz, bo bardzo zalezy mi na tym zeby zobaczyc Lordzika

Pozdrawiam :fadein:

Posted

Malwinko,
wiem że ja niejestem z wami tak zżyta, ale czy moglabym sie do was na wystawie dolaczyc?? bo wlasnie rozmawialam z mama i ona by mnie moglaa zawiesc tak okolo 8:00 no i tak samej nieche mi sie czekac az zacznie sie wystawa.... ??

Pozdrawiam

Posted

Karolcia, jesteś yorkofiołem więc jestes w rodzinie :D
Mas identyfiaktor? jak nie to poproś naszego Waldka i on CI zrobi 8)

Posted

Oj, jestescie kochani
A apropo identyfikatora mam wyslac do Waldka prywatna wiadomosc?? czy jak ?? :lol:

Pozdrawiam :fadein:

Posted

Karola&Pinki

podaj swoje imię, a wieczorem na mojej stronie będzie czekał do druku gotowy identyfikator. (należy kliknąć na wizytówki)

Posted

Dziękuje Waldek,

Karola&Pinki - Karolina

Tylko wiesz ja niewiem czy mi to bedzie dzialac, bo juz wczesniej chcialam zobaczyc te wizytowki i sie one mi wlaczyc nie chialay, pisalo nie mozna uruchomic aplikacji
:(

Posted

Oczywiście Karola zapraszam i Ciebie także do mojego stolika... tak jak i wszystkich z dogo którzy będą w Katowicach... :wink:
w końcu grunt to dgm rodzinka... 8) :lol:

a tak swoją drogą to ja pierwszy raz będę na Śląsku... :oops:

Posted

Dziękuje za zaproszenie :D :D

Yorkies napisał(a):

a tak swoją drogą to ja pierwszy raz będę na Śląsku... :oops:

Wiesz... ja jeszcze nigdy nie bylam w Warszawie...
:roll: :oops: :oops:

Posted

Karola nie ma za co :wink:

A ja w Wawie bywam często... 8) ale tak swoją drogą to chętnie poznam inny region kraju...i kto wie może mi się spodoba i za rok powtórka... 8) :lol:

Posted

Malwi mówie Ci Śląsk jest dbst, a te czyste powietrze :lol: a zobaczysz jakie fajne tramwaje u nas jeżdzą, a tak swoją drogą to w Wawie też nie byłam (tylko na lotnisku, ale nie to ;) )

Dziewczyny ja też to już coraz bardziej przezywam hihihi i juz trąbie o tym w domku od dobrego miesiąca. Niestety moi rodzice nie będą mogli Was poznać, b będą zarabiac na mój wstep haha

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...