Kaladan Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Lublin - 22 kwietnia psy klasa młodzieży lokata I, Zw.Młodzieży, NJwR - BABYLON de la Pam'pommeraie lokata II - BENTLEY Du Petit Lac Saint James lokata III - Quentin Tarantino Stribrne Prani lokata IV - Clarus MAVERICK i jeszcze 2 zdjęcia z ringu:
Kaladan Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 psy klasa pośrednia lokata I, CWC - CHRISTIAN DIOR Bakarat lokata II - BLUE ROMANTIC Bakarat lokata III - HARLEY DAVIDSON OF NEW DEAL HARLEY DAVIDSON OF NEW DEAL(III) & BOLERO De Villar (IV)
Kaladan Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Zwycięzca klasy championów, CWC, NPwR, ZwR, III BOG Uni Top Stribrne Prani
gaba14 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 jejku jakie piękne są te pieski ,bardzo bym chciała żeby moja SISUNIA też taka wyrosła,poprostu prześliczne
Kaladan Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Niestety nie mam katalogu i nie znam większości imion... :( sunia z klasy szczeniąt suki klasa młodzieży ACQUA Szafran (lokata III) CASH AND CARRY Bohemia platina (lokata IV)
awa6 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Kaladan super fotki, a może masz jeszcze suczki klasę pośrednią ?
Kaladan Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Kaladan super fotki, a może masz jeszcze suczki klasę pośrednią ? Mam pośrednią i jeszcze kilka zdjęć. Ale nie wiem czy wklejać, bo to w końcu nie galeria... Ale na życzenie to co innego :) klasa pośrednia lokata I, CWC - KELLY CLARKSON Stribrne Prani lokata II - MAGIC GIRL Liberi Gaias lokata III - YOREX FRENCH KISS z Kernikady lokata IV - ALISON Szafran
Ramona Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ślicznosci :loveu: Mam pytanko czy moze ktos bedzie w Płocku na wystawie?
awa6 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kaladan dzięki za bardzo dobrej jakości fotki, są tam moje suńki Acqunia i Alison, z którymi wybieram się teraz do Płocka na wystawę.
Ramona Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja bede takze na wystawie lecz bez pieska. Za to sobie poogladam wasze i oczywiscie bede dopingować ;)
Pegaza Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A ja będe na was czekać w Bytomiu oczywiście jako "gap":eviltong: No chyba że się nie wybieracie do Bytomia.
Kaladan Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 klasa otwarta lokata I, CWC NSwR - Destiny's CHILD CHERRI CLEAR lokata II - GINA Liberi Gaias klasa weteranów - II BIS Vet Int.Ch.FELLON Stribrne Prani
Kaladan Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 migawki to już koniec, jeśli ktoś wypatrzył swojego psa i chce na maila zdjęcie dobrej jakości, to niech pisze mi na priv
Ramona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 awa6 napisał(a):Kaladan dzięki za bardzo dobrej jakości fotki, są tam moje suńki Acqunia i Alison, z którymi wybieram się teraz do Płocka na wystawę. Tylko jak ja cie znajde i poznam?:roll:
gaba14 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ja z cała rodzinką wybieramy się na wystawę do Bytomia 20.05 oczywiście zabieramy Sisi ale jedziemy tylko pooglądać wasze yoreczki ,jak wszystko będzie dobrze to nasza pierwsza wystawa będzie dopiero w sierpniu .Chciałam jeszcze zapytać czy ktoś z forumowiczów jest z oklolic Żywca ?
Ramona Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Byłam na wystawie w Płocku i miałam przyjemnosc rozmawiac z P.Izabella Durą oraz jej mama Ewą prowadzą hodowle deVillar a takze poznałam p.Justyne Daniluk która ma hodowle Dan Danilo.Pani Izabella wystawiała MONTANE DE VILLAR i zajeła 2 miejsce zdobywajac srebro w klasie posredniej a Pani Justyna wystawiała BE-BETTO DAN DANILO zdobyła złoto w klasie młodzieży i zajeła 1 miejsce oraz OLYMPIA OF PADAWI"S OF PADAWI"S która zdobyła złoto w klasie pośredniej :))))Fotki dodam jutro dziesiaj juz nie mam sił i czasu za wiele. 1 miejse złoto w klasie młodzieży psy BE-BETTO DAN DANILO +ZWYCIEZCA MŁODZIEŻY wł. i hod.Justyna Danilo 1 miejsce w klasie posredniej suczki OLYMPIA OFPADAWI"S OF PADAWI"S wł.Justyna Danilo 2miejsce w klasie posredniej suczki MONTANA DE VILLAR wł.i hod.Izabella Dura
Acia_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 zazdroszcze ci :evil_lol: , u mnie niema zadnych wystaw :-(
Ramona Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Asiu no ja juz nawet szczeniaxczka sobie zaklepałam na pazdziernik jak wszystko pójdzie dobrze oczywiscie :)
Acia_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 małego chempionika ;) , ale fajnie :multi: czekamy niecierpliwie na październik :multi:
melinda:-) Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 czekamy za zdeciami i wynikami od wystawiających psiaki:loveu:
yoreczka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 waldek2 napisał(a):Witam, Duszku napewno pomogę Renacie bo nawet wybieram się na jej pierwszą wystawę do Krakowa, ale ją rozumiem i jestem strasznie dumny, że chce wszystko wiedzieć wcześniej niż w dniu kiedy zjawi się po raz pierwszy na wystawie z maluchem i stanie jak przysłowiowy słup soli w ringu. Renato (duszku) strasznie mi miło było z Tobą choć przez chwile porozmawiać w Bydgoszczy. Niestety dopiero w domu jak przeglądałem zdjęcia z lokat uświadomiłem sobie z kim miałem przyjemność. Teraz juz bez problemu będę Ciebie poznawał. oj to fajnie Waldku myśle że się spotkamy w Krakowie ;) ;) ;) i poznam maluszka z twojej hodowli. W końcu mam z tym coś wspólnego :loveu: :loveu: :loveu:
yoreczka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Witam ;) Czy ktoś zna wyniki z Płocka, Krosna i Jeleniej Góry ? :oops: :oops: :oops:
*Iza* Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 yoreczka napisał(a):Witam ;) Czy ktoś zna wyniki z Płocka, Krosna i Jeleniej Góry ? :oops: :oops: :oops: Byłam dzisiaj na wystawie w Krośnie , lecz niestety końca nie doczekałam:placz: . Pozdrawiam
yoreczka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 *Iza* napisał(a):Byłam dzisiaj na wystawie w Krośnie , lecz niestety końca nie doczekałam:placz: . Pozdrawiam uuuuuuuuuuuuu szkoda :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Recommended Posts