Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

duszek01 napisał(a):
Czy ktoś coś wie na temat wystawy w Słupsku .Na ich stronie nic nie ma ,a wystawa juz maju:roll: Najgorsze ,ze mają otwarte tylko w piątki:roll:

Będę wdzięczna za informacje;)
Pozdrawiam
Renata

W Słupsku wystawa jest `1 września :roll:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

duszek01 napisał(a):

Nane czy Ty byłaś w Grudziądzu?

byłam z Vasylkiem był trzeci w klasie otwartej :razz: a dlaczego pytasz???
byłam razem z koleżanką która miała dwa sznaucery miniatury czarne stały na moim stole trymerskim przez chwilę :roll:

Posted

duszek01 napisał(a):
nane pytam czy byłas ,bo ja tez bylam z Mersedes;)
gratuluje lokaty:loveu:

dzięki za informacje odnosnie wystawy w Słupsku;)

nie ma za co :loveu:
i jak wam poszło
wiesz ja byłam trochę daleko ustawiona od ringu i ni bardzo widziałam co się tam dzieje :mad: a w którym miejscu siedzieliście bo ja przy ringu jamników się usadowiłam :evil_lol:

Posted

Mersedes 1 lokata w szczeniakach i 3 na BIS PUPPY:loveu: ,szczególnie to drugie mnie cieszy;)

Siedzielismy z Angeliką ,a ją chyba łatwo rozpoznac;) Przy ścianie od strony wejscia

Posted

duszek01 napisał(a):
Mersedes 1 lokata w szczeniakach i 3 na BIS PUPPY:loveu: ,szczególnie to drugie mnie cieszy;)

Siedzielismy z Angeliką ,a ją chyba łatwo rozpoznac;) Przy ścianie od strony wejscia

gratuluję :happy1: bo zobaczyć yorka na BISie jest naprawdę ciężko :hmmmm: jakoś sędziowie często nie dają im wygrywać na BISach :niewiem:
Andżelikę widziałam :cool3: ale przyznam się bez bicia, że was raczej nie skojarzyłam :oops: za bardzo byłam zajęta Vasco :evil_lol:

melinda dziękujemy :loveu:
a wyników nie ma bo nie wiem czy ktoś notował:hmmmm: jakieś takie niezbyt zorganizowane było to towarzystwo na wystawie w Grudziądzu :evil_lol:

Posted

wysłałam do Yorklandu wyniki oprócz suk w klasie otwartej,czyżby nie doszło:razz: Tomek notował,bo wiadomo ja nie byłam w stanie:lol:
Jesli ktoś ma jakiekolwiek wyniki to niech wysyła;)

Nane nic dziwnego ze mnie nie widziałas ,przeciez mnie nie znasz;)

Posted

ja szykowałam się do Łodzi ,a tu niespodzianka:diabloti: Łódz zgubiła moje zgłoszenie:angryy: :angryy: :angryy: ,które było potwierdzone telefonicznie:mad: :angryy: :mad: Nic tylko pozazdroscic bałaganu:diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: :mad: :mad:

Posted

Kaladan napisał(a):
Mam trochę zdjęć z wystawy w Lublinie (22 kwietnia). Jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie.

Prosimy o wszystkie yoraski :lol:

Posted

:shake: napisałam i mi wcięło, no to jeszcze raz
Witam serdecznie!:lol:
Jestem w temacie od pół roku, to jest od czasu jak jeden Bakart pokrył Megisie i w tym momencie zaczęło się życie mojego Rubisia, czyli Cherubinka our Dream. Wybieram się do Bytomia na wystawę, za dwa tygodnie i bardzo bym chciała na gruncie z kimś doświadczonym porozmawiać w sprawie wystawiania pieska, na co zwracać uwagę i w ogóle może coś się dowiem czego nie wiem, bo chciałabym też piesia wystawić. Rubiś jest z waldkowej hodowli i na jego stronie jest możliwość pobrania wizytówek rozpoznawczych dla dogomańskich forumowiczów. Jeżeli ktoś się wybiera do Bytomia i chciałby ze mną przegadać, to przylepię sobie tę wizytówkę i poproszę tego ktosia o to samo. Pozdrawiam wszystkich.

Posted

duszek01 napisał(a):
Renia myśle,ze pytania zwiazane z wystawianiem pieska powinnas zadac Hodowcy.Waldek na pewno Ci pomoze;)
Życze sukcesów na wystawach:p

Duszku, toż ja juz wszystkie pytania zadałam i niechybnie zadam jeszcze hodowcy:evil_lol: , a ten temat wywoławczy słyży zadzieżgnięciu znajomości nowych, bo nikogo oprócz Waldka nie znam i czuję się trochę nieswojo, choć generalnie jestem osobą bez problemowo zapoznającą się z innymi ludżmi, tyle że wolałabym się tutaj poznać, by w plenerze już śmiało wymienić poglądy. A tak na marginesie, sądzę że Cię widziałam na ringu w Katowicach i chyba jesteś moja imienniczką, czy się mylę?

Posted

Witam,
Duszku napewno pomogę Renacie bo nawet wybieram się na jej pierwszą wystawę do Krakowa, ale ją rozumiem i jestem strasznie dumny, że chce wszystko wiedzieć wcześniej niż w dniu kiedy zjawi się po raz pierwszy na wystawie z maluchem i stanie jak przysłowiowy słup soli w ringu.
Renato (duszku) strasznie mi miło było z Tobą choć przez chwile porozmawiać w Bydgoszczy. Niestety dopiero w domu jak przeglądałem zdjęcia z lokat uświadomiłem sobie z kim miałem przyjemność. Teraz juz bez problemu będę Ciebie poznawał.

Posted

Waldku ja dobrze wiem ,że pomozesz swojemu dziecku Cherubinkowi;) Jestes typem Hodowcy ,którego lubie.
Faktem jest ze ja Cię juz kilka razy na wystawach widziałam,ale cóz moje nerwy i stres to silniejsze ode mnie.Jestem skupiona tylko na swoim psiaku,czy Fridzie ,czy tez w tym przypadku Mersedes. Miło się przez chwile gawędziło;) Mój mąż stwierdził ,ze jestes bardzo sympatyczny,oczywiscie ja tez;) Mysle ,ze nastepnym razem dłuzej porozmawiamy;)

Renatko(moja imienniczko)przykro mi,ale w Katowicach nie byłam;)
I nie martw się ,pierwsza wystawa jest stresujaca,w moim przypadku kolejne tez:lol: ,ale na pewno sobie poradzisz;)
Trzymam kciuki;)

Pozdrawiam
Renata

Posted

Tak, tak rozumiem Twój stres. Jak wystawiam psa to też nie mam nerwów aby spokojnie pogadać. Chyba wielu z nas zachowuje się podobnie.

Posted

ja na początku też się denerwowałam :oops: ale jak zobaczyłam, że psiaki zdenerwowanego handlera nie słuchają :shake: to stwierdziłam, że to nie ma sensu i teraz traktuję handling jak zabawę i sposób na zarabianie - zresztą po ponad 4 latach zaczyna się wpadać już w rutynę :evil_lol:

Posted

oojj tak stres strasznie przeklada sie na psiaka- czego wynikiem jest marny efekt na wystawie,
moja Lilu na naszej pierwszej wystawie sie zdenerwowala a potem to juz byl cyrk, bo zaczela sie jakos tak wdziedzyc(lepiej stac itd) - bo zobaczyla jakiegos psa poza ringiem ktory b. jej sie spodobal xp
milosc od pierwszego zobaczenia ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...