Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gucio ma dobre wyniki badań krwi! :multi: :multi: :multi:

Spokojnie można szyścić ząbki :p Nie będzie już śmierdziuszkiem :loveu:
Zabieg będzie w najbliższy piątek o 13.30 /moja mama go zawiezie a ja odbiore po pracy/.

Relacja z pobytu chłopaków na działce jutro! Gustaw jest nie do poznania! Sierść ładniejsza, śpi na pleckach, zazdrosny o Docenta jak nie wiem co, robi wszystko to co on hahaha. :p Tylko warczy... :roll: łobuz jeden :mad:

Posted

[quote name='leni356']"badanie utrudnione ze względu na warczenie psa" :evil_lol: :evil_lol:

fajnie że wszystko jest ok :multi:

Gutek doooooooooobry jesteś :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Jak ja Ci Wisełka zazdroszczę....:razz:
Ja miałam szorstka tylko w jednym egzemplarzu....

Juz po zabiegu? Założę sie że chłopak nie jest zachwycony...:shake:

Posted

Przepraszam że teraz dopiero piszę ale wczoraj wpadły do mnie kumpele a dziś miałam sporo robót domowych ;)

Z Gustawkiem wszystko bardzoooo dobrze :) Zabrałam go wczoraj od weta ok 17.00. Ledwo szedł do domu - ślimak :p. Część drogi go niosłam ale całej nie dałam rady, upał i waga Gucia....... wczoraj na czczo po zabiegu ważył 11,5 kg!! Wet powiedział że wsio z nim OK :loveu: Ząbki wyczyszczone, jakieś wyrwane /nie wiem dokładnie bo operującego już nie było o tej porze/. Miało być 130 zł a że doszło do rwania zębów to zapłaciłam 170 :cool3: Jutro i we wtorek idziemy na antybiotyk jeszcze.
Gucio już wczoraj ok 20.00 był w pełni sił, bawił się z Docentem. Oczywiście dodam że Docek był tak opiekuńczy że aż łza mi się w oku zakręciła. Lizał go po pyszczku /starałam się żeby tego nie robił/ a potem jak go strofowałam to mu po welflonie /chyba.../ łapke lizał! NO mój Docenty to jednak pies na medal :oops:
W najbliższych dniach ma jeść miętkie jedzonko, więc dziś rano dostał serek biały a potem mięsko mielone z marcheweczką - nie muszę wspominać jak bardzo mu smakowało :lol:
Dziś obaj są z lekka padnięci przez pogodę, duszno w mieszkaniu niestety - o tej porze to już dużo lepiej :p