Wisełka Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 brazowa1 napisał(a):przybyłam z watku Betki. Najbardziej podoba mi się własnie ten tekst z pierwszej strony watku :) hahahahha,chciałam zadac pytanie ,czy Cię nie korci,żeby go wyskubac,bo z takim futrem,to aż ręce świerzbią,ale doczytałam :) Hehe, by mnie dziabnął nieraz swoimi gigantycznymi zębami jak na jamniora :roll: Jest taki kudłaty nie dlatego że nie chcę go czesać, po prostu jego się nie da....... :razz: Wycięcie kudła graniczy z cudem.... a że chłopak ma coś z tchawicą to nie lubię mu kagańca zakładać - no tylko do weta bo mus.... Quote
Wisełka Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Isadora7 napisał(a):o super ze wątek się odświeżył ano odświeżył, póki co :evil_lol: Quote
Wisełka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Skoro tu już wróciłam to przedstawię WAM psy moje ale jakby nie moje :evil_lol: padnięte i wymęczone 4 dniowym pobytem na działce ze swoją Babcią /czyt. moją mamą :loveu:/. Wybiegane, wymęczone :p dzięki czemu dziś mimo "ponownego posiadania psów" mam spokój :diabloti: Gustawek pomimo wilgoci na działce szalał na tyle że ma super kondycję i sam wskoczył po schodach do naszej klatki :-o nie wchodził jak zawsze /tzn ja go wnoszę chyba że jest masakryczna pogoda i mam jasne ciuchy.../ zawsze jedna łapka, druga, trzecia i czwarta, powoli spokojnie a dziś torpeda!!!!!!!!! :-o Jeden minus, miał srańsko i taką ma pierdziaweeeeeeee że teraz chyba ja zacznę na czworaka chodzić :evil_lol: Quote
Wisełka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Korenia napisał(a):Ale 'lażajsk' teraz :evil_lol: Padóóóóóóóóóóóówka totalna ;) Chociaż..... DOcent odnalazł swoją piłeczkę i zaczyna ADHD świrować ;) Quote
Isadora7 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ale cudne szczotki. A pozycje jakie chłopaki przybrali świadczą o totalnym luziku Quote
yunona Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Śliczne szorściaki, a pobyt na działeczce dobrze im zrobił, poprawiła się przemiana materii ..... no co chcesz :eviltong::evil_lol: . Toż to natura:diabloti: Quote
yunona Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Po prostu masz "odlotowe" jamniory :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Wisełka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 A to z dziś fota :loveu: "wiatr we włosach"?? :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='Wisełka']A to z dziś fota :loveu: "wiatr we włosach"?? :evil_lol: Matko jedyna co to jest. Quote
Wisełka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Isadora7 napisał(a):Matko jedyna co to jest. No GUCIO :loveu: :evil_lol: Quote
agata51 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) Pozdrawiam jamorki. Gucio jest wyjątkowy! Edited December 29, 2012 by agata51 Quote
Wisełka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Gucio bardzo się postarzał :roll: wnoszę go po schodach, słabo widzi, mało co słyszy /na spacerkach wcale chyba/, węch też słaby bo nawet smakołyczków ukochanych nie potrafi znaleźć koło siebie... Sądzę że miał więcej latek niż mu dawali w schronie. Najważniejsze że jak na swoje latka przypuszczalne /myślę że ma 14-15 jak nie więcej/ ma się nieźle, mało choruje, śmierdziuszkuje z mordki /ząbki robione były w marcu b.r. ale po narkozie było nieco ciężko więc kolejny zabieg niemalże wykluczony/. To tak w skrócie :) Pozdrawiamy jeżeli w ogóle ktoś tu jeszcze zerka :razz: Quote
Poker Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ale słodziak.Ja też mam staruszka Pokerka.Stan podobny,ale daje radę na spacerkach. Niech żyją staruszki :multi: Quote
Korenia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 A ja ślę buziaki :* i życzę samych szczęśliwych dni! Quote
Isadora7 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Wisełka napisał(a):Gucio bardzo się postarzał :roll: wnoszę go po schodach, słabo widzi, mało co słyszy /na spacerkach wcale chyba/, węch też słaby bo nawet smakołyczków ukochanych nie potrafi znaleźć koło siebie... Sądzę że miał więcej latek niż mu dawali w schronie. Najważniejsze że jak na swoje latka przypuszczalne /myślę że ma 14-15 jak nie więcej/ ma się nieźle, mało choruje, śmierdziuszkuje z mordki /ząbki robione były w marcu b.r. ale po narkozie było nieco ciężko więc kolejny zabieg niemalże wykluczony/. To tak w skrócie :) Pozdrawiamy jeżeli w ogóle ktoś tu jeszcze zerka :razz: Ja zerkam, cały czas w subskrypcjach mam. Gucio pozdrawiam i trzymaj się chłopino jak najdłużej Quote
jotpeg Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 pamiętam o chłopaku. Trzymaj się zdrowo, staruszku!!! Quote
yunona Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Zerkamy, zerkamy :lol: No cóź czas leci, wszyscy się starzejemy taki układ :diabloti:. Co prawda nam się wydaje, że jesteśmy młodzi jako, że duchem ja zawsze ;), ale fizycznie zaczyna się własnie pierdzioszkowo, szurająco kapciami i takie tam inne uroki starszawych pań. Ciebie to nie dotyczy jesteś młoda laska :lol: , ale czas myśleć o intensywnym ruchu :p Wyczochraj chłopaków :loveu:. Quote
brazowa1 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 nie,no my wiecznie młode jesteśmy! i nasze psiaki też!@ Quote
Recommended Posts