waldek2 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Proponuje tak: 1. napis i (logo) dogomani chyba nie są zastrzezone. 2. Może coś wspólnego z yorkiem choćby napis yorkshire - inne grupy tez wpały na podobne pomysły 3. Nick i chyba imię. Ja zawsze pamietam nick ale z imieniem to róznie, a nie chciałbym się do kogoś zwracać po nicku. Umieszcze po dwa pliki jeden o wymiarach takich aby pasował do wizytówek przypinanych żabką można je kupić bez problemu Wy używacie je w szkołach i większe takie na smycz w tym drugim wypadku proszę o pomoć jeżeli chodzi o wymiary.
grygy Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 NO i Waldku chyba tak będzie najlepiej, a z tym hasłem yorkowym, to mozna dac tez jakąś sylwetkę yorka, wiesz jakiś zarys, a jeśli chodzi o ten fotmat na smycz, to chyba jest on identyczny z tym formatem na indetyfikatory, bo ja planuje, żeby do takiego identyfikatora jakoś przyczepić smycz, bo ja nie wiem czy sa takie specjalne ''koszuki'' zaby przpypiać do smyczy :roll:
waldek2 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Jest pierwszy projekt. Bardzo mi się nie podoba ale na początek... Teraz pomyślcie co i jak i podpowiadajcie to do końca tygodnia coś nam wyjdzie oto moje wypociny: naturalnie imię, nicki każdy wpisze sobie sam
grygy Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 No z rospisaniem Tego nicka i imienia na jednej kresce to świerny pomysł A z resztą, to trzeba chyba poczekac, na reszte dogomaniaków, bo wstępnie to jest Ok, bo to jest co być musi, ale ja już sam nie wiem :roll:
waldek2 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Zgodnie z życzeniem jest i wizerunek naszego pieska. Jutro podyskutujemy i może coś się kolejnego zrodzi. Czekam na pomysły i pomoc w tworzeniu naszej wizytówki.
Magdalena1 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 a więc..pomysł z indentyfikatorem jest super,tak juz na pewno sie nie pomylimy.. tylko mam pare zastrzeżeń..no bo skoro to jest taki mały nadruk do przyczepienia..to moim zdaniem powinno być tam więcej jakiś rysunków lub kształtów,żeby od razu sobie skojarzyc,że ktoś jest z yorków,a mniej napisów... tzn..może wystarczy sam wiekszy zarys np. yorka i wtedy pod nim imię i nick..albo coś wtym stylu..nie wiem,to tylko moja propozycja.. bo mogą być trudności z przeczytaniem,jak np będzie tłok..a rysunek każdy skojarzy..no chyba,że to będzie problem do zrobienia...ja i tak się cieszę z pomysłu...i tak jest fajnie.
grygy Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Waldku, a taki zarys yorka, ale czarny, wiesz taki szkicowy
waldek2 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 hm nie ma problemu poza jednym, że do rysowania to ja juz nie mam zdolności - prosze Malwinke i jescze ............ kto tak pięknie malował na stronach www o projekty. a teraz:
grygy Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ni i trzeba chyba myśleć pod tym kątem :D Bo w tłumie ktoś zobaczy kształt yorka, potem logo i nick, tak chyba bedzie najlepiej 8)
waldek2 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 ok na dziś wystarczy. Poczekamy do jutra nich reszta śpiochów sie wypowie i da pomysły i troche rysunków.
dagmarcia Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ale kochani macie pomysły! :lol: Waldek bardzo ładne wizytówki zrobiłeś. Czytelne i przejrzyste... 8) Jeśli chodzi o taki kształcik yorka wykonany na komputerku to myślę, że mogę wam jakis udostępnić jeśli chcecie oczywiście, to no problem... :wink:
grygy Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 NO dokładnie, ważne, że są jakieś przykłądowe, to już pójdzie z górki :D
Magdalena1 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 dobra,to są moje pomysły na logo..wydaje mi się,że kolorowe jest bardziej czytelne,ale sami oceńcie a i nie śmiac się :lol: jakby co,mam dużo czasu i moge jakieś inne też porobić..
dagmarcia Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Nio Madziu śliczne logo! :D A to takie yorki, które miałam kiedyś w podpisie... :roll: Były robione dosyć dawno więc mogę jeszcze wykonać jakieś inne... :wink: Ale ten kolorowy york Madzi bardzo mi sie podoba i pasuje do wizytówki.
Magdalena1 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 łoj Dagamarciu Twoje rysuneczki są przekofane,ale mi teraz wstyd z tymi moimi.. :lol: za szybko chcialam pomóc i zrobiłam teraz na szybko :-? :lol:
dagmarcia Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Madzia, ale twoje są bardziej czytelne... Zrobiłaś je naprawdę szybciutko więc wstydu w ogóle nie powinno tu byc... :wink:
Magdalena1 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 dzięki Daguś..no,ale trzeba będzie czekać do juterka(a w sumie do dziś,tylko później) bo trzeba posłuchac co inni na to :wink: ale szczerze,to mogłam lepsze zrobić te rysunki :-? jakieś takie dziwne trochę,no ale chciałam same zarysy..dobra zobaczymy później.
Wind Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 waldku, Twoj pomysl z identyfikatorami REWELACYJNY!!! Teraz juz nie ma obaw, ze na jakiej wystawie sie nie spotkamy ;) Niestety w Katowicach mnie nie bedzie, ale obiema lapkami podpisuje sie pod idea Waldka :-) Dziewczyny, Bardzo jestescie zdolne i pieknie rysujecie!
Magdalena1 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Beatko,szkoda,że Cię nie będzie,ale możesz nam pomóc zdecydować bo to też będzie przecież na inne wystawy 8) wiesz,chodzi o jeszcze jakieś pomysły,albo może Ty też masz jakieś przykładowe logo na naszą wizytówke
Śliczna Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 No no no!! Jestem pod wrażeniem! Jak można dostać taką wizytówkę? To będzie chyba pierwszy identyfikator, który z przyjemnością będę nosić :) Osobiście uważam że na wizytówce nie może być napstrzone. Imię nic, logo i yorkuś w tle. Dodawanie coraz więcej kolorów i rysunków może zamazać obraz. Pozdrawiam :)
Snoopy7 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Wspaniały pomysł :bigok: , wspaniałe projekty :bigok: i rysunki :bigok: , naprawdę :kciuki: , oj jaka szkoda że mnie tam z wami nie będzie... :( to się nazywa profesjonalizm Bravo :klacz:
waldek2 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Cześć Beatko -dzięki :buzi: ale ja tylko wziąłem w swoje ręce pomysł Maćka to jemu należą się brawa :klacz:. Teraz technicznie. Właśnie coś takiego jak Dagmarcia i Madzia zrobiły. York powinien być szeroki bo lepiej się komponuje. Jeżeli chodzi o imiona i nicki to jednak ja je wstawię i zrobię tyle wizytówek ile trzeba. Każdy różnie pisze i mogą powstać wówczas dzieła zupełnie niepodobne do siebie i mylące obserwatorów. Myślałem też, że każdy wstawi sobie w kompie sam literki ale ponieważ pracuje z mnóstwem ludzi to wiem, że ten nie ma takiego programu, ten nie wiedział, że itp. Jeżeli mamy mieć takie same a co za tym idzie od razu nasz identyfikujące to musi zrobić to jedna osoba dla wszystkich. Proszę o dalsze podpowiedzi i działamy dalej.
tygrysek-kr Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Kochanie jak juz wspomniałam pomysł super i bardzo sie ciesze że się przyjął. Wladku dokładnie jedna osoba musi zrobić dla wszystkich bo inaczej te indent. będą inne. Także zawierzamy inicjatywę (mam nadzieję że każdy sie zgadza ;) ) I najlepiej będzie rysunek yorka nick i imię i nic więcej. Także Waldku do dzieła :P czekam na efekty.
waldek2 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Proszę bardzo kolejne wersje. Klaudio ale to logo dogomani chyba moze być co ? Aha poproszę o wymiary Waszych identyfikatorów bo u mnie w domu akurat każdy ma taki zafoliowany, a nie włożony w gotowy, który można nabyć w każdym sklepie papierniczym. I druga prośba to żeby ktoś z Was stworzył posta z nickami + imię. To bardzo ułatwi mi sprawę. Na poczatek tych co będą napewno, chyba będą, może będą, tych co będą na następnej gdzieś tam itp.
tygrysek-kr Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Jasne że tak Maciek mi się podobaja obie wrsje sami zdecydujcie która wybieracie :)
Recommended Posts