Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nio a tak nawiązując do tych identyfikatorów to miejcie je kochani na widoku żebyśmy się nie mijali

Mnie to chyba nikt nie ominie więc dlatego myślę że najlepszym miejszcem jest spotkanie przy moim stoliku wszyscy niech się tam przybywają i będzie dobrze... 8) :D

pozdrawiam :fadein:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yorkies napisał(a):
Mnie to chyba nikt nie ominie więc dlatego myślę że najlepszym miejszcem jest spotkanie przy moim stoliku wszyscy niech się tam przybywają i będzie dobrze... 8) :D

Jak dla mnie może być bo w sumie szkoda czekać gdzieś na dworze i marznąć bo na wiosne nie ma co liczyć. A mi też ciężko jest powiedzieć o której bede na 100% bo jak już wspominałam bedziemy z chlopakiem po pracy nocckach. Więc bedzie to dla nas ciężka przeprawa ale postaramy sie być Maliwinko na twoim pokazie, a jak nie zdążymy to mam nadzieję że nam wybaczysz :wink:

Posted

No rzeczywiście ja sporo się pałętam na dgm... 8) :lol:

a oczywiście ja wybacze jeśli się spóźnicie bo sama nie wiem czy nawet tata pojedzie bo brał urlop na pogrzeb i nie wie czy dadzą mu wolne na nocce w piatek... ale wrazie czego jade z jego wspólnikiem... 8)

a ogólnie to ja pewnie będę latac z lordem na ringówce po ringach więc wypatrujcie go i czerwonej postaci... 8)

Posted

Daga to jeśli tak wolisz to można się umawiać po np kilka osób...

albo np tak jak ja z Maćkiem bo on mi da sygnał na kom i wtedy po niego wyjdę przed halę... :wink:

w grupie zawsze raźniej... 8)

Posted

A ja pogode spr i ma być ciepło!! ok 10 st

Jupi!!! Nareszcie idzie wiosna... ja już myślałam że będzie śnieżna wielkanoc.. 8)

Posted

hahah rok temu tez bylo w dzien wsytawy cieplutko :)

Malwinko jezeli Klaudia by sie juz psoznila, albo nie dalaby rady dojechac na ta 10 to ja Ci puszcze smska i wyjdziesz po mnie na zewnatrz albo poslesz kogos ;)
Ja juz to przezywam :lol:

Posted

Nie ma co się martwić bo napewno sobie poradzimy, ja moge wyjść max 0,5 h wcześniej bo potem będzie nerwówka i bedę starać się na ring dostać żeby pobiegać... :wink: 8)

ale jakby co to będę kierować ludźmi... :evilbat:

Posted

Malwinko sama zobaczysz ze stres bedziesz nie tylko Ty ale i my bedziemy go przechodzic, a ja to juz na pewno.

Macius ale ja sie zawstydze jak Ty po mnie wyjdziesz i co bedzie jak mi zaczna pokazywac sie rumience :P :lol:

Posted

Daguś

Ja będe miała podwójnego stresa... a fajnie że wy bedziecie to wszystko ze mną przeżywać... tak miło że też się przejmujecie...

powiem wam ze my na dgm całkiem jak rodzinka się stajemy... :D

Posted

Malwi to moze kiedys uda nam sie zasiasc do takiego stolu wigilijnego, dopiero poczulibysmy sie jak rodzinka :lol:

jestesmy z Toba i Lordzikiem na kazdej wystawie jak nie cialem to duchem i zaciskamy kciuki :)

Posted

Hej spiskowcy!!!
A o aparatach fotograficznych proszę nie zapomnieć. Czekam na foty i wyniki. Mojego emaila łatwo znaleźć. Bardzo proszę.

Posted

grygy napisał(a):
Daguś nie przesadzaj :lol: :lol:
Rodziny się wstydzisz?? :lol:

Maciuś, zaraz boje, a zarazem ciesze sie na to nasze pierwsze spotkanko.
Jeszcze nie mialam okazji kogos poznac, wiec bedzie to dla mnie duze wyzwanie :) Choc tyle, ze znamy sie dosyc dobreze i wiemy jak wygladamy. Ale wiesz jak juz po mnie wyjdziesz to do mnie od razu podejdz bo ja moge byc taka zagubiona wiesz i moge nie poznac, ale to wsyztsko sie ugada dzien wczesniej :)

Posted

Waldek,

Ja już obiecuje swoją porcję fotek, bo biorę moją cyfrę i myślę że też Magda weźmie swój nowy aparacik wiec fotek będzie sporo.... 8) :wink:

Posted

Ja tazke wezme aparacik tylko musze pamietac aby wczesniej baterie naladowac :) Oczywiscie zdjec tez kilka porobie i pieskom i naszym kochanym dogomaniakom :)
Pamietajcie ze po imprezce na kawke i herbatke idziemy :)

Posted

No własnie ja mam sporo miejsca na karcie (ok 150 zdjęć 8) ) tylko martwię się żeby bateria nie padła, ale wrazie czego biorę ładowarkę... :wink:

A ja już zamawiam sesje zdjęciowe u dziewczyn... jak mnie zechcą z lordem oczywiście... 8) :evilbat:

Pamietajcie ze po imprezce na kawke i herbatke idziemy

Daguś jak zaczarujesz mojego tatę to nie ma sprawy :evilbat: bo ja chętnie na pogaduchy się wybiorę... a tata to pewnie jak najszybciej będzie do domu chciał... :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...