Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
przybyłam z watku Betki. Najbardziej podoba mi się własnie ten tekst z pierwszej strony watku :)

hahahahha,chciałam zadac pytanie ,czy Cię nie korci,żeby go wyskubac,bo z takim futrem,to aż ręce świerzbią,ale doczytałam :)

Hehe, by mnie dziabnął nieraz swoimi gigantycznymi zębami jak na jamniora :roll: Jest taki kudłaty nie dlatego że nie chcę go czesać, po prostu jego się nie da....... :razz: Wycięcie kudła graniczy z cudem.... a że chłopak ma coś z tchawicą to nie lubię mu kagańca zakładać - no tylko do weta bo mus....

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro tu już wróciłam to przedstawię WAM psy moje ale jakby nie moje :evil_lol: padnięte i wymęczone 4 dniowym pobytem na działce ze swoją Babcią /czyt. moją mamą :loveu:/. Wybiegane, wymęczone :p dzięki czemu dziś mimo "ponownego posiadania psów" mam spokój :diabloti:
Gustawek pomimo wilgoci na działce szalał na tyle że ma super kondycję i sam wskoczył po schodach do naszej klatki :-o nie wchodził jak zawsze /tzn ja go wnoszę chyba że jest masakryczna pogoda i mam jasne ciuchy.../ zawsze jedna łapka, druga, trzecia i czwarta, powoli spokojnie a dziś torpeda!!!!!!!!! :-o
Jeden minus, miał srańsko i taką ma pierdziaweeeeeeee że teraz chyba ja zacznę na czworaka chodzić :evil_lol:

Posted

Korenia napisał(a):
Ale 'lażajsk' teraz :evil_lol:

Padóóóóóóóóóóóówka totalna ;)
Chociaż..... DOcent odnalazł swoją piłeczkę i zaczyna ADHD świrować ;)

Posted

Śliczne szorściaki, a pobyt na działeczce dobrze im zrobił, poprawiła się przemiana materii ..... no co chcesz :eviltong::evil_lol: . Toż to natura:diabloti:

• 3 months later...
  • 1 year later...
Posted

Gucio bardzo się postarzał :roll: wnoszę go po schodach, słabo widzi, mało co słyszy /na spacerkach wcale chyba/, węch też słaby bo nawet smakołyczków ukochanych nie potrafi znaleźć koło siebie... Sądzę że miał więcej latek niż mu dawali w schronie. Najważniejsze że jak na swoje latka przypuszczalne /myślę że ma 14-15 jak nie więcej/ ma się nieźle, mało choruje, śmierdziuszkuje z mordki /ząbki robione były w marcu b.r. ale po narkozie było nieco ciężko więc kolejny zabieg niemalże wykluczony/. To tak w skrócie :) Pozdrawiamy jeżeli w ogóle ktoś tu jeszcze zerka :razz:

Posted

Wisełka napisał(a):
Gucio bardzo się postarzał :roll: wnoszę go po schodach, słabo widzi, mało co słyszy /na spacerkach wcale chyba/, węch też słaby bo nawet smakołyczków ukochanych nie potrafi znaleźć koło siebie... Sądzę że miał więcej latek niż mu dawali w schronie. Najważniejsze że jak na swoje latka przypuszczalne /myślę że ma 14-15 jak nie więcej/ ma się nieźle, mało choruje, śmierdziuszkuje z mordki /ząbki robione były w marcu b.r. ale po narkozie było nieco ciężko więc kolejny zabieg niemalże wykluczony/. To tak w skrócie :) Pozdrawiamy jeżeli w ogóle ktoś tu jeszcze zerka :razz:

Ja zerkam, cały czas w subskrypcjach mam. Gucio pozdrawiam i trzymaj się chłopino jak najdłużej

Posted

Zerkamy, zerkamy :lol: No cóź czas leci, wszyscy się starzejemy taki układ :diabloti:. Co prawda nam się wydaje, że jesteśmy młodzi jako, że duchem ja zawsze ;), ale fizycznie zaczyna się własnie pierdzioszkowo, szurająco kapciami i takie tam inne uroki starszawych pań. Ciebie to nie dotyczy jesteś młoda laska :lol: , ale czas myśleć o intensywnym ruchu :p Wyczochraj chłopaków :loveu:.

• 1 year later...