Anusia & Alutka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 agoosia napisał(a):wiem ze zmieniam temat i ze wybiegam daleko w przyszłosc ale moze ktos z was sie wybiera na wystawe do lublina? Ja niestety Agus jak wiesz za daleko mam :( Ale cos moj tato wspominal o wyprawie do lisiej nory z psiakami do Lublina wiec moze moze sie pojawie...
Dzidtka_Gl Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 tak sobie poczytałam o sprawie Magica... no tak konkurencja z potworkami ma pożywkę, ale co to Wam da? psy macie jakie macie, od tego lepsze nie będą (od wielu innych rzeczy niestety też nie) a po wyjaśnieniu całęj sprawy i mam nadzieje również jej nagłośnieniu wyjdziecie już oficjalnie na zazdrosnych, zawistnych, ograniczonych tu pipipiiipipipi autocenzura ;) a przecież cześć z Was jest tu oficjalnie, reszty można się domysleć... nie będzie Wam głupio ???
orsini Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 tak czytam i czytam i wlasnym łoczom nie wierze!!!! NIE BEDZIE NIEMIEC PLUL NAM W TWARZ!!! a teraz po niemiecku fur mister Ackerman: Keine Deutsche wird uns auf Gesicht spucken!!!!!!!!!!!!!! Ja tez chcem telefon nawet z FBI czekam meine numer: +48 504 067 626 Ruff mich an bitte!!!!!!!!!NOW!!!Sjewodnia!!!
Hania:) Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='orsini']tak czytam i czytam i wlasnym łoczom nie wierze!!!! NIE BEDZIE NIEMIEC PLUL NAM W TWARZ!!! a teraz po niemiecku fur mister Ackerman: Keine Deutsche wird uns auf Gesicht spucken!!!!!!!!!!!!!! Ja tez chcem telefon nawet z FBI czekam meine numer: +48 504 067 626 Ruff mich an bitte!!!!!!!!!NOW!!!Sjewodnia!!! Bez przesady. Uzyty przez Ciebie cytat z Roty (pisanej - badz co badz w nieco innym celu) jest delikatnie mowiac - lekko nie na miejscu. A dla mnie prywatnie - smieszny.
NNikka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 tree a Ty kim jesteś? Jakoś dziwnie mi się nie podoba to co piszesz... zwłaszcza, że nowa czy nowy tu jesteś... i jakoś dziwnie zbiegło się twoje wejście tutaj z tą śmierdzącą aferką..?
flashka-g Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Orisni jak zawsze prowokuje , a tylko mało rozumny człowiek na prowokacje odpowiada:lol: ojj przykre:evil_lol: tree bo wiekszosc zna ta sprawe od podszewki a nie tylko z oswiadczenia na stronie. Pozatym sytuacja z Pania Sobkowską- Dopierała to nie taka pierwsza i cała Europa sie jednoczy;) Ktos widocznie mysli ze zastraszając przez telefon nie pozostawia zadnych dowodów.. a to psikus:cool3: :eviltong:
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 tree ja Cie odesle do szkoly- zuruck in die Schule paszła!!!!!!! az sie nauczysz pieknej naszej POLSKIEJ poezji!!! toz to Maria Konopnicka jak zywa!!!I jakze wlasnie na czasie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='tree'][SIZE=2]Orsini das ist zu mehr:angryy: :angryy: :angryy: ojej kochana Ty mnie nie znasz w takim razie;-)))))ale jak zu mehr to zglos to do Trybunalu w Strasburgu -Polska ostatnio przegrywa;-)))))a z ciebie widze taka super patriotka, ze nie bronisz swoich rodakow nieslusznie zaatakowanych przez jakis zadnych afer ludzikow! [quote name='tree'][SIZE=2]Und das ist nich dein problem :mad: nich MEIN????a czyj????DEIN????????????NEIN!!! MEIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='tree'] [SIZE=2]ORSINI -HALD DIE KLAPEE ARSCH FRAULERIN ojej, jak pani tree brzydko mowi!!!i to do mnie???anielicy???;-))))))sama se HALT ale nie wiem co;-))))moze powtorze: a paszła ty w pi....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 tree dzieki Bogu w takim razie ze nie jestes Polka!!!bo bym sie wstydzila, ze mam taki sam paszport jak Ty:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: mein Deutsch ist FANTASTISCH!!!!!!!!!!!! mein Trabant auch;-))))) ale jak na jakas obcokrajowke to znasz bardzo dobrze jezyk polski, chyba ze masz taki dobry translator?:crazyeye: :crazyeye: to lepszy masz niz ja z niemieckiego:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Mona4 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 tree napisał(a):jakbyś chciała wiedzieć to nie jestem polką :eviltong: lepiej naucz się niemieckiego raz a pożądnie nie powiedziałabym czy niesłusznie bronię swoich rodaków - to decoris się nie wywiązał z umowy i teraz ma problemik :mad: ja was nie rozumiem tak jej bronicie a nawet nie znacie całej sprawy - żal mi was :shake: Smieszy mnie to!! Myslisze ze jak masz Niemieckie obywatelstwo to juz niejestes POLAKIEM!! Cale zycie nim bedziesz!!!!!!!a ze w dokumentach inny wpis? hmm to tylko papierki. Od ponad 25 lat jestem obywatelem AUSTRI ale Polakiem zostane zawsze,tego sie niezmieni.I NIEWSTYDZE sie tego,wsty mi za takich ludzi ktorzy wyjechali zagranice i udaja ze niesa Polakami.tacy ludzie dlamnie sa poprostu delikatnie mowiwc smieszni.
gryffindor Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Najbardziej smutne jest w tej całej sytuacji to, ze telefony do wszystkich "zastraszanych" przez pana A udostępniła pani, o której wcześniej pisała Pentu. Pani ta również skwapliwie tłumaczy temu panu kolejne posty pojawiajace sie w tym wątku, o czym śwaidczy to, ze pan A straszy wydrukami z dogo:) Ktos tu nawiazał do Roty... a mi sie nasuwa takie słowo - kolaboracja. Co Pani chce zyskać w oczach tego zwariowanego Niemca, ze robi takie świństwa swoim znajomym z wystaw? Liczy na współprace hodowlana? Może na kupno pieska? A moze jest w niej tyle jadu, ze poprostu napawa sie tą cała sytuacją.... ? Żenujace.... Kiedys za kolaboracje główki golili takim paniom ;-)
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no wlasnie ja sobie jaja robie a to jest TRAGICZNE!!! ta cala sytuacja!!!!! a grozby w tym kraju jak i w tym kraju za Odra na lewo sa karalne, wiec mam nadzieje , ze oni nie unikna odpowiedzialnosci!!!! PS-a ja sama podalam swoj numer telefonu i zaden oszolom nie dzwoni:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
pentu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 tree napisał(a):jakbyś chciała wiedzieć to nie jestem polką :eviltong: lepiej naucz się niemieckiego raz a pożądnie nie powiedziałabym czy niesłusznie bronię swoich rodaków - to decoris się nie wywiązał z umowy i teraz ma problemik :mad: ja was nie rozumiem tak jej bronicie a nawet nie znacie całej sprawy - żal mi was :shake: Droga tree bardzo dobrze znamy cala sprawe od podszewki a o umowie o ktorej piszesz nie bylo nawet mowy bo pies jest wlasnoscia tylko Anety Sobkowskiej -Dopierałła .Zostal kupiony !!!!!!!!!!!! i Pan Ackermann nie ma do niego żadnych praw. Umowa nie została podpisana więc widze że niewiele wiesz o całej sprawie a moze Tobie tez czyta posty osoba A.N?(tzn przeklada z naszego na inny????) Informuje czytających że wczoraj kolejna osoba w godzinach nocnych miała przyjemnośc rozmowy z Panem Ackermann.
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='pentu']Informuje czytających że wczoraj kolejna osoba w godzinach nocnych miała przyjemnośc rozmowy z Panem Ackermann. szajse!!!! nie ja!!!! moze on łoślepł i nie widzi mojego numeru??? +48 504 067 626 a jetzt??? widzi??? no to czekam;-)))))))))
flashka-g Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Buahahahhaa:diabloti: A widac tree nie ma co tlumaczyc bo tez jest zaslepiona twórstwem Panstwa Ackermann. :lol:
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hallo, Idioten in der ganzen Welt. Ich habe telephon numer zu meine beste Freundin pentu diese numer kosztuje 100 jewro, wenn sie (tu z malej literki co jest oznaka mojego BRAKU SZACUNKU)wollen sie mussen zahlen. Ich warte auf Anruff.
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ACHTUNG!!!ACHTUNG!!! Ich habe promocjon fur alle Idioten!!! Nur 20 jewro fur e-majl do pentu!!! a juz majac takiego emajla mozna łodpalić skejpa i pogadac z nia;-))))))
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Burku oj przepraszam Burhardt bardzo dobrze, a co???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Burchardt Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Już taka jestem, martwię się każdym przejawem obłędu.
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ojej to biedastwo spac nie mozesz w takim razie jak widzisz co wyprawia myslalby kto ze powazny hodofca z Niemiec:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Dzidtka_Gl Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 to wyślij do Niemiec kartke z życzeniami szybkiego powrotu do zdowia, ewentualnie w prezencie piżamkę, taką co się rękawki z tyłu zawiązuje
pentu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='tree'] Du biβt die Pflaume P.S. Niech twoja przyjacółka z Austrii Tobie wyjaśni dosłownie co to znaczy :eviltong: Droga TREE nie zycze sobie zebys pisala na mnie okreslen typu śliwka,niewypał w dosłownym znaczeniu poniewaz nie znamy sie osobiscie po drugie jestes anonimowa na tym forum a po trzecie jestesmy w Polsce i na tym forum piszemy w języku polskim a po czwarte nie mam przyjaciólki w Austrii znamy sie z Pania Mona tylko z Dogomanii i ciesze sie ze sa ludzie w osciennych krajach którzy przyłacza sie do skargi na skandaliczne zachowanie wlascicieli hodowli Camparis. A Tobie wypadalo by sie przedstawic
orsini Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='tree'] Du biβt die Pflaume P.S. Niech twoja przyjacółka z Austrii Tobie wyjaśni dosłownie co to znaczy :eviltong: wyczuwam negatywne emocje!!! a du bisst die BURAK i to PASTEWNY. Moze translator ci przetlumaczy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
pentu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 czy ktokolwiek zna email mimi1986_1986@o2.pl to niejaka tree moze uda nam sie wpolnie rozgryzc jej anonimowosc
Recommended Posts