Isadora7 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wisełka napisał(a):Trzeci zostanie???????? :evil_lol: W sumie dwa czy trzy co za różnica :) Quote
Wisełka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No w sumie to żadna.... za rok będzie 4ty a potem 5ty co to za różnica :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żartuje sobie oczywiście, jestem jak najbardziej ZA tym żeby jamniorka została u Ciebie na zawsze, tylko wówczas jak i u mnie DT zostanie zamknięty :roll: Ten AMI mnie potwornie gnębi.... :shake: Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziś wielki dzień Gućkowy ;) Gustawek już rok z nami :) Obchodzi swoje 10 urodziny :) Quote
Isadora7 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Wisełka']Dziś wielki dzień Gućkowy ;) Gustawek już rok z nami :) Obchodzi swoje 10 urodziny :) To flaszkę niech stawia :) Gustaw wszystkiego najlepszego Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziękujemy :loveu: Gucio to by chętnie postawił flaszkę, ale jakoś tak nie dorobił się szmalu i go nie stać :p Quote
yunona Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Guciolku marzenia się spełniły, masz wspaniały domek i fajnego kumpla i jeszcze wspanialszą mamuśkę , tak trzymać i oby zdrówko dobre było życzy ci czarodziejska rodzinka :bday: :new-bday: Quote
Korenia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 O! Ciotka się naumiała zdjęcia wrzucac! ;) Quote
Wisełka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Się na nowo nauczyła :diabloti: I tak nikt tu nie zagląda więc fotki tak raz najakiś czas hihihi :evil_lol: A poza fotkami, z chłopakami wszystko OK, poza tym że Gucio jest niedobry, warczy, naskakuje na mojego tatę i pogryzł ucho Docentowi :mad: :mad: :mad: Quote
Isadora7 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Wisełka napisał(a):Się na nowo nauczyła :diabloti: I tak nikt tu nie zagląda więc fotki tak raz najakiś czas hihihi :evil_lol: A poza fotkami, z chłopakami wszystko OK, poza tym że Gucio jest niedobry, warczy, naskakuje na mojego tatę i pogryzł ucho Docentowi :mad: :mad: :mad: Fajnie już wiem żę jestem NIKT :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wisełka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Isadora7 napisał(a):Fajnie już wiem żę jestem NIKT :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co Ciotka, od czerwca nikogo nie było :evil_lol: Quote
yunona Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Zaglądały, zaglądały tylko nie było na czym zatrzymać gały :shake:, to nic nie pisały i na nowe wieści po wakacjach czekały,:evil_lol: aż tu zdjęć parę morduchnek rozczochranych wreszcie gały zwidziały to i napisały!:eviltong: :diabloti::multi: Quote
Wisełka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ale rymowanke ułożyłaś ;) Mało kto zagląda to mało kiedy coś tam piszę. Z resztą tak na prawdę nie ma czego pisać :cool3: Guciek to diabeł :diabloti: Quote
yunona Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Harutek ogólnie niby spoko, ale ostatnio poczuł się zbyt pewnie, jest zazdrosny o Ferkę i muszę go przywoływać do porządku,:mad: bo za często na nią warkoli. Dziś na wieczornym spacerze zamarudził, pomimo gwizdań i wołań nie przyszedł , więc z Fercią poszłyśmy dalej i pod klatką czekałyśmy jakieś 5 minut zanim się pojawił skruszony królewicz z głową opuszczoną. Zawołałam go, przybiegł, komenda siad i pytam gdzie byłeś łobuzie:diabloti: ? A on bidny łeb spuszczony, chyba miał stracha, że go zostawiłam na pastwę losu.:nerwy: Na spacerach zawsze pilnował się ,aż byłam zachwycona jego karnością. A dziś mały wyskok - zobaczymy co będzie jutro. Sądzę, że przyrośnie mi do nogi :eviltong: :evil_lol:. Quote
Wisełka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Przedstawiamy pokaz mody na sezon zimowy 2010/2011 :) Quote
yunona Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ale przystojne modele i jakie fotogeniczne.:loveu::loveu: A ubranka bardzo eleganckie i gustowne z imionami panów. :multi: Pańcia teraz będzie spacerować zimą dumna jak paw, że ma takie przystojniaki, aż zazdroszczę :gent: :eviltong: Quote
Wisełka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 To Taks uszyła :) Mam nadzieję że chłopaki nie będą marzły :) Quote
yunona Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Wisełka napisał(a):To Taks uszyła :) Mam nadzieję że chłopaki nie będą marzły :) Domyśliłam się. Muszę do niej napisać o obróżki w jamniki. które kiedyś kupiłam na bazarku Isadory, zrobiły furorę na moim osiedlu. Ale były malowane i po parunastu praniach mocno wyblakły. Quote
Wisełka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 yunona napisał(a):Domyśliłam się. Muszę do niej napisać o obróżki w jamniki. które kiedyś kupiłam na bazarku Isadory, zrobiły furorę na moim osiedlu. Ale były malowane i po parunastu praniach mocno wyblakły. Taks robi sobie teraz przerwę w tworzeniu ;) Musi odpocząć bo jak napisała na kubraczkowym wątku od sierpnia nic nie robi tylko szyje ;) Mi zrobiła taka prostą zwykłą obrożę dla Docenta, do kubraka poprosiłam ;) fioletową żeby mi do smyczki pasowała a nigdzie dostać nie mogłam :) Quote
Andzike Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Przywędrowałam z Bugisiowego wątku - jutro poczytam na spokojnie, ale jamnicze mordki mnie zachwycily :D :D :D Quote
Recommended Posts