leni356 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Muszę przyznać że z żadnym psem nie rozumiem się już tak jak z moim jamnikiem, którego niestety już nie ma. Bo jamnik to taki pół-człowiek :) Tylko kręgosłup mi siadał przy nim bo przy każdym wyjściu do parku z dwoma psami kończyło się na targaniu z powrotem jamnika na rękach. Także zapraszam jamniki bo lubię, oj lubię :multi: Quote
Wisełka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No to podawaj adres Leni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 16 łap masz już załatwione :p Quote
Isadora7 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='leni356']Muszę przyznać że z żadnym psem nie rozumiem się już tak jak z moim jamnikiem, którego niestety już nie ma. Bo jamnik to taki pół-człowiek :) Tylko kręgosłup mi siadał przy nim bo przy każdym wyjściu do parku z dwoma psami kończyło się na targaniu z powrotem jamnika na rękach. Także zapraszam jamniki bo lubię, oj lubię :multi: To prawda, z jamolem można pogadać nawet. Quote
leni356 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wisełka napisał(a):No to podawaj adres Leni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 16 łap masz już załatwione :p Ale na pw, bo inaczej mi się zleci duuuuuużo więcej :cool3: Quote
leni356 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wisełka napisał(a):Ale w czym problem :razz: Chciałaś przecież całe przedszkole :evil_lol: mój współlokator się już pakuje.. :cool3: Quote
Wisełka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 leni356 napisał(a):Ale na pw, bo inaczej mi się zleci duuuuuużo więcej :cool3: Ale w czym problem :razz: Chciałaś przecież całe przedszkole :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 leni356 napisał(a):Nie no skąd. A nie ma jeszcze jakiś jamników w okolicy? Założyłabym przedszkole.. Doggy Day Care (albo night care) :) Wisełka napisał(a):No to podawaj adres Leni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 16 łap masz już załatwione :p leni356 napisał(a):Ale na pw, bo inaczej mi się zleci duuuuuużo więcej :cool3: No i leni wymięka:roflt::roflt::roflt: Wisełka pakujemy sznurki i robimy nalot bo nam się gdzieś schowa:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
leni356 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Isadora7 napisał(a):No i leni wymięka:roflt::roflt::roflt: Wisełka pakujemy sznurki i robimy nalot bo nam się gdzieś schowa:megagrin::megagrin::megagrin: 16 łapek damy radę :multi: Quote
Isadora7 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Leni tak by przedszkole wyglądało: reszta tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/12466961-post717.html :loveu: Quote
Wisełka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 leni356 napisał(a):SUPER :loveu: Fajnie że Ci się podoba taka gromadka, tylko mojego Docenta to tak nie ustawisz nawet na chwile do fotki żeby sie nie ruszył :evil_lol: a Guciek będzie sobie powarkiwał na nieznanych kolegów :evil_lol: Quote
leni356 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja się zastanawiam który z tych jamników którego ustawia? Na tym zdjęciu na takie spokojniutkie wyglądają.. Quote
Wisełka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 leni356 napisał(a):Ja się zastanawiam który z tych jamników którego ustawia? Na tym zdjęciu na takie spokojniutkie wyglądają.. Bo to nie są psy ani Isadorki ani moje :lol: U nas każde ustawia każdego :diabloti: Quote
Wisełka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 leni356 napisał(a):U mnie jamnik ustawiał resztę :lol: A my mamy same jamniki :loveu: Spadam stąd, wystarczy na dziś smietnika na Guciowym wątku :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='leni356']Ja się zastanawiam który z tych jamników którego ustawia? Na tym zdjęciu na takie spokojniutkie wyglądają.. Wpatrzone w łapóweczkę którą Pani trzyma. Poza tym wystawowe, więc potrafią nie to co moje "kundle". [quote name='Wisełka']Bo to nie są psy ani Isadorki ani moje :lol: U nas każde ustawia każdego :diabloti: [quote name='leni356']U mnie jamnik ustawiał resztę :lol: No to u mnie jest kołomyjka, jamnik ustawia jamnika. No ale to też jest mistrzostwo, sześć jamnikó pozuje na krzesłach i jeszcze w strojach: Gdzies na tym wątku ta sama szóstka w wersji na stole http://www.dogomania.pl/forum/f85/tolek-jamniki-korabiewckie-nowe-fotki-12846/index69.html a przyznam, że każdy z tych jamników ma inny charakter[ek]. :loveu: Quote
leni356 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Te jamniki na krześle to w pierwszej chwili myślałam że figurki.. :) Przepraszamy Guciołku za śmietnik.. wymiziam w nagrodę :) To kiedy do mnie dzieci przywozicie?? :razz: Quote
danka1234 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Guciolek otrzymał poprzez jamniczą skarpete wsparcie finansowe w kwocie 50zł od yunony za co bardzo dziekujemy.:loveu: Quote
Wisełka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='danka1234']Guciolek otrzymał poprzez jamniczą skarpete wsparcie finansowe w kwocie 50zł od yunony za co bardzo dziekujemy.:loveu: :multi: :multi: :multi: Dziękujemy Yunon :loveu: Przyznam że na pewno nam się przyda każdy grosz, zwłaszcza teraz kiedy finansowy debecik mamy :roll: Przeznaczymy te pieniążki jako część zapłaty za badanie krwi Gustawka :lol: Quote
Wisełka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Gustaw to w ogóle nieprzyzwyczajony jest do siedzenia na kolanach u kogoś, jak go wezmę to zaskoczenie max. :roll: ale powoli zaczyna mu się to podobać :p Quote
Divi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Isadora7']Wpatrzone w łapóweczkę którą Pani trzyma. Poza tym wystawowe, więc potrafią nie to co moje "kundle". No to u mnie jest kołomyjka, jamnik ustawia jamnika. No ale to też jest mistrzostwo, sześć jamnikó pozuje na krzesłach i jeszcze w strojach: Gdzies na tym wątku ta sama szóstka w wersji na stole http://www.dogomania.pl/forum/f85/tolek-jamniki-korabiewckie-nowe-fotki-12846/index69.html a przyznam, że każdy z tych jamników ma inny charakter[ek]. :loveu: nie mogę zdjęcie super :Jamniorowa impreza::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts