Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

agoosia napisał(a):
wiem ze zmieniam temat i ze wybiegam daleko w przyszłosc ale moze ktos z was sie wybiera na wystawe do lublina?

Ja niestety Agus jak wiesz za daleko mam :(
Ale cos moj tato wspominal o wyprawie do lisiej nory z psiakami do Lublina wiec moze moze sie pojawie...

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak sobie poczytałam o sprawie Magica... no tak konkurencja z potworkami ma pożywkę, ale co to Wam da? psy macie jakie macie, od tego lepsze nie będą (od wielu innych rzeczy niestety też nie) a po wyjaśnieniu całęj sprawy i mam nadzieje również jej nagłośnieniu wyjdziecie już oficjalnie na zazdrosnych, zawistnych, ograniczonych tu pipipiiipipipi autocenzura ;) a przecież cześć z Was jest tu oficjalnie, reszty można się domysleć... nie będzie Wam głupio ???

Posted

tak czytam i czytam i wlasnym łoczom nie wierze!!!!
NIE BEDZIE NIEMIEC PLUL NAM W TWARZ!!!
a teraz po niemiecku fur mister Ackerman:
Keine Deutsche wird uns auf Gesicht spucken!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez chcem telefon nawet z FBI
czekam
meine numer: +48 504 067 626
Ruff mich an bitte!!!!!!!!!NOW!!!Sjewodnia!!!

Posted

[quote name='orsini']tak czytam i czytam i wlasnym łoczom nie wierze!!!!
NIE BEDZIE NIEMIEC PLUL NAM W TWARZ!!!
a teraz po niemiecku fur mister Ackerman:
Keine Deutsche wird uns auf Gesicht spucken!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez chcem telefon nawet z FBI
czekam
meine numer: +48 504 067 626
Ruff mich an bitte!!!!!!!!!NOW!!!Sjewodnia!!!

Bez przesady. Uzyty przez Ciebie cytat z Roty (pisanej - badz co badz w nieco innym celu) jest delikatnie mowiac - lekko nie na miejscu. A dla mnie prywatnie - smieszny.

Posted

tree a Ty kim jesteś? Jakoś dziwnie mi się nie podoba to co piszesz... zwłaszcza, że nowa czy nowy tu jesteś... i jakoś dziwnie zbiegło się twoje wejście tutaj z tą śmierdzącą aferką..?

Posted

Orisni jak zawsze prowokuje , a tylko mało rozumny człowiek na prowokacje odpowiada:lol: ojj przykre:evil_lol:

tree bo wiekszosc zna ta sprawe od podszewki a nie tylko z oswiadczenia na stronie. Pozatym sytuacja z Pania Sobkowską- Dopierała to nie taka pierwsza i cała Europa sie jednoczy;)

Ktos widocznie mysli ze zastraszając przez telefon nie pozostawia zadnych dowodów.. a to psikus:cool3: :eviltong:

Posted

tree ja Cie odesle do szkoly- zuruck in die Schule paszła!!!!!!!
az sie nauczysz pieknej naszej POLSKIEJ poezji!!!
toz to Maria Konopnicka jak zywa!!!I jakze wlasnie na czasie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='tree'][SIZE=2]Orsini das ist zu mehr:angryy: :angryy: :angryy:

ojej kochana Ty mnie nie znasz w takim razie;-)))))ale jak zu mehr to zglos to do Trybunalu w Strasburgu -Polska ostatnio przegrywa;-)))))a z ciebie widze taka super patriotka, ze nie bronisz swoich rodakow nieslusznie zaatakowanych przez jakis zadnych afer ludzikow!
[quote name='tree'][SIZE=2]Und das ist nich dein problem :mad:

nich MEIN????a czyj????DEIN????????????NEIN!!!
MEIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote name='tree']
[SIZE=2]ORSINI -HALD DIE KLAPEE ARSCH FRAULERIN

ojej, jak pani tree brzydko mowi!!!i to do mnie???anielicy???;-))))))sama se HALT ale nie wiem co;-))))moze powtorze: a paszła ty w pi....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

tree dzieki Bogu w takim razie ze nie jestes Polka!!!bo bym sie wstydzila, ze mam taki sam paszport jak Ty:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: mein Deutsch ist FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!
mein Trabant auch;-)))))
ale jak na jakas obcokrajowke to znasz bardzo dobrze jezyk polski, chyba ze masz taki dobry translator?:crazyeye: :crazyeye: to lepszy masz niz ja z niemieckiego:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

tree napisał(a):
jakbyś chciała wiedzieć to nie jestem polką :eviltong: lepiej naucz się niemieckiego raz a pożądnie nie powiedziałabym czy niesłusznie bronię swoich rodaków - to decoris się nie wywiązał z umowy i teraz ma problemik :mad:
ja was nie rozumiem tak jej bronicie a nawet nie znacie całej sprawy - żal mi was :shake:

Smieszy mnie to!! Myslisze ze jak masz Niemieckie obywatelstwo to juz niejestes POLAKIEM!! Cale zycie nim bedziesz!!!!!!!a ze w dokumentach inny wpis? hmm to tylko papierki.

Od ponad 25 lat jestem obywatelem AUSTRI ale Polakiem zostane zawsze,tego sie niezmieni.I NIEWSTYDZE sie tego,wsty mi za takich ludzi ktorzy wyjechali zagranice i udaja ze niesa Polakami.tacy ludzie dlamnie sa poprostu delikatnie mowiwc smieszni.

Posted

Najbardziej smutne jest w tej całej sytuacji to, ze telefony do wszystkich "zastraszanych" przez pana A udostępniła pani, o której wcześniej pisała Pentu.
Pani ta również skwapliwie tłumaczy temu panu kolejne posty pojawiajace sie w tym wątku, o czym śwaidczy to, ze pan A straszy wydrukami z dogo:)
Ktos tu nawiazał do Roty... a mi sie nasuwa takie słowo - kolaboracja.
Co Pani chce zyskać w oczach tego zwariowanego Niemca, ze robi takie świństwa swoim znajomym z wystaw?
Liczy na współprace hodowlana? Może na kupno pieska? A moze jest w niej tyle jadu, ze poprostu napawa sie tą cała sytuacją.... ?
Żenujace....
Kiedys za kolaboracje główki golili takim paniom ;-)

Posted

no wlasnie
ja sobie jaja robie a to jest TRAGICZNE!!!
ta cala sytuacja!!!!!
a grozby w tym kraju jak i w tym kraju za Odra na lewo sa karalne, wiec mam nadzieje , ze oni nie unikna odpowiedzialnosci!!!!

PS-a ja sama podalam swoj numer telefonu i zaden oszolom nie dzwoni:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

tree napisał(a):
jakbyś chciała wiedzieć to nie jestem polką :eviltong: lepiej naucz się niemieckiego raz a pożądnie nie powiedziałabym czy niesłusznie bronię swoich rodaków - to decoris się nie wywiązał z umowy i teraz ma problemik :mad:
ja was nie rozumiem tak jej bronicie a nawet nie znacie całej sprawy - żal mi was :shake:

Droga tree bardzo dobrze znamy cala sprawe od podszewki a o umowie o ktorej piszesz nie bylo nawet mowy bo pies jest wlasnoscia tylko Anety Sobkowskiej -Dopierałła .Zostal kupiony !!!!!!!!!!!! i Pan Ackermann nie ma do niego żadnych praw.
Umowa nie została podpisana więc widze że niewiele wiesz o całej sprawie a moze Tobie tez czyta posty osoba A.N?(tzn przeklada z naszego na inny????)

Informuje czytających że wczoraj kolejna osoba w godzinach nocnych miała przyjemnośc rozmowy z Panem Ackermann.

Posted

[quote name='pentu']Informuje czytających że wczoraj kolejna osoba w godzinach nocnych miała przyjemnośc rozmowy z Panem Ackermann.
szajse!!!!
nie ja!!!!
moze on łoślepł i nie widzi mojego numeru???
+48 504 067 626
a jetzt???
widzi???
no to czekam;-)))))))))

Posted

Hallo, Idioten in der ganzen Welt.
Ich habe telephon numer zu meine beste Freundin pentu
diese numer kosztuje 100 jewro, wenn sie (tu z malej literki co jest oznaka mojego BRAKU SZACUNKU)wollen sie mussen zahlen.
Ich warte auf Anruff.

Posted

ACHTUNG!!!ACHTUNG!!!
Ich habe promocjon fur alle Idioten!!!
Nur 20 jewro fur e-majl do pentu!!!
a juz majac takiego emajla mozna łodpalić skejpa i pogadac z nia;-))))))

Posted

ojej to biedastwo spac nie mozesz w takim razie jak widzisz co wyprawia myslalby kto ze powazny hodofca z Niemiec:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='tree'] Du biβt die Pflaume
P.S.
Niech twoja przyjacółka z Austrii Tobie wyjaśni dosłownie co to znaczy :eviltong:
Droga TREE nie zycze sobie zebys pisala na mnie okreslen typu śliwka,niewypał w dosłownym znaczeniu poniewaz nie znamy sie osobiscie po drugie jestes anonimowa na tym forum a po trzecie jestesmy w Polsce i na tym forum piszemy w języku polskim a po czwarte nie mam przyjaciólki w Austrii znamy sie z Pania Mona tylko z Dogomanii i ciesze sie ze sa ludzie w osciennych krajach którzy przyłacza sie do skargi na skandaliczne zachowanie wlascicieli hodowli Camparis.
A Tobie wypadalo by sie przedstawic

Posted

[quote name='tree'] Du biβt die Pflaume
P.S.
Niech twoja przyjacółka z Austrii Tobie wyjaśni dosłownie co to znaczy :eviltong:
wyczuwam negatywne emocje!!!
a du bisst die BURAK i to PASTEWNY.
Moze translator ci przetlumaczy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...