auraa_ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Hej. ;) Jestem nowa na forum, wiec stwierdziłam, ze przedstawie najpierw moją Aurusie. Aura jest sunią rasy Berneński Pies Pasterski i ma nieco ponad 9 miesięcy. :D jej przydomek to "Majowy Dwór" [FONT=Verdana]Jest córką Darwina Tertzo’s i Gaji Brabusz. [/FONT] Od chwili, gdy tylko ją zobaczyłam od razu sie w niej zakochalam. :loveu: I tak sie zaczęła nasza przyjaźń... :) Pierwszą wystawę, którą miałyśmy przed sobą Bytomia, 17, ale Aurusie dopadła niedyspozycia (pierwsza cieczka. !) i nic z tego nie wyszło, ale mam zamiar troche ją po tych wystawach pociągać. ;D A oto i moja piękność: ;D Aura i jej 'jeeżżż. !' :P A tu nur w śnieg. ; D Z Brisią. :* ___________________________________________ Jeśli coś źle ze zdjęciami zrobiłam i ich nie widać czy coś to bardzo przepraszam. Mam nadzieje, ze moja Aura wam sie podoba. ; D Pozdrawiam. ^^ Quote
Bartiśkowa_ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Witamy Cudna jest :loveu::loveu: uwielbiam tą rasę Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Śliczna sunia. :loveu: Skoro chcesz ja wystawiać to życzę samych sukcesów :multi: Quote
auraa_ Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ania! napisał(a):Śliczna sunia. :loveu: Skoro chcesz ja wystawiać to życzę samych sukcesów :multi: chcę, chcę ; D dziękuje. :multi: Quote
madziulik_13 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witaj :) Maleństwo ( :diabloti: ) przecudowne :loveu: Quote
Recommended Posts