Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Lublin - 22 kwietnia

psy klasa młodzieży

lokata I, Zw.Młodzieży, NJwR - BABYLON de la Pam'pommeraie

lokata II - BENTLEY Du Petit Lac Saint James

lokata III - Quentin Tarantino Stribrne Prani

lokata IV - Clarus MAVERICK

i jeszcze 2 zdjęcia z ringu:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psy klasa pośrednia

lokata I, CWC - CHRISTIAN DIOR Bakarat

lokata II - BLUE ROMANTIC Bakarat

lokata III - HARLEY DAVIDSON OF NEW DEAL

HARLEY DAVIDSON OF NEW DEAL(III) & BOLERO De Villar (IV)

Posted

Niestety nie mam katalogu i nie znam większości imion... :(

sunia z klasy szczeniąt

suki klasa młodzieży

ACQUA Szafran (lokata III)

CASH AND CARRY Bohemia platina (lokata IV)

Posted

Kaladan super fotki, a może masz jeszcze suczki klasę pośrednią ?

Mam pośrednią i jeszcze kilka zdjęć. Ale nie wiem czy wklejać, bo to w końcu nie galeria... Ale na życzenie to co innego :)

klasa pośrednia
lokata I, CWC - KELLY CLARKSON Stribrne Prani

lokata II - MAGIC GIRL Liberi Gaias

lokata III - YOREX FRENCH KISS z Kernikady

lokata IV - ALISON Szafran

Posted

Kaladan dzięki za bardzo dobrej jakości fotki, są tam moje suńki Acqunia i Alison, z którymi wybieram się teraz do Płocka na wystawę.

Posted

klasa otwarta
lokata I, CWC NSwR - Destiny's CHILD CHERRI CLEAR

lokata II - GINA Liberi Gaias

klasa weteranów - II BIS Vet Int.Ch.FELLON Stribrne Prani

Posted

awa6 napisał(a):
Kaladan dzięki za bardzo dobrej jakości fotki, są tam moje suńki Acqunia i Alison, z którymi wybieram się teraz do Płocka na wystawę.

Tylko jak ja cie znajde i poznam?:roll:

Posted

ja z cała rodzinką wybieramy się na wystawę do Bytomia 20.05 oczywiście zabieramy Sisi ale jedziemy tylko pooglądać wasze yoreczki ,jak wszystko będzie dobrze to nasza pierwsza wystawa będzie dopiero w sierpniu .Chciałam jeszcze zapytać czy ktoś z forumowiczów jest z oklolic Żywca ?

Posted

Byłam na wystawie w Płocku i miałam przyjemnosc rozmawiac z P.Izabella Durą oraz jej mama Ewą prowadzą hodowle deVillar a takze poznałam p.Justyne Daniluk która ma hodowle Dan Danilo.Pani Izabella wystawiała MONTANE DE VILLAR i zajeła 2 miejsce zdobywajac srebro w klasie posredniej a Pani Justyna wystawiała BE-BETTO DAN DANILO zdobyła złoto w klasie młodzieży i zajeła 1 miejsce oraz OLYMPIA OF PADAWI"S OF PADAWI"S która zdobyła złoto w klasie pośredniej :))))Fotki dodam jutro dziesiaj juz nie mam sił i czasu za wiele.

1 miejse złoto w klasie młodzieży psy BE-BETTO DAN DANILO +ZWYCIEZCA MŁODZIEŻY wł. i hod.Justyna Danilo
1 miejsce w klasie posredniej suczki OLYMPIA OFPADAWI"S OF PADAWI"S wł.Justyna Danilo
2miejsce w klasie posredniej suczki MONTANA DE VILLAR wł.i hod.Izabella Dura

Posted

waldek2 napisał(a):
Witam,
Duszku napewno pomogę Renacie bo nawet wybieram się na jej pierwszą wystawę do Krakowa, ale ją rozumiem i jestem strasznie dumny, że chce wszystko wiedzieć wcześniej niż w dniu kiedy zjawi się po raz pierwszy na wystawie z maluchem i stanie jak przysłowiowy słup soli w ringu.
Renato (duszku) strasznie mi miło było z Tobą choć przez chwile porozmawiać w Bydgoszczy. Niestety dopiero w domu jak przeglądałem zdjęcia z lokat uświadomiłem sobie z kim miałem przyjemność. Teraz juz bez problemu będę Ciebie poznawał.

oj to fajnie Waldku myśle że się spotkamy w Krakowie ;) ;) ;) i poznam maluszka z twojej hodowli. W końcu mam z tym coś wspólnego :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

yoreczka napisał(a):
Witam ;)

Czy ktoś zna wyniki z Płocka, Krosna i Jeleniej Góry ? :oops: :oops: :oops:

Byłam dzisiaj na wystawie w Krośnie , lecz niestety końca nie doczekałam:placz: .

Pozdrawiam

Posted

*Iza* napisał(a):
Byłam dzisiaj na wystawie w Krośnie , lecz niestety końca nie doczekałam:placz: .

Pozdrawiam

uuuuuuuuuuuuu szkoda :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...