Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pięknie, pięknie...powiem Wam jedno, piękno seterów rządzi całą dogomanią:D Widzę sukcesy na wystawach, cieszę się i gratuluję, no ale jaki sędzia nie doceniłby takiego rudego cuda:-)Pozdrawiam no i czekam na jakieś nowiutkie, jesienne fotki;-)
Machnięcia ogona od Brandiego:-)

Posted

[FONT=Times New Roman]To teraz czas na moje podsumowanie sezonu wystawowego 2009 ;)[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Zaczęło się od klasy szczeniąt:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]CAC Nowy Dwór Mazowiecki 4-5.04, ocena wybitnie obiecująca, lokata 1[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Potem zrobiliśmy sobie przerwę i ponowne starty były już w klasie młodzieży:D[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]CAC Racibórz 14.06, ocena doskonała, lokata I, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie!! I tym samym zaczęłyśmy Młodzieżowy Championat Polski!![/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na kolejnych wystawach ciągle byliśmy za siostrą GRETĄ OD ORSZAKU z Mahagonii…

CACIB Kraków 27-28.06, ocena doskonała, lokata II

CAC Ustroń 5.07, ocena doskonała, lokata II

CACIB Warszawa 10-12.07, ocena doskonała, lokata IV

[/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman]… aż do CAC Nowy Sącz 19.07, ocena doskonała, lokata I, Zwycięzca Młodzieży!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Niestety nie mam żadnego zdjęcia z tej wystawy…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Następnie była wystawa CAC Będzin 26.07, ocena doskonała, lokata II[/FONT]

[FONT=Times New Roman]5.09 Zdałyśmy Próby Polowe w Katowicach na III stopień!![/FONT]

[FONT=Times New Roman]A wystawa CACIB Sopot 8-9.08, ocena doskonała, lokata I, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie!! I tym samym zakończyłyśmy MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI!![/FONT]

[FONT=Times New Roman]W międzyczasie przybył do nas Yogi:D[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Potem była wystawa CACIB Poznań 8.11, ocena doskonała, lokata II w stawce VI psów!![/FONT]

[FONT=Times New Roman]I ostatnia wystawa w tym sezonie CACIB Kielce 14-15.11, Ginger już w klasie pośredniej, ocena doskonała, lokata III, Yogi w klasie otwartej ocena doskonała, lokata 1, CWC[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Sezon mogę podsumować jako BARDZO UDANY!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]I ja i Ginger nauczyłyśmy się wielu rzeczy:cool3:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Raz było dobrze, raz źle, ale się nie łamałyśmy, walczyłyśmy dalej i się udało;)[/FONT]

Posted

i tak trzymać :D Obycie ringowe macie więc będzie już tylko lepiej, zwłaszcza że dotąd było dobrze :D A przyszły sezon i kariera zagraniczna... fiu fiu fiu... to dopiero będzie co podsumowywać :D

Posted

[FONT=Verdana]No ładnie, ładnie Ginger :eviltong:. A ty się nie chciałaś chwalić wynikami :mad:. [/FONT]
[FONT=Verdana]Gratulacje dziewczyny i chłopaku :eviltong:. Mam nadzieje, że przyszły sezon zaczynamy od podboju słowackich ringów :evil_lol:.[/FONT]

Posted

Z pięknej pogody i my korzystamy:D
Co prawda wczoraj było najpiękniej, ale nie wzięłam aparatu...
Na dodatek 3 dni temu Ginger dostała cieczkę i musimy się ograniczać do spacerów w godzinach i miejscach kiedy nie ma psów.

http://img231.imageshack.us/img231/2726/gigi1109004.jpg" class="ipsImage" alt="">

Posted

byś poobracała Leniu zdjęcia, a nie ja muszę laptop przechylać :D

Księżniczka piękna jak zawsze, nie boisz się że Ci w czasie cieczki zwieje popełnić mezalians, skoro luzem lata? :D

Posted

Z tą nową dogomanią to się połapać nie mogę i nawet możliwości edycji postu nie mam:P
Jak coś się zmieni to wtedy poobracam zdjęcia;)

Co do ucieczki to nie ma takiej możliwości, odpukać;) Ginger nawet jak ma cieczkę to nie w głowie jej romanse:D
A poza tym jeszcze nie ten czas, więc nawet Yogi, oprócz wąchania i lizania, nic więcej nie chce;)