werbena520 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='konikowa'] :roll: ups...też bym chciała by tak moje "anioły" stały :placz:chociaż do zdjęcia:evil_lol: Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 gratulacje Aniu :) Będę trzymać kciuki za Kielce - podwójnie bo za oba rudzielce :D Quote
wojtito Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No pięknie, pięknie...powiem Wam jedno, piękno seterów rządzi całą dogomanią:D Widzę sukcesy na wystawach, cieszę się i gratuluję, no ale jaki sędzia nie doceniłby takiego rudego cuda:-)Pozdrawiam no i czekam na jakieś nowiutkie, jesienne fotki;-) Machnięcia ogona od Brandiego:-) Quote
Kalunia_C Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Również gratuluję i trzymam kciuki za Kielce Quote
IrishDevils Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Verdana]Trzymamy kciuki za jutro ;). Dajcie czadu dziewczyny:cool1:. [/FONT] [FONT=Verdana]Pamiętaj, co ci mówiłam :cool3:.[/FONT] Quote
werbena520 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ginger, chociaż nie jestem twoim rycerzem to też trzymam kciuki:thumbs: za ciebie.Powiedz Pańci by na ringu:evil_lol: nie kręciła ci się pod łapkami;) Quote
konikowa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [FONT=Times New Roman]To teraz czas na moje podsumowanie sezonu wystawowego 2009 ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaczęło się od klasy szczeniąt:[/FONT] [FONT=Times New Roman]CAC Nowy Dwór Mazowiecki 4-5.04, ocena wybitnie obiecująca, lokata 1[/FONT] [FONT=Times New Roman]Potem zrobiliśmy sobie przerwę i ponowne starty były już w klasie młodzieży:D[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]CAC Racibórz 14.06, ocena doskonała, lokata I, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie!! I tym samym zaczęłyśmy Młodzieżowy Championat Polski!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Na kolejnych wystawach ciągle byliśmy za siostrą GRETĄ OD ORSZAKU z Mahagonii… CACIB Kraków 27-28.06, ocena doskonała, lokata II CAC Ustroń 5.07, ocena doskonała, lokata II CACIB Warszawa 10-12.07, ocena doskonała, lokata IV [/FONT] Quote
konikowa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [FONT=Times New Roman]… aż do CAC Nowy Sącz 19.07, ocena doskonała, lokata I, Zwycięzca Młodzieży!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Niestety nie mam żadnego zdjęcia z tej wystawy…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Następnie była wystawa CAC Będzin 26.07, ocena doskonała, lokata II[/FONT] [FONT=Times New Roman]5.09 Zdałyśmy Próby Polowe w Katowicach na III stopień!![/FONT] [FONT=Times New Roman]A wystawa CACIB Sopot 8-9.08, ocena doskonała, lokata I, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie!! I tym samym zakończyłyśmy MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI!![/FONT] [FONT=Times New Roman]W międzyczasie przybył do nas Yogi:D[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Potem była wystawa CACIB Poznań 8.11, ocena doskonała, lokata II w stawce VI psów!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]I ostatnia wystawa w tym sezonie CACIB Kielce 14-15.11, Ginger już w klasie pośredniej, ocena doskonała, lokata III, Yogi w klasie otwartej ocena doskonała, lokata 1, CWC[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Sezon mogę podsumować jako BARDZO UDANY!![/FONT] [FONT=Times New Roman]I ja i Ginger nauczyłyśmy się wielu rzeczy:cool3:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Raz było dobrze, raz źle, ale się nie łamałyśmy, walczyłyśmy dalej i się udało;)[/FONT] Quote
Darianna Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 i tak trzymać :D Obycie ringowe macie więc będzie już tylko lepiej, zwłaszcza że dotąd było dobrze :D A przyszły sezon i kariera zagraniczna... fiu fiu fiu... to dopiero będzie co podsumowywać :D Quote
werbena520 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :lol: eeeetam...zamiast prężyć się na ringach ...chodż Ginger pobiegać i poszaleć w towarzystwie kuropatw i bażantów... Quote
werbena520 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ginger,złotko...a ja dobrze stoję???:hmmmm: Quote
IrishDevils Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Verdana]No ładnie, ładnie Ginger :eviltong:. A ty się nie chciałaś chwalić wynikami :mad:. [/FONT] [FONT=Verdana]Gratulacje dziewczyny i chłopaku :eviltong:. Mam nadzieje, że przyszły sezon zaczynamy od podboju słowackich ringów :evil_lol:.[/FONT] Quote
Darianna Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 no wiadomo - wszyscy masowo ruszamy na Słowację :D Quote
konikowa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Parę zdjęć z Kielc;) Yogi Ginger P.S. Werbena zmniejsz zdjęcie, bo burzy rozdzielczość strony i Cię MOD dołapie Quote
konikowa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Z pięknej pogody i my korzystamy:D Co prawda wczoraj było najpiękniej, ale nie wzięłam aparatu... Na dodatek 3 dni temu Ginger dostała cieczkę i musimy się ograniczać do spacerów w godzinach i miejscach kiedy nie ma psów. http://img231.imageshack.us/img231/2726/gigi1109004.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Darianna Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 byś poobracała Leniu zdjęcia, a nie ja muszę laptop przechylać :D Księżniczka piękna jak zawsze, nie boisz się że Ci w czasie cieczki zwieje popełnić mezalians, skoro luzem lata? :D Quote
konikowa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Z tą nową dogomanią to się połapać nie mogę i nawet możliwości edycji postu nie mam:P Jak coś się zmieni to wtedy poobracam zdjęcia;) Co do ucieczki to nie ma takiej możliwości, odpukać;) Ginger nawet jak ma cieczkę to nie w głowie jej romanse:D A poza tym jeszcze nie ten czas, więc nawet Yogi, oprócz wąchania i lizania, nic więcej nie chce;) Quote
konikowa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Jeszcze parę zdjęć ze spaceru: Quote
konikowa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 W sensie, że Ginger? Ma uszy;) I tyle. Nic więcej. Quote
werbena520 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kalunia_C napisał(a):Co on ma na uszach??? Konikowej nie chciało się trymować uszka to wzięła je i opaliła... Quote
Darianna Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 bo rozjaśniły się od maszynki. U niektórych, a nawet większości irlandów pod wpływem golenia uszy jaśnieją. Fakt, że Ginger ma wyjątkowo jasne :) Quote
konikowa Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 To nie tylko od maszynki;) Zawsze jej degażówkami Pani robiła i też takie miała;) Taki już urok mojej psiny:D Quote
Recommended Posts