Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To po doszczepianiu też musi być kwarantanna??? A myslałam, że tylko u szczeniaków. Kurcze, a właśnie się wybieram z Arminem na doszczepianie.

A zdjęcia super! Cały czas się nie mogę tych uszu nadziwić. Od szczeniaka były takie jasne???

Posted

piękne te Twoje seterki :) zawsze podziwiałam ta rasę :) tak pięknie się prezentują :)

zajrzałam na aukję którą masz w banerku :) to jaką oborżę w końcu sprzedajesz ?? na zdjęciu jest czerwona a w opisie niebieska :)

Posted

Aaaaaa, już wiem, bo mi zdjęcia nie wyświetliło :D
Świetne, tak samo jak Karmel. Nasuwa mi się teraz tylko jedna brzydka, antyczna myśl, ale zostawię to w swerze niedopowiedzenia :D :D :D

Posted

Tak już podejrzewałam, że na szyi;) Ale pierwsza, głupia myśl (bo my mamy dużo krotsze ringowy i bym tak se na szyi nie dala rady "przewiesić") to było trzymanie jej w zębach;)

Właśnie widać, że stoi ślicznie..:) Seterek mojego chłopaka (debiutował teraz w bydgo.) po odstawieniu tyłów momentalnie się cały cofa, tak że środek ciezkosci ma gdzies na wysokosci zadu i wygląda to koszmarnie:/ pokaże mu fotki, może sie wezmą do roboty w końcu! B-)

Posted

Bardzo dziękuję Wam za komentarze;)
Tak, ringówka wylądowała na mojej szyi, bo jakoś tak mi wszędzie wisiała:P
Co do ustawienia to byłoby lepiej gdyby nie stres;)
Strasznie mnie zrzarł i ledwo sama ustałam na nogach a co dopiero psa ustawiać:P
Jeszcze dużo pracy przed nami, ale mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej.