Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nie masz się czym przejmować...
ja całe życie wystawiałam mopsy, a teraz bedę wystawiała yorka.
To zupełnie inna rasa i zupełnie inne wystawianie...
Ponieważ jestem osobą o dużych gabarytach i po złamaniu nogi to boje się, ze jak padne na kolana to już się nie podniosę... :)
Podziwiam Yoreczkę bo ona biega jak fryga po ringu i wstaje szybciutko...
Ja też się boję... ale ja dopiero bede wystawiało moją Tośkę w Łodzi. Do Katowić jadę tylko towarzysko.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dziewczyny jakoś musimy sobie poradzić...

w każdym badź razie przy tylu kibicach nawet porażka nie bedzie taka zła... ważne żeby się pokazać... :wink: 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Malwi wreszcie napisalas cos normalnego haha :wink:

a tak w ogóle to muszę przyznac, ze ja juz zazynam to powoli przezywac. Jade sama i to moze dlatego taki maly stresik bedzie :) Wole byc troche wczesniej hihi i czekac niecierpliwie na Was.
W ogóle musimy sie z wsyztskim dogadac co i jak, o ktorej i w ktorym dokladnie miejscu (nie wiem czy to wybrane przeze mnie wsyztskim odpowiada) Aha no i jaka forme przywitania proponujecie?? Podanie sobie reki, buziak w policzek czy zwykle cesc :-?
Ech sorki za takie glupie pytanie, ale to tez jest przeciez bardzo wazne :)

Buziaki, byle do piatku :D

Posted

A ja się dowiedziałam, że w czasie, kiedy wystawiane będą Yorki, będę miała zajęcia :( Chyba nie będę mogła przyjechać i poznać ludzi z Dogomanii.

Posted

Oj Maciek chyba masz racje z tymi wagarami.....
Oczywiscie ja tez robie sobie wagary.... takiej wystawy to nieodpuszcze
zreszta co roku kiedy jest wystawa w katowicach robie sobie "wolne" :lol: :lol: 8)

Pozdrawiam :fadein:

Posted

Rzeczywiście w piątek wagarowiczów będzie sporo. 8) :lol:

Ja mam zamiar przybyć na miejsce około 8.00 bo chcę wcześniej pobiegac po ringu i przyzwyczajać Lorda :wink: Więc uważam że dobrym miejscem będzie spotkanie odrazu przy 6 ringu przy moim skromnym stanowisku... :) oczywiście jeśli coś takiego wam odpowieda.

A co do przywitań to wszystko zależy od kazdego... każdy niech się wita jak będzie chciał... 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Daga dobre pytania. Właśnie jakie miejsce ustalamy a godzina to może koło 11 skoro o 10 sie zaczyna co wy na to?

Ja sobie również robię wagary, hehe nie idę na wykłady mam nadzieję że wykłądowcy nie puszcza list :evil:

Dawajcie propozycje Ci którzy jadą co i jak Wam pasuje :P

Posted

No to się cieszę że kibiców przybywa, chciałabym zeb każdy kto może być na 10 pisał bo chciałabym to zliczyć... :D 8)

A ogólnie to fajnie że Magda będzie też na 8 to będzie mnie uspokajać... 8)

pzodrawiam :fadein:

Posted

Ja nie wiem czy nie bede wcześniej, wszystko zalezy jak wyjedziemy
wiesz Malwinko trzeba jeszcze przekręt zrobić z Tolką :evilbat:

Posted

Maciek ja doskonale pamiętam o naszym tajnym planie przemytu... wszystko chyba ustalone... tylko ciiii bo jeszcze nas wydadzą.... 8) :lol:

sasasasa :evilbat:

Posted

a przecież my tacy mili jesteśmy 8)

Tak analizuje, to bardzo dużo będzie yorkofiołów w KAtowicach :roll: dobrze, że będą te identyfikatory 8)

Posted

grygy napisał(a):
Tak analizuje, to bardzo dużo będzie yorkofiołów w KAtowicach :roll: dobrze, że będą te identyfikatory 8)

Nio a tak nawiązując do tych identyfikatorów to miejcie je kochani na widoku :P żebyśmy się nie mijali

Posted

Niop dlatego mówię że będzie super... tylu kibiców co ja i Lord chyba nikt długo nie będzie miał... 8) :D

to bardzo miłe.... :D

a ogólnie to potem powtórka z rozrywki w Wawie... 8)

pzodrawiam :fadein:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...