Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alutka napsiała:

Yorkies Byłam pewna , że tak będzie

No ja też myslałam że Cię skojarzę, bo trochę się widuje osób na wystawach... :wink: 8)

No wystawa się zbliża wielkimi krokami... :D

pozdrawiam 8)

Posted

A ja to już bym chciała mieć to wszystko z głowy... bo znowu nerwy rosną... aż boję się myśleć co to będzie w dzień wystawy... 8) ale nastawiam się na dobrą zabawę a wystawianie to taki dodtaek to mniej się stresuje... :wink: :D

pozdrawiam :angel:

Posted

Alutka napisał(a):
Daga&Oskar :lol:
Czy solidnie nawijasz na papiloty ? I czy dajesz witaminki ?
Jeśli piesek jest troszkę wyższy, to normalne, ze trzeba więcej
czasu, aby włos urósł aż do ziemi.Będzie dobrze.

Dobrego nigdy za wiele.

Alutka, poniewaz z Oskarkiem i tak nie jezdze na wystawy, wiec stwierdzilam, ze nie bede go meczyla papilotowaniem. A jakie witaminki polecasz? Chce zakupic ten omegan (waham sie ciaz nad nim, bo nie wiem czy rzeczywiscie jest skuteczny), ale sprobujemy. Chyba ze cos lepszego proponujesz :)

Posted

Yorkies napisał(a):
A ja to już bym chciała mieć to wszystko z głowy... bo znowu nerwy rosną... aż boję się myśleć co to będzie w dzień wystawy... 8) ale nastawiam się na dobrą zabawę a wystawianie to taki dodtaek to mniej się stresuje... :wink: :D

pozdrawiam :angel:

Malwinko chyba wszyscy licza na swietna zabawe i wspolnie wypita kawe ;) Spotkanie sie z Yorkofiolami i to w tak licznym gronie bedzie naprawde spper przezyciem, mysle, ze dla kazdego z nas ;)
Ja takze nieyblagalnie odliczam dni do wystawy ;)

Posted

haha Klaudia, no nie tylko ty sie stresujesz :lol: :lol: Ja to sie boje, ze ja sie pogubie kto jest kto :lol: :lol:
Wezme sobie Malwine za przewodnika :lol: :lol:

Posted

No właśnie Maciek a tym to nawet nie wspomne tym bardziej ze jak nie mam wogóle pamięci do imion ehh Ale całe szczęście najpierw to sie z Dagusią umówię to ona bedzie moim przewodnikiem albo najepiej zdjecia podrukuje i nicki z dogo i bede chodzic z tym gorzej jak ktoś zmieni kolor włosów hi hi :lol:

Posted

Identyfikatory do dobry pomysł. Wiem z doświadczenia, że mijamy się, czasami wręcz siedzimy obok siebie i nic. Jest również tak, że niektórzy z nas poprostu są zbyt mało śmiali aby podejść do kogoś i się przedstawić.
Może ktoś z Was (piszę tak bo mnie niestety nie będzie) zaprojektować wizytówkę i na łamach forum ją opublikuje, a każdy sam ją sobie wydrukuje. Może wydrukować na samoprzylepnym papierze (duza liczba sklepów komputerowych lub papierniczych sprzedaje na sztuki arkusze w formacie A-4) lub nawet zwykłym i przypnie sobie szpilką. Imię kazdy wpisze sobie np. sam.

Posted

Klaudia, nie martw sie ja jestem wzrokowcem i z poznawaniem ludzi nie mialam do tej pory wiekszego problemu, ale najgorzej bedzie rozpoznac tych facetow bo tyle ich tam bedzie hahaha. Ale mam nadzieje, ze jak my sie umowimy przed wejsciem na wsyatwe o danej godzinie to problem sam sie rozwiaze i wszyscy beda kolejno po sobie do nas dochodzic ;)

Powiem Wam szczerze, ze mimo jestem taka troche gadula to takze bede sie stresowac ;) bede musiala wziac tabletki na uspokojenie haha ale tak sie ciesze na to spotkanko lohohoh

A co do identyfikatorow mialam takowy w gimnazjum obowiazkowo ;) wiec jak cos moge wziac tylko nic a nic nie jestem na nim podobna bo mam krotkie wloski okularki heh

Posted

No dobry pomysł. Ja napewno najpierw złape Malwinę, bo mamy się spotkać przed wejsciem (najprawdopodobniej), więc my znajdziemy WAs, ale identyfikatory to można by zrobić, bo bedzie duużo nas tam, i szkoda, żeby ktoś sie minał, alb bał sie podejsc, bo nie byłby pewien czy to dogomaniacy :roll:

Posted

No właśnie ja ostatnio w zeszłym roku nie byłam pewna czy to ta osoba czy nie i głupio mi było podejśc niestety ale w tym roku napewno spotkamy sie z Dagą więc musze poznać resztę :)
Ale ja jestem za tymi indetyfikatorami wiec kto je zaprojektuje?
Ja nie mam talentu odrazu mówię :(

Posted

Hmm tylko nie wiem czy taki przylepny będzie mi się trzymał na płaszczu :). Wiecie są takie identyfikatory na tasiemce bodajże za złotówkę.
A co do napisu to hmm od Naszych nicków? np. Marca&Besi, może jeszcze dodać by Yorkofioł?

Posted

Ponieważ widze, że pomysł z identyfikatorami zaczyna się podobać, a mnie nawet strasznie przypadł do gustu pozwólcie ze zaoferuje pomoc. Zróbmy projekt - później ja go przygotuję i obrobię i umieszcze na swojej stronce. Będzie to plik tak przygotowany, ze każdy będzie mógł go ściągnąć i beż żadnego problemu wydrukować u siebie, u kolegi czy kolezanki czy nawet poprostu w kawiarence internetowej. Plik będzie ciągle na stronce więc będzie nam służył na inne wystawy. Co wy na to?

Aha umawianie się przed wejsciem na wystawe uważam za mało sensowne. Malwina zjawi sie wcześnie - zgaduję o 9 rano. Yoreczka lubi np. być jeśli się jej uda o 8 rano. Wielu będzie skazanych na pociągi lub rodziców. Czekanie i denerwowanie się czy przyjdzie czy nie, nie ma sensu. Ustalcie nr ringu, na którym będą yorki (będzie tylko jeden bo jest tylko jeden sędzia p.Elke PEPER ) i tam będzie zbórka. Wtęczas możecie bez nerwów oglądać yorki i czekać na siebie. Ci nieśmiali zawsze będą mieli chwile na zastanowienie.

Posted

WAldku pomysł świetny :D
Równiedobrze, można zrobić tak jak mówiła Marca, żeby sobie taki identyfikator dac na takiej ''smyczy'' i wtedy sie nie odlepi, bo założy się to na szyje i spokój będzie, no i zawsze to posłuży na kolejny raz :roll:
CO myślicie o czymś takim?
A w identyfiakatorze, możnaby napisac napewno nicka, bo to ważne no i nie wiem, może imię i jakiś znak szczególny na tym idetyfikatorze, np pieczatka dogoamni lub coś takiego :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...