Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No w sumie to żadna.... za rok będzie 4ty a potem 5ty co to za różnica :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Żartuje sobie oczywiście, jestem jak najbardziej ZA tym żeby jamniorka została u Ciebie na zawsze, tylko wówczas jak i u mnie DT zostanie zamknięty :roll:
Ten AMI mnie potwornie gnębi.... :shake:

Posted

[quote name='Wisełka']Dziś wielki dzień Gućkowy ;) Gustawek już rok z nami :)
Obchodzi swoje 10 urodziny :)

To flaszkę niech stawia :)
Gustaw wszystkiego najlepszego

Posted

Guciolku marzenia się spełniły, masz wspaniały domek i fajnego kumpla i jeszcze wspanialszą mamuśkę , tak trzymać i oby zdrówko dobre było życzy ci czarodziejska rodzinka :bday: :new-bday:

• 3 months later...
Posted

Się na nowo nauczyła :diabloti: I tak nikt tu nie zagląda więc fotki tak raz najakiś czas hihihi :evil_lol:
A poza fotkami, z chłopakami wszystko OK, poza tym że Gucio jest niedobry, warczy, naskakuje na mojego tatę i pogryzł ucho Docentowi :mad: :mad: :mad:

Posted

Wisełka napisał(a):
Się na nowo nauczyła :diabloti: I tak nikt tu nie zagląda więc fotki tak raz najakiś czas hihihi :evil_lol:
A poza fotkami, z chłopakami wszystko OK, poza tym że Gucio jest niedobry, warczy, naskakuje na mojego tatę i pogryzł ucho Docentowi :mad: :mad: :mad:

Fajnie już wiem żę jestem NIKT :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zaglądały, zaglądały tylko nie było na czym zatrzymać gały :shake:, to nic nie pisały i na nowe wieści po wakacjach czekały,:evil_lol: aż tu zdjęć parę morduchnek rozczochranych wreszcie gały zwidziały to i napisały!:eviltong: :diabloti::multi:

Posted

Harutek ogólnie niby spoko, ale ostatnio poczuł się zbyt pewnie, jest zazdrosny o Ferkę i muszę go przywoływać do porządku,:mad: bo za często na nią warkoli.
Dziś na wieczornym spacerze zamarudził, pomimo gwizdań i wołań nie przyszedł , więc z Fercią poszłyśmy dalej i pod klatką czekałyśmy jakieś 5 minut zanim się pojawił skruszony królewicz z głową opuszczoną. Zawołałam go, przybiegł, komenda siad i pytam gdzie byłeś łobuzie:diabloti: ? A on bidny łeb spuszczony, chyba miał stracha, że go zostawiłam na pastwę losu.:nerwy: Na spacerach zawsze pilnował się ,aż byłam zachwycona jego karnością. A dziś mały wyskok - zobaczymy co będzie jutro. Sądzę, że przyrośnie mi do nogi :eviltong: :evil_lol:.

• 5 weeks later...
Posted

Ale przystojne modele i jakie fotogeniczne.:loveu::loveu:
A ubranka bardzo eleganckie i gustowne z imionami panów. :multi: Pańcia teraz będzie spacerować zimą dumna jak paw, że ma takie przystojniaki, aż zazdroszczę :gent: :eviltong:

Posted

Wisełka napisał(a):
To Taks uszyła :) Mam nadzieję że chłopaki nie będą marzły :)

Domyśliłam się. Muszę do niej napisać o obróżki w jamniki. które kiedyś kupiłam na bazarku Isadory, zrobiły furorę na moim osiedlu. Ale były malowane i po parunastu praniach mocno wyblakły.

Posted

yunona napisał(a):
Domyśliłam się. Muszę do niej napisać o obróżki w jamniki. które kiedyś kupiłam na bazarku Isadory, zrobiły furorę na moim osiedlu. Ale były malowane i po parunastu praniach mocno wyblakły.

Taks robi sobie teraz przerwę w tworzeniu ;)
Musi odpocząć bo jak napisała na kubraczkowym wątku od sierpnia nic nie robi tylko szyje ;)
Mi zrobiła taka prostą zwykłą obrożę dla Docenta, do kubraka poprosiłam ;) fioletową żeby mi do smyczki pasowała a nigdzie dostać nie mogłam :)