vandi Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 konikowa napisał(a):Więcej zdjęć będzie jak ImagShack przestanie strajkować... Konikowa sa tez inne hostingi :diabloti: Shadow9 czemu tylko rude ?!?!? ,to jawna dyskryminacja :eviltong: Quote
konikowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 To przyszedł czas na kontynuację sesji:eviltong: Biegniemy!! Dobra, dobra... Już niosę tą piłkę:lol: O:-o To piłka? Woooo!! Ja LATAM:multi: Hmmm... Z moimi uszami jest chyba coś nie tak:roll: Więcej jutro:multi: Pozdrawiamy, Ania & Gigner Quote
konikowa Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 C.D. Ucho w górę, ucho w dół:evil_lol: Walki psów:diabloti: Gonię Cię!!:evil_lol: Prawie wystawowo;) Stójka na siedząco:lol: Quote
Darianna Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ale śliczna ta Twoja dziewczynka - dojrzała przez wakacje bardziej, albo mi się wydaje? Wizualnie rzecz jasna ;) Quote
werbena520 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='konikowa'] Stójka na siedząco:lol: :crazyeye:...ale panienka z ciebie:loveu::loveu::loveu:...no...no..:cool3: Quote
Kalunia_C Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 O, widze, że u Was też nowe zdjęcia. Super. Quote
sylrwia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='konikowa']... Więcej zdjęć będzie jak ImagShack przestanie strajkować... Kalunia polecam wrzucanie fotek tutaj. Korzystam już dość długo i jeszcze nigdy mi nie strajkował. TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Quote
konikowa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dzisiaj moja kochana Ginger kończy pierwszy rok swojego życia!! Życzę Ci kochana: wielu zabaw z koleżankami i kolegami, wiatru w uszach i piasku w łapkach:loveu: Oby Twoja kariera wystawowa dalej się toczyła jak do tej pory i żebyś była poprostu SZCZĘŚLIWA!!:loveu: !!KOCHAM CIĘ!! P.S. Zdjęcia z urodzin będą jak wrócę do domku;) Quote
Darianna Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :bday: Wszytskiego naj naj naj dla Solenizantki!!!! Wielu sukcesów, szaleństw i gonitw! :laola::laola: Quote
kinnia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :new-bday: Dużo szalonych spacerów i dalszych sukcesów wystawowych! Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wszystkiego naj naj najlepszego!!:loveu::loveu::loveu: Quote
IrishDevils Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Happy B-day Ginger.! P.S Piekłam go dzisiaj cały dzień :diabloti:. Quote
Kalunia_C Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='shadow9'] Happy B-day Ginger.! P.S Piekłam go dzisiaj cały dzień :diabloti:. Musze przyznac, że udał się znakomicie :evil_lol: Ja choć spóźniona, to też dołączam się do życzeń urodzinowych. Wszystkiego naj naj!!! Quote
vandi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Sciema to podstawa Shadow :diabloti: Najlepszego i szalej dalej Ginger:multi: Quote
konikowa Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 To nadrabiam zaległości z galerii:lol: Dzień urodzin, niestety pogoda była paskudna, ale i tak Ginger zaliczyła poranny spacer (czy. 5.30-8.00) z Tatą i Bubą:cool3: Czekamy na torcik:mad: I zajadamy:diabloti: A to prezent urodzinowy:loveu: niestety nie wyszedł kolor, bo było złe światło:mad: do szeleczek mamy jeszcze smyczkę:cool3: Quote
Darianna Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 torcik piękny :) i szeleczki również :) a gdzie psi goście urodzinowi? ;) Quote
konikowa Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 A teraz będę Was dręczyć zdjęciami z wakacyjnego wypadu nad morze:evil_lol: Żałuję bardzo, że nie uwieczniłam pływania Ginger w łódce (bo czas spędzaliśmy nad jeziorem Sudomie):mad: Co mnie bardzo zaskoczyło to to, że Ginger jak tylko zobaczyła morze natychmiast chciała do niego wejść. Nie przeszkadzały jej fale i szum, była jak w amoku:lol: Już niosę tego kija:lol: No już jestem:p Zaraz będę z powrotem tylko popłynę po piłkę:diabloti: Już mam:multi: Taką jestem piękną Księżniczką:loveu: i czekam aż mi ta niedobra Pani zaaportuje, a ten aparat to może sobie schować:mad: Quote
konikowa Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Darianna']torcik piękny :) i szeleczki również :) a gdzie psi goście urodzinowi? ;) Gości niestety było brak, ale torcikiem podzieliłyśmy się z przyjaciółką Bubą:lol: Ogólnie w OW "Sudomie" poznałyśmy dużo psiaczków, ale jak zawsze Pańca zapominała wziąć aparat na każde spotkanie:angryy: Quote
sylrwia Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 :new-bday::BIG::new-bday: Samych wyżlich wspaniałości Ginger :tort: Quote
konikowa Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 I przyszedł czas na oficjalne przedstawienie Wam nowego rudego psiaka w naszym domu:razz: Przedstawiam Wam YOGIEGO!!:loveu: Para rudych w ogrodzie:loveu: Yogurt:loveu: To my idziemy dalej, dobrze? Quote
Darianna Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 jaaaki słodziachny ten Jogurt! Teraz Ginger ma swojego prywatnego księciunia, ciekawe co Neol na to ;) Quote
werbena520 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Konikowa:lol:...:loveu::loveu::loveu:zdobycz jest boska... Quote
kinnia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 no własnie co na to neo:D śliczny:loveu: a może coś więcej o nim:P Quote
konikowa Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Tutaj jest link do wątku Yogiego z adopcji;) Setery-adopcje :: Zobacz temat - 3-letni irland Quote
Recommended Posts