pentu Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jednakże fakt, ze Pan Ackermann wygrażał kilku osobom jest na pewno jednym wielkim znakiem zapytania (oczywiscie mogl sie zdazyc, ale to nie jest powod aby nazywac kogos GANGSTEREM)!!! i na pewno nie wolno podpisywac czegokolwiek za kogos, bez zgody tej osoby i umieszczac jej nazwiska w w/w petycji ! A jak inaczej nazwac osobe z takim zachowaniem ktora grozi ze :lepiej nie przyjezdzaj ,lepiej pilnuj dzieci,lepiej zdejmij to ze strony..........................???????????????????????.Bo moze jest jakies inne okreslenie ktorego my hodowcy nie znamy haslo Gangster zostalo wyslane nam przez wileu hodowców z zagranicy ktorzy rozwniez podpisali sie pod tym protestem????????????????????????????????????????????????
Dan Danilo Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam wszystkich Z przykroscia czytalam swoje nazwisko na liscie umieszczonej przez albatrosa....:( nie wiele myślac sprawdzilam to osobiscie czy aby na pewno moje dane sa wpisane na petycji wyslanej w eter...niestety tak, moje i trzech (mi znanych osob) nazwiska widnieja na petycji...jednak zostaly wpisane bez naszej zgody. Dostalysmy maila z petycja ale po jej przeczytaniu stwierdzilam,ze nie odeśle jej z powrotem z moim podpisem. Problem Magica - owszem jest mi bliski, poniewaz posiadam jego syna w domu, i nie zgadzam sie z opinią hodowli Camparis na jego temat, i ten fakt jest przykry i niesparwiedliwy i czuje sie urazona, ale wygrazanie, dzwonienie Pana Ackerman do jakis tam osob, absolutnie mnie nie dotyczy, ja nie slyszalam - nie bylam przy tym, do mnie nikt nie dzwonil - bo niby dlaczego? (mimo,ze stanelam poczatkowo w obronie Anety i calej tej sprawy), wiec dlaczego mam podpisywac petycje, w ktorej jest zawarty ten incydent...co to kogo obchodz? prosze niech podpisuja osoby, ktore zostaly obrazone przez Pana Ackerman'a - ok, ale ja nie wyrazam, i nie wyrazalam zgody na tego typu szastanie moim nazwiskiem! i juz rozpoczelam wyjasnianie tej sprawy Z tego co widzialam to nie ma tam podpisu Anety...jak i równiez żadnego sędziego ani hodowcy zagranicznego...wiec nie wiem czy ma sens pisanie,ze tam widnieja te osoby...na prawde, rozumiem stawanie w obronie kolezanki...to sie chwali, ale prosze najpierw dokladnie cos sprawdzic a pozniej pisac... Kończąc...zrobiliście wielki błąd z wysylaniem tej petycji, jest fatalnie napisana, porusza sprawy ze sfery prywatnej Anety i Hodowli Camparis, a powinna sie ograniczyc tylko do poruszenia nieprawdy pisanej o psie Camparis IB Magic, to co sie wydarzylo miedzy nimi to jest ich prywatna sprawa i nie powinna byc komentowana na lamach tego czy innego forum, a na pewno nie powinna byc nawet wspomniana w petycji, ktora poszla w Swiat, i tak ten wlasnie Swiat nie jest nam polakom przychylny a po tej burzy bedzie jeszcze gorzej... to na tyle...bardzo mi przykro... P.S W imieniu mojej bliskiej znajomej - Moniki Olczak (nie jest zalogowana na tym forum), chcialabym poinformować,że jej imię i nazwisko umieszczone na liście osób podpisanych na petycji, równiez zostalo wpisane bez jej zgody!
vicki123 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Popieram, to sa sprawy prywatne i osoby trzecie nie powinny się wypowiać, tym bardziej że sami zainteresowani nie udzielaja sie w tej jałowej dyskusji. Osoby które szukaja sensacji cały czas podgrzewaja temat. Nie mniej jednak dalej twierdzę że Państwo Acerman powinni przeprosić za swoje nieudokumentowane oszczerstwa wobec Magica nie tylko Panią Anetę, ale równiez wszystkich właścicieli psów po nim.
Draczyn Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam wszystkim i uważma, ze moderatorzy powinni jak najszybciej ten caly wątek wykasować, Forum to nie jest ring do zalatwiania osobistych porachunkow, Od tego są sądy, sądy koleżeńskie itp. Chyba wystarczy juz tych pomowień, co jedna pani zrobila drugiej pani, to raczej nie obchodzi nic a nic szerokiej rzeszy forumowiczow
Fibi Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Draczyn- tu nikt nie załatwia ze sobą żadnych porachunków, a sprawa jest o tyle poważna, że po psie, o którego toczy się spór, jest bardzo dużo dzieci w Polsce, w tym należących do wielu dogomaniaków. Tak jak przewidziała Dan Danilo petycja pociągnęła za sobą kolejne konsekwencje, jeszcze bardziej rozsierdziła hodowlę Camparis o czym można przeczytać na ich stronie. Postanowili złożyć doniesienie do prokuratury o wszystkim, co do tej pory się wydarzyłó i domagać się odszkodowania, za obecne i przyszłe straty materialne, za które ich zdaniem odpowiedzialna jest druga strona konfliktu. A teraz wracajac do własciwego tematu topiku -kto był w Nowym Dworze? :lol: Prosimy o relację, zdjęcia, wyniki:lol:
Burchardt Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Ja byłam w NDM, zdjęcia będę wstawiać jutro. Jeśli chodzi o wyniki mam tylko - psy. Może ktoś ma info o lokatach suk.
filonek_bezogonek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 wstawie kilka fotek :) ale musicie sie wstrzymac chwilke :) pozdrawiam
yoreczka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witam :) Od wczoraj u nas na stronce www.cudnatury.pl są wyniki z Legionowa :cool3: a dziś być może pojawią się zdjęcia ;)
filonek_bezogonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 http://vintoyra.com.pl/NOWYDWORMAZOWIECKI2007/index.html chcialam wam zdjecia wstawic - ale sa za duze a nie mam w pracy programu do zmniejszania . Musicie zadowolic sie tym linkiem do galerii :)
Fibi Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Filonku -super zdjęcia i tyle pięknych ras :loveu: , ten amerykański cocker-co za szata... a wyniki Yoreczki bardzo szczegółówe jak miło popatrzeć i poczytać:lol:
filonek_bezogonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 załuje ze nie moglam byc w kilku miejscach jednoczesnie :) Bo latalam od ringu do ringu i jeszcze do siebie zeby nie przegapic oceny :) Zdjęcia nazwijmy to "przekrojowe" i chyba kazdy cos dla siebie znalazl :)
herbina Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='filonek_bezogonek']http://vintoyra.com.pl/NOWYDWORMAZOWIECKI2007/index.html chcialam wam zdjecia wstawic - ale sa za duze a nie mam w pracy programu do zmniejszania . Musicie zadowolic sie tym linkiem do galerii :) super, nawet siebie tam znalazłam :lol:
Burchardt Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A oto moje zdjęcia z NDM, trochę tego jest. Uff, to już wszystko. Pozdrawiamy. Kasia i Tupek
edi,feti,gusia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ale smiesznie wygladaja te nie uczesane z rozwianymi grzywkami hahahah
herbina Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Edytko, widzę, że ,,fociłaś" Miamkę na słoneczku :lol: a w hali??
melinda:-) Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 zdjecia sa przesliczne-czuje sie jak je ogladam jak na wystawie-tylko taka cisza.....;)
edi,feti,gusia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Herbinko,z hali to mam tylko te dwa co siedzi Minutka na stole,a jak wystawiałam to nie miałam jak robic :-( Ale Madzia robiła jak Minutka stoi na lokacie wiec cos napewno jeszcze wstawie :-)Czekam na Twoje filmiki :-D
herbina Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 obiecuję do końca tygodnia, teraz mam zbyt napięty plan zajęć :placz:
Magda Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='edi,feti,gusia'] Śliczna panienka:loveu: Jaka lokata?
duszek01 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Edytko Miamka jest śliczna i jeszcze raz gratuluje lokaty;)
NNikka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Śliczna sunia... Edytko po jakich rodzicach ona jest?
edi,feti,gusia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Minutka jest pon Hunderwood Royal Societe i po Sharlet Izoflex-Midi
Recommended Posts