NNikka Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Nie masz się czym przejmować... ja całe życie wystawiałam mopsy, a teraz bedę wystawiała yorka. To zupełnie inna rasa i zupełnie inne wystawianie... Ponieważ jestem osobą o dużych gabarytach i po złamaniu nogi to boje się, ze jak padne na kolana to już się nie podniosę... :) Podziwiam Yoreczkę bo ona biega jak fryga po ringu i wstaje szybciutko... Ja też się boję... ale ja dopiero bede wystawiało moją Tośkę w Łodzi. Do Katowić jadę tylko towarzysko.
tygrysek-kr Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Dziewczyny napewno sobie świetnie poradzicie jak i WY tak i Wasze Yorkusie iwęc wiecej optymizmu kochane bedzie OK :P
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 no dziewczyny jakoś musimy sobie poradzić... w każdym badź razie przy tylu kibicach nawet porażka nie bedzie taka zła... ważne żeby się pokazać... :wink: 8) pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Malwi wreszcie napisalas cos normalnego haha :wink: a tak w ogóle to muszę przyznac, ze ja juz zazynam to powoli przezywac. Jade sama i to moze dlatego taki maly stresik bedzie :) Wole byc troche wczesniej hihi i czekac niecierpliwie na Was. W ogóle musimy sie z wsyztskim dogadac co i jak, o ktorej i w ktorym dokladnie miejscu (nie wiem czy to wybrane przeze mnie wsyztskim odpowiada) Aha no i jaka forme przywitania proponujecie?? Podanie sobie reki, buziak w policzek czy zwykle cesc :-? Ech sorki za takie glupie pytanie, ale to tez jest przeciez bardzo wazne :) Buziaki, byle do piatku :D
kinia_w Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 A ja się dowiedziałam, że w czasie, kiedy wystawiane będą Yorki, będę miała zajęcia :( Chyba nie będę mogła przyjechać i poznać ludzi z Dogomanii.
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Oj :( a nie da sie jakos przesunac tych zajec?? a moze urzadzisz sobie wagary tak jak wiekszosc z nas :lol:
grygy Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 włąsnie dna 18 MArca bedzie największa liczba nieobecnych uczniów w Polsce :lol: :lol: :lol:
Coral Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Oj Maciek chyba masz racje z tymi wagarami..... Oczywiscie ja tez robie sobie wagary.... takiej wystawy to nieodpuszcze zreszta co roku kiedy jest wystawa w katowicach robie sobie "wolne" :lol: :lol: 8) Pozdrawiam :fadein:
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Rzeczywiście w piątek wagarowiczów będzie sporo. 8) :lol: Ja mam zamiar przybyć na miejsce około 8.00 bo chcę wcześniej pobiegac po ringu i przyzwyczajać Lorda :wink: Więc uważam że dobrym miejscem będzie spotkanie odrazu przy 6 ringu przy moim skromnym stanowisku... :) oczywiście jeśli coś takiego wam odpowieda. A co do przywitań to wszystko zależy od kazdego... każdy niech się wita jak będzie chciał... 8) pozdrawiam :fadein:
tygrysek-kr Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Daga dobre pytania. Właśnie jakie miejsce ustalamy a godzina to może koło 11 skoro o 10 sie zaczyna co wy na to? Ja sobie również robię wagary, hehe nie idę na wykłady mam nadzieję że wykłądowcy nie puszcza list :evil: Dawajcie propozycje Ci którzy jadą co i jak Wam pasuje :P
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Klaudia liczyłam że będziecie już o 10 bo wtedy wchodze na ring (jako pierwsza)... :roll:
grygy Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Ja się melduje przed 10 8) bo ja Lorda chce zobaczyć
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 No to jeden kibic już jest :D mafia będzie czuwać... :evilbat: :lol: pozdrawiam :fadein:
tygrysek-kr Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Acha Yorkies to jasne że bede na 10 sorki kochana musze zobaczyć Lorda
Magdalena1 Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 spokojnie Malwinko,na mnie też możesz liczyć,ale już pewnie od 8 rano 8)
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 No to się cieszę że kibiców przybywa, chciałabym zeb każdy kto może być na 10 pisał bo chciałabym to zliczyć... :D 8) A ogólnie to fajnie że Magda będzie też na 8 to będzie mnie uspokajać... 8) pzodrawiam :fadein:
grygy Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Ja nie wiem czy nie bede wcześniej, wszystko zalezy jak wyjedziemy wiesz Malwinko trzeba jeszcze przekręt zrobić z Tolką :evilbat:
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Maciek ja doskonale pamiętam o naszym tajnym planie przemytu... wszystko chyba ustalone... tylko ciiii bo jeszcze nas wydadzą.... 8) :lol: sasasasa :evilbat:
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Ogólnie chciałam was wszystkich przestrzec że mafia w Katowicach wyjdzie z podziemi i rozpocznie jawną działalość... :evilbat: 0X
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 No widzisz Maciek już ich wystaszyliśmy bo sami na tym topicu zostaliśmy... 8) :lol:
grygy Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 a przecież my tacy mili jesteśmy 8) Tak analizuje, to bardzo dużo będzie yorkofiołów w KAtowicach :roll: dobrze, że będą te identyfikatory 8)
tygrysek-kr Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 grygy napisał(a):Tak analizuje, to bardzo dużo będzie yorkofiołów w KAtowicach :roll: dobrze, że będą te identyfikatory 8) Nio a tak nawiązując do tych identyfikatorów to miejcie je kochani na widoku :P żebyśmy się nie mijali
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Niop dlatego mówię że będzie super... tylu kibiców co ja i Lord chyba nikt długo nie będzie miał... 8) :D to bardzo miłe.... :D a ogólnie to potem powtórka z rozrywki w Wawie... 8) pzodrawiam :fadein:
Recommended Posts